valborg!

  2011-04-30 / 13:48:23 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Vaknade med tuppen brevid josse idag. Vi åt frukost och började städa på direkten, mitt rum såg ut som ett bombnedslag! Haha ;) Alltid lika kul att vara hemma själv i en hel helg!
Så vad gjorde alkolisten och josse igår.. Vi grillade hos mig, drack cider, snacka skit och myste vid grillen. Alltid lika kul med min andra halva! Vi somnade väldigt tidigt haha, tolv..!
 Idag är det valborg och det är väl alltid samma väder..? Regn! Det regnar nu iaf.. :( Tror jag kör på lockigt hår ikväll, eller stora vågor ;) Outfit kommer imorgon!
Josse har färgat mitt hår pissgult :(? WHYY!?!
Nej skojade bara, det blir svartbrunt som vanligt, hot ;) Måste iaf skölja ur det nu. Om jag inte skriver sen så hoppas jag ni får en toppenkväll och ta hand om er! PUSSEN

I miss you.

  2011-04-28 / 18:46:24 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER
Dags att börja med shorts snart haha? Har i alla fall köpt mig ett par nya, vita converse. Så fräsht. Tror det blir shorts imorgon ifall det blir lika varmt som det var idag ;)
Har precis ätit tomatsoppa som var väldigt yummi. Älskar tomatsoppa! :)
 Det blev inte så mycket skola idag, det var buffertdag (tror det stavas så, whatever). Har väldigt mycket plugg men njöt så bra i solen istället. Skulle gjort ett prov men somnade brevid medicinboken istället haha :(
När vi kom till stan efter "skolan" så följde vi med jackie till phoenix och det var väl en mardröm.. haha, kan faktist inte sluta skratta när jag tänker på det. Två män satt där, den ena satt verkligen och stirrade på mig och anezia. Han pratade engelska och fråga konstiga grejer. Skön kille!

Känner mig ganska nere, inte ledsen, men väldigt förvirrad. Förvirrade känslor, förvirrade tankar. Men det blir väl bra snart


Will he still remember me?

  2011-04-28 / 17:11:32 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
I wish I could lay down beside you when the day is done
And wake up to your face against the morning sun
But like everything I've ever know, you'll disappear one day
So, I'll spend my whole life hiding my heart away.




stressig tjej med mycket plugg

  2011-04-28 / 00:24:38 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Anonym: Du var så himla fin förut Viktoria. Du var den enda som vågade sticka ut och du var därför vacker.

Svar:
Vet inte om jag borde skriva tack och vara tacksam för det. Jag var 12-13 år och glitterpopare? Det är inte att vara fin, jag såg ut som en clown!
Jag ångrar inte att jag var glitterpopare, jag gillade att sticka ut. Men jag växte ifrån det, vem fan vill se ut som ett freak hela sitt liv? Kan dock inte förstå varför det fortfarande finns popare, indie och emo och sånt shit. VÄX UPP! ;)
Kan inte hålla med att jag var vacker då, jag såg så liten ut. Kommer aldrig sticka ut så mycket igen, det var då, jag har växt upp. Sorry!

Usch, dålig bloggning :( Lovade er en daglig bloggning men det får faktist vänta lite.. Jag har hur mycket plugg som helst som måste komma före datorn. Kan försöka men kan inte lova någonting, föörlååt. Måste plugga som tusan nu. Puss på er finaste ni!




Underbart påsklov!

  2011-04-25 / 20:46:02 / lov / 1 KOMMENTARER
Underbart väder, underbara vänner, sjukt bra påsklov!
 Det känns som jag har hunnit med allt det här påsklovet, har gjort nästintill allt förutom plugga haha ;)
Imorgon börjar skolan och det är väl ganska surt, men ändå, ganska skönt att få komma tillbaka. Måste plugga som túsan nu!
Tisdagar, börjar 08.40 och slutar 13.55, skön dag. Ska till josses praktik efter skolan, sen går vi hem. Vi lägger oss säkert i vilsta och solar lite först, hur skönt som helst! Det ska bli varmt imorgon, jättevarmt. Passa på medans det är fint väder! :)
På onsdag köper jag iallafall nya vita korta converse eftersom mina höga converse blev snodda :( Sjuka människor det finns ;)

Har ni börjat gå med shorts/klänning/kjol? Sommarkläder överhuvudtaget haha!
 Vill verkligen sätta på mig mina levi's istället för ett par jeansbyxor. Måste bygga på brännan på benen först, lite mer iallafall haha ;)

Nu har josse duschat klart och vi ska till mig och kolla big brother. Fan att rodney åkte ut! :(
Puss på er så länge

svar på tal del 2!

