27.04.12

  2012-04-27 / 08:39:45 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Godmorgon kära läsare!
Vaknade inte för så längesen. Förstår inte varför jag sov till typ 10 eller något? Jag är hemma själv och sjukt uttråkad. Hemma själv i helgen också, rätt så skönt faktist! :)
Funderar på att gå till affären och köpa god frukost, frallor eller något liknande. Men det är så tråkigt att äta frukost själv. Klockan 12 kommer min syster johanna hit. Hon är barnvakt till min granne, haha ;) Dricka lite kaffe, äta lunch och snacka skit innan jag måste till stan för att inhandla lite grejer. Bland annat löshår, hygienpartiklar osv. Kan vara bra att ha! :)
Det är sjukt fint väder ute, ska bli så skönt att tralla ner på stan. Möter upp Constanza där! Ikväll har jag inga planer, får se vad som händer. Det är trots allt fredag! ;)

Gårdagen då, jag är ju blond nu! Tania gjorde ett fantastiskt jobb, hon färgade och klippte. Från att ha svart hår till blondt, jag kunde inte önska mig en bättre hårfärg just nu. Men jag är inte helt klar än, ska fortsätta slinga nästa månad och månaden efter det :)
Men iallafall, jag är nöjd som fan!





Den 2:a bilden gav ingen rättvisa på färgen alls. Det är absolut inte grått eller ljusbrunt. En bättre bild kommer när jag har köpt löshåret hehe!

Pussen så länge

"I never stopped to care about you."

  2012-04-24 / 19:58:44 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Godkväll.. eller? Aja, i'm back typ. Fy fan vilken tråkig dag. Helt seriöst, jag dör. Ingen skola, eller jag valde det själv. Fan skolan har inte ens börjat än så det spelar ingen roll. Har pluggat hemma istället. Eller ja, jag var på stan med johanna och steffi en pytteliten stund :)
Fick med mig ögonskuggor, nu vill jag bara sminka mig!
Oj oj, imorgon gör jag det. Imorgon går jag från mörkhårig till ljushårig.. Är ju inte lite nervös hehe. Jag är ljushårig så det blir säkert fint! :) Och så har jag grönbruna ögon, tycker det är så fint med ljust hår.
Får se om Sanne ska färga och klippa mig imorgon, om hon orkar :) annars färgar jag det själv.. då får det bli som det blir.
Aldrig i hela mitt liv att jag besöker en frisör och färgar ljust, såg förjävlig ut sist.
Just nu är mitt hår tråkigt, fult, förstört, tovigt, slitet, ofräscht, äckligt löshår osv. OH ALLT ÄR NYTT DENNA VECKA! soo happy.
Nu ska jag sluta drömma och hoppa in i duschen. Kanske skulle tagit mitt ass till gymmet istället? Hehe jag som började så bra.. Får göra mina app-övningar innan jag går och lägger mig. Smartvirran!

Ni får ha det så bäst så länge, jag skriver säkert innan jag färgar mitt hår ;) Pussen


@ School

  2012-04-23 / 11:55:01 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Sitter i skolan med Constanza, pluggar i tysta rummet. Jävlar vad tråkigt det kan vara! :) Men det måste bli gjort, right?
Efter skolan hänger jag säkert med cattis, lägenhetsvisning ikväll. Hennes syster ska kolla på en lägenhet!
Senare ikväll ska jag träna med Sanne, måste ju komma i bikinin till beach 2012.. Haha ;)
Och imorgon blir det återigen back to school. Har inte funderat på vilken dag jag ska färga håret.. Onsdag maybe? Kommer i stort sätt färga håret hela veckan, sen ska det beställas löshår och allt det där. Jaja, vi lägger det åt sidan ett tag. Nu ska jag återgå till social omsorg. Puss!


"Some die young, you better hold on. Don't let me go"

  2012-04-23 / 00:20:34 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