  2011-04-25 / 20:37:45 / Frågor & svar / 2 KOMMENTARER
Sanna: det är det ända du bloggar om juh...om hur mkt du dricker är du alkolist?

sanna

Jag:
Hej på dig med Sanna! Fortfarande, jag bloggar inte om mitt liv. Jag bloggar inte om vad som är rätt eller fel? Jag bloggar om.. hmm.. allt? Vad jag vill helt enkelt! Låter det rimligt eller vill du och alla andra ha en bättre förklarning?
Så här är det, jag är en väldigt ärlig person, jag skäms inte över saker jag gör. Och nej haha, alkolist? Men snälla gumman, kolla när jag skriver mina inlägg. Det är olika datum hela tiden, och för det mesta är det helger. Jag dricker verkligen inte på veckorna när det är skola och jag dricker verkligen inte varje helg. Usch nej! ;)
Men fine, ska börja med en daglig bloggning för eran skull sötnosar. Och jag ska skriva om ALLT. Ni ska få veta ALLT om mitt liv, sen ska vi se vem det är som snackar. ;)

I wanna run, smash into you.

  2011-04-22 / 21:01:50 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER
Hej igen sötnosar! Snabbt inlägg, måste hinna se film med familjen. Är hos pappa nu i alla fall! :)
Igår drack jag med massa vänner utomhus, så mysigt. Blev lite bråk men aja.. ;)
 Jesper sov hos mig senare på kvällen, hur mysigt som helst hihi!

Aaaaah stressigt, skriver mer sen. PUSSSSPUSSS

Call me a bitch 'cause I speak what's on my mind

  2011-04-22 / 20:56:17 / Frågor & svar / 3 KOMMENTARER

Tänker inte dra alla över en kant.. men jag har en anonym människa som kommenterar mina inlägg. Sånt stör mig inte egentligen, det är okej om man kommenterar en gång. Men 4-5? Kom igen..
 Fortfarande mitt liv, mina misstag, mina möjligheter!
Jag har frihet, jag får ta eget ansvar. Jag är ärlig mot mina föräldrar. Dom vet om att jag röker, att jag festar och dricker. Fine, dom tycker inte om det men det är fortfarande mitt liv. Jag gör mina egna misstag som jag lär mig av, hur ska man annars bli vuxen?
Jag är inte begränsad och lever ett liv fullt av regler. Och JO, jag har regler, mina egna regler. Vad ska en liten f*tta som du göra åt saken? Är du min mamma/pappa?
Men som jag skrev förut, snällt att du bryr dig så mycket om mitt liv. Bra att du har koll, happy? I don't give a fuck, sötnos.


lill lördag..

  2011-04-20 / 13:29:22 / lov / 0 KOMMENTARER
Städar med josse, eller vi är typ klara nu ;) Duktiga brudar? Ja!!
Igår var jag med josse, stekte på ballen som vi har gjort i tre dagar. Vart fan är solen nu?
Och ja, jag har byggt på mig en fin bränna. Tack solen, tack! Är inte klar än, ska sola sönder mig. Mår dåligt av att vara vit, riktigt jävla dåligt.. :( Haha.. dramaqueen..
Senare på kvällen så träffade jag jesper, vi gick en promenad runt hela stan typ haha! Det var väldigt mysigt och trevligt. Men vad kallt det blir på kvällarna..

Ikväll så ska jag göra något, vet inte vad, men något! Så.. jag hör av mig lite senare så får ni veta vad jag gör då :) och bilder kommer upp såklart!
Pussen

Svar på tal!

  2011-04-20 / 13:14:54 / Frågor & svar / 5 KOMMENTARER
Hej!
 Ni som inte känner mig, tro inte att ni känner mig. Jag skriver bara en pytteliten del om mitt liv i min blogg. Vem fan har tid att skriva ner sitt liv i en jävla blogg?
Och ja, det kommer upp inlägg där jag dricker eller håller i en drink, eller inlägg där jag skriver om fylla osv.. OCH?!
Mitt liv, min blogg! ;) Om jag känner för att visa mig naken, pissfull, asful, helt störd så gör jag det för att jag kan. Jag skiter fullständigt i om folk stör sig på mig, antingen älskar du mig eller så hatar du mig. Antingen eller..!
Jag lever inte ett liv fullt av regler, jag glider fram. Jag är ung och dum en gång i livet, jag gör mina egna regler.
Men ni som lägger eran tid på mina fel och brister, gulligt av er ;)

söndagsmys med min andra halva

  2011-04-17 / 22:47:29 / Party / 2 KOMMENTARER
Godkväll fina läsare!
 Bloggade ingenting igår, var ganska stressad haha.. Jag, josse och anezia drog till josses storasyster och hennes kille. Vi drack och hade det väldigt trevligt. I fredags drack vi också med några vänner :)
Nu har jag söndagsmys med min andra halva josse, vi har det väldigt mysigt faktist. Ska kolla på en massa filmer och tjocka oss snart ;)
I veckan har jag faktist ingenting planerat, får ta dagen som den kommer. Längtar i alla fall tills tisdag, då ska jag få träffa en väldigt fin person.. ;)


Nä nu tjatar josse som en gnu. Sweet dreams finisar ♥


Jag och josse


Jag, anezia och josse igår ;)


But rumour has it, he's the one I'm leaving you for.

  2011-04-15 / 20:13:56 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Påsklov, hur underbart är inte det? Jag älskar lov ;)
 Mamma hämtade ut astmamedicinen idag, Pulmicort heter den. Trevligt värre va! :)
Ikväll ska jag ut med tjejerna, men är sjukt otaggad. Men men får se haha, kanske blir kul. Saknar en person faktist.. pang boom ;)
Nu ska jag äta lite sen duscha. Ha en trevlig kväll. Puss!

akuten

  2011-04-15 / 01:48:47 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
*gäsp* Hej hörrni..!
Klockan är sent och jag kom hem från akuten för ca 1 timma sedan..? Jag, josse och anezia hade suttit där i 4 timmar. Bra sjukvård i eskilstuna.. :(
Jag och anezia (josse också) har svårt att andas, eller typ ont i luftrören och i lungorna. Vi hostar verkligen sönder. Och det beror på pulversläckargrejen från i lördags. Vi har små partiklar kvar i lungorna som irriterar. Men det är inte farligt! ;) Läkaren skrev ut någon astmagrej som skulle lätta på andningen och få bort dom här "giftpartiklarna". Bra de! :)
 Kom till skolan efter lunch och fick höra att vi inte hade några lektioner, bättre! Då kunde jag få njuta av det härliga vädret istället ;) Blev bjuden på lunch av min snälla kusin, men det var svårt att svälja när man hostar så mycket..

Har bara två lektioner på fredagar, sen är det påsklov och en massa.. FESTER! ;)
Haha, känns som om jag festar varje helg..? Not good.. :)

Nu ska jag verkligen sova, svintrött!
Sweet dreams finisar

But I couldn't stay away, I couldn't fight it.

  2011-04-14 / 02:11:38 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej hörrni!
Nattinlägg typ..? Borde egentligen sova men är inte trött. Har drömt mardrömmar två dagar i rad nu, orkar inte.. Får fan ingen sömn alls, vaknar typ sju gånger och är livrädd. Det är inte ens drömmar.. alltså vargen käkar dina fötter. Det är helt svart, finns ingenting. Men tänk er en dröm som är fylld av alla dina känslor du har låst in i kroppen. Ångest, sorg, ilska, saknad, glad, panik, förvirrad.. Allt det där blir som en stor jävla klump i en svart dröm. Är sjukt trött :(

Påsklov snart, hur skönt som helst! Har faktist inte planerat något utan tänker bara festa, ha kul, sova länge, gå långa promenader, träffa underbara personer och en annan gullig person hihi! ;)
 Men har så äckligt mycket plugg, helt sjukt. Plugg i stora, feta högar.. Blir jättearg och ledsen när jag tänker på plugget. Måste fan peppa mig själv och ta tag i det. Är sjukt otaggad på att plugga :( haha..

Imorgon på morgonen så ska jag ringa vårdcentralen.. Har jätte ont i mina luftvägar.. Ska kolla upp det iallafall haha! :)
 Sen blir det väl en långpromenad som idag..? Hur skönt som helst!
Och just de, jag går på en diet nu. Eller haha, började med den idag och det funkar bra. Low carb, high fat. Har ni hört talas om den dieten? Blev tipsad av min vän jim.
Alltså du får ju äta det mesta, allt som är gott iallafall tycker jag. Men inge pasta, ris, potatis, godis, bröd osv. Lugnt för mig ;)

Och en sista grej, laddar mina kamerabatterier nu så bilder kommer upp imorgon förhoppningsvist.
Sweet dreams finaste ni, pussen ♥


Someone like you.

  2011-04-11 / 19:17:26 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
G TO THE OOD på det här vädret alltså ;) helt sjukt jävla varmt och fint! Tog av mig jackan och gick i endast t-shirt? 11 april och det är 19 grader varmt, helt sjukt. :)
Gick på stan med anezia och mötte johanna och antonio. Trevligt var det!
 Ikväll ska jag grilla med en massa vänner i vilsta, så jävla mysigt! Älskar den här dagen. Vill bara tänka så positivt just nu fastän en del grejer är skit. Ska bara skita i allt depp och ha så kul medans jag snart är 17 och ung!

Puss på er så länge! ;)

God only knows why it's taken me so long to let my doubts go

  2011-04-11 / 01:45:18 / Party / 0 KOMMENTARER
Är tillbaka efter en så jävla bra helg. Är helt slut just nu så får skriva snabbt och kortfattat.
 I fredags var jag som sagt med josse, anezia, elin, jesper och hans bästa vän pontus. Riktigt härliga människor! Vi åkte till torshälla, någon villa, vet fan inte vart. Visste inte ens att det fanns ett hus där vi var..? Men vi hade kul!
Vi drack, lyssnade på bra musik, spelade ölspel, dansade och hade det så bra!
Sen tog vi nattbussen till stan för alla skulle hem till pontus. Men så blev det inte, alla hamnade på royal oak. Fattade ingenting förns jag var inne på royal oak.. haha! Kul var det också.
Men sen till slut så gick jag, anezia, josse, jesper och pontus hem till pontus. Josse och anezia drog hem typ 30 min efter att vi kommit dit, men jag sov över. Mer tänker jag inte säga hihi. Bra fredag iallafall!

I lördags så fyllde jonis 18 år. Han hade fest och vi åkte dit. Alltså jag, josse och anezia haha. När vi kom fram så var polisen där,  det var något bråk. Men allt fixade sig till slut. Jag koppla in sladden till min mobil och så var festen igång igen. Fy fan vilket röj!! Det var så sjukt kul! Tror inte jag har dansat så vildt på länge haha ;) Det var iallafall svinkul med alla människor. Bra musik var det också, tack till min musik!
Folk började dra och vi blev mindre. Sen helt plötsligt, från ingenstans, så sprutar någon in brandsläckarpulver. Det blir fetaste dimman och folk springer ut. Blev så jävla arg. Alla fick ner det i lungorna och man hostade och skit. Det fastnade på kläderna och håret så man såg helt skitig ut. Fresh..? Man blev typ helt otaggad.. Stackars jonis som fyllde år, omoget av den som gjorde det! Killarna städade ur lokalen och så. Jag, josse och anezia tog nattbussen till stan och gick sedan hem.
På väg hem så ser vi en bil med en person i, bilen förföljer oss. Bilen åkte skitsakta brevid oss. Sen åkte han rundor och kom tillbaka till oss och stirra, skitäcklig. Tur som vi hade så vinkade vi in en polisbil som åkte mot oss. Vi gav gubben blå information och gick sedan hem hihi!
 Somnade på direkten när jag kom till josse, uäh. Vaknade runt två idag ;) Skönt!

Det var typ det.. Brist på outfits, men det kommer snart!
Nu ska jag typ sova. Sweet dreams finisar ♥


Let's go all the way tonight

  2011-04-08 / 18:37:22 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Uh, hemma nu! Äntligen.. Jag slutade tolv och anezia slutade tre. Ringde syster och frågade ifall hon kunde vara med mig så länge. Sitta på bänkarna, snacka skit och bara ha det bra. Det var väldigt trevligt! Kom fram en jätterolig mupp, hahah..
Efter det så följde jag med anezia när hon skulle gadda sig. Det blev riktigt jävla snyggt. Jag har bokat tid den 3e maj ;) Undrar vad jag ska göra.. det visar jag er då hihi!
Ikväll ska jag vara med elin, anezia, josse, jesper och hans kompis. Vi ska till en fest i torshälla, helt nice! Blir säkert skitkul. Ska hoppa in i duschen nu, sen locka håret och sminkar mig. Får se om det blir en kvällens outfit ;)

"Fredagsmys" in my ass..
Let's go all the way tonight
No regrets, just love

PUSSEN!!


Hennes gaddning!

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.

  2011-04-07 / 18:30:44 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Mitt hjärta kvävs, vet inte vart fan jag ska ta vägen. Saknaden är så jävla stor. Ångrar mig, har ångest.
Klarar mig inte utan honom. Vill gråta men jag får inte, jag vägrar. Mår illa av saknaden. Jag är helt vilsen och dum i huvudet. Klarar inte det här, måste veta hur han mår, vad han gör. Får inte ut rätt ord, kan inte bilda rätt meningar. Hur kunde jag vara så jävla dum? Fan, mitt hjärta kvävs.
Jag får inte ge upp nu, han är inte värd det. Fan.


Nobody can hold me down

  2011-04-07 / 13:40:00 / vardag/skola / 1 KOMMENTARER
Sitter i skolan, slutar 13.55. Skönt! Efter skolan ska jag möta min fina syster johanna som jag har saknat så otroligt mycket. Vi ska på stan och kolla runt lite. Sen ska jag hem och plugga, eller springa, vet inte än ;)
Det är så blåsigt ute! :(
 Jag har svenska och måste skriva en argumentation, men vet inte vad jag ska skriva om? Jag har så mycket åsikter om allt så det här kommer gå skitbra får vi hoppas. Men jag blir så elak när jag ska skriva något, mitt största problem..? 
 Jag är inte elak, jag är faktist väldigt snäll. Men jag har mina stunder, det har väl alla..? ;)

Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på skolarbetet. Pussen!





Måste allt vara så jävla komplicerat när det inte behöver vara det?

  2011-04-07 / 00:16:21 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Är helt slut.. helt död! Är så jävla trött, men vad fan har jag gjort idag som har varit så "ansträngande"?
Jo, jag har gått på mitt misslyckade utvecklingssamtal och följt med josse när hon köpte nya converse. Öhh.. jobbigt..? Usch vad jag känner mig slö :(
Tänker ta tag i kragen och springa sönder mig imorgon, men nej då, måste plugga. Hatar plugg mest i hela världen. Dom här 2 månaderna kvar i skolan måste jag komma varje dag, plugga varje dag. Spännande liv gott folk! Men egentligen, vad gör man inte för sin framtid och pengar? Man gör fan allt.. hemsk tanke.

Mamma vill att jag ska börja zumba med henne. Hon är skitstolt för att hon har förlorar 3 kg på två lektioner. Söt hon är! Hon är inte ens tjock, haha värre än mig..
 Men icke sa nicke, ska inte börja zumba. Kan sånt där redan? Röra på mitt ass och shaka så man bli galen, för lätt. Mamma ba: Du kan ju bli instruktör, du kan ju sånt redan! Hon är så rolig min mamma, väldigt..

Är svintrött. Ska platta ner mitt krull och gå sova. Sweet dreams finisar

I'm gonna smile because I deserve to

  2011-04-06 / 00:33:24 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Det finns stunder då jag är som lyckligast, med familj eller vänner. Men det finns också stunder jag kan vara så ledsen och nere. Vi har alla våra stunder då vi känner oss som mittpunkten eller den som inte syns alls.
Vad jag vill komma fram till är att man måste se livet nu och inte det som var. Det har jag väldigt svårt med. Jag vill alltid gå tillbaka till det förflutna för att leta fram något som gjorde mig lycklig. Han gjorde mig lycklig samtidigt som han kunde krossa mitt hjärta totalt.
På lördag är det en månad sedan vi träffades. Saknade honom på direkten men sen gick det veckor och saknade tynar bort lite. Nu vet jag inte längre. Vet att jag inte kommer skriva till honom igen, med tanke på det han sa till mig. Men jag vet också att en enda beröring eller ett samtal från honom kommer väcka mig totalt, och det skrämmer mig. Gör det inte.
Vad gråter jag för egentligen? Han? Vem är han egentligen? Hans personlighet gör han ful. Han är en utnyttjare och roar sig med att krossa hjärtan.
Gråter jag för att jag inte kan få bättre eller för att jag inte kan stå upp för mig själv?
Jag kan få bättre, det vet jag. Jag vill ha bättre, jag vill ha bäst. 
 Vem är han om 25 år? Han är verkligen inte en man som folk kommer ta seriöst. Kommer han ha familj och en fru eller kommer han leva ett ensamt liv?
Jag tänker för mycket och det blir oftast fel. Men saken är den att jag tänker leka med livet, ha kul och glida fram.
 Du är inte värd mina tårar, min smärta, mitt skratt, mitt tänkande. Jag kan bättre än det här, och jag ska visa alla det. Du får mitt långfinger for free.


 


And, don’t you take chances, you might feel the pain

  2011-04-05 / 16:37:17 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Fy vad hungrig jag är, maten är inte klar än. Mamma håller på att lagar fisk och någonting, asgott. Älskar fisk!
 Efter maten så skulle det sitta fint med en lång promenad vilket jag tror det blir, sen lite situps när jag kommer hem. Det brukar bli ca 100 stycken i olika former. Mår så jävla bra av att röra på mig!! :)
Om jag inte promenerar idag så gör jag det imorgon när jag är ledig. Kanske pluggar idag istället, kanske är lite viktigare haha..? ;) Får se hur jag gör!

Vad jag saknar mest av allt är dansen.. 8½ år som dansare.. vet inte varför jag inte började dansa den här terminen, då hade det blivit 9 år som dansare. Struntar i åren, dans är en stor del av mitt liv. Mår som bäst när jag får dansa. Tror det blir lite dans på rummet med hörlurarna i, påbörja en koreografi. Sjukt kul! :)

Ska kolla klart på tv, äta, promenera, plugga. Sounds good!
Hörs sen sötnosar, pussen.






No matter how hard it is, I'll be fine without you

  2011-04-05 / 01:19:31 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på söta läsare. Förlåt för mitt känsliga utbrott igår, ville skriva ut mig lite så jag gjorde det.
Idag har jag varit i skolan, ganska tråkig dag faktist. Eller jag har alltid rolig med mina söta carro. Dagen har varit väldigt seg och jag har inte varit mig själv. Drömde väldigt konstiga drömmar inatt..
Kopierade ut mitt CV i skolan och har skickat iväg ett av dom, ska skicka det andra imorgon. Vi får de vart jag kommer någonstans helt enkelt! :)
Gick hem till josse efter skolan, var där ett tag. Sedan åkte vi till donken med hennes pappa. Big tasty satt verkligen fint, hade bara ätit två mackor så var väldigt hungrig haha, men orkade verkligen inte hela. Tänkte gå ut och springa imorgon efter skolan men mår verkligen inte bra. Min hals gör så ont, och mitt öra. Tror jag har fått feber igen också!
Mamma ska ringa vårdcentralen imorgon och kolla vad det är. Känns som jag har något sitta bakom halsmandeln..

Nä nu ska jag sova faktist, klockan är mycket. Sweet dreams finisar ♥

Sometimes I wish I could act like a boy

  2011-04-04 / 01:46:00 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Jag ljög inte för dig.
Jag sårade inte dig.
Jag lekte inte med dina känslor.
Jag lekte aldrig upp mig framför mina vänner när jag var med dig.
Jag fanns alltid här.
Jag tog alla smällar för att ha dig kvar hos mig.
Vad fan fick jag ut av det?

Jag vet att du inte var dig själv igår, utan bara lekte upp dig för "grabbarna". Men det spårade ur och det vet du med.
 Jag är en liten bitch med attitydsproblem, like i didn't know..? Jag krigar för mina kvinnliga rättigheter och slickar inte röv från ett par svin med så mycket fucked up things i huvudet att dom själva inte har en aning om vad dom håller på med.
Kalla mig hora, psykiskt störd, pinsam, drama.. Men det där är bara ytligt, snälla..? Om du verkligen vill såra mig så måste du gå på djupet. Ganska svårt när du inte har lyssnat på mig när jag pratat om mitt liv osv. Men grejen är att jag lyssnar, lär mig och sedan vet.
Jag vet att du kommer komma sen och leka söt, för var det inte du som sa att du inte kan vara utan mig no matter what..? Det kommer inte funka den här gången. Det du sa igår gjorde mig så arg och ledsen. Fattar inte hur du kunde säga sånt. Från just dig! DIG!
Du kommer få käka upp dina egna ord.
 Jag älskar dig men det här funkar inte längre. Du är borta från facebook, mobilen, msn och allt. Du är raderad från mitt liv.. men du kommer alltid finnas kvar i mitt minne och alltid vara min flawless. Du kommer alltid vara den fina, underbara flawless som jag såg dig, som du var mot mig.
Tog du mig för givet? - så har jag tänkt sen lördags.
Du kommer ångra dig, jag kommer ångra mig. Jag kommer gå vidare, jag kommer hitta någon som älskar mig. Jag kommer skratta åt det här om 5 år, men nu känns det som någon kväver mitt hjärta.
Det blir inget mer, eller som du säger, blir inge..
Kan inte hitta ett bra avslut för det här inlägget eller mina känslor. Så det blir bara så här.

But it's over now

  2011-04-04 / 01:09:54 / Party / 0 KOMMENTARER
Förlåt förlåt förlåt för en superdålig uppdatering!
 Har varit så upptagen med annat, förlåt. Men nu är jag här! Klockan är ganska sent men jag känner för att skriva. Varnar för ett jävligt långt inlägg.
 Innan jag börjar att skriva ut mig så tänker jag berätta lite smått om min helg. I fredags var jag med josse, anezia och elin. Vi drog hem till några och drack. Efter det blev min kväll ganska så.. knasig. Haha, vi hade kul iaf.
I lördags jobbade anezia så jag var med josse. Vi drog hem till josses syster och hennes kille och hade det väldigt mysigt. Drack vin, lyssnade på musik och bara hade det bra. Men den lördagen blev till helvete. Tänker skriva ut det i ett annat inlägg efter det här.
 Så, det var typ det. Hörs om typ 5 min igen. Pussen

Till er som yrar runt: Ni vet inte vem det är jag skriver för ni har ingen koll. Kan vara vem som helst. Har inte skrivit namnet och kommer inte göra det heller. Hejs!

Music baby

  2011-04-01 / 09:28:22 / Viktoria tipsar / 0 KOMMENTARER






Haha, orkar inte ladda upp mer. Lyssnar på det där + massa house, dance hall, rnb och så. Skön morgon!

Du är aprilhimlen

  2011-04-01 / 09:22:10 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!
 Har ni hunnit säga april, april till någon ännu? Det har jag faktist hihi, inatt! Tänker faktist inte säga vad jag gjorde och till vem, hemlis ;)
Fixar mig för att jag ska till skolan, har kommit halvvägs. Börjar 11.10, så skönt! Sitter och lyssnar på skön musik, bästa som finns på morgonen.
Ikväll ska jag vara med bästa tjejerna, josse, elin och anezia. Vi ska på dricka lite sen på någon 20- års fest, tror jag? Kanske 21.. ingen aning..? Uppfattade inte det josse sa, haha..
Men kul som fan ska vi ha, och så klart, det finns inga gränser ikväll. Hoppas ni har det trevligt!
Pussen finisar.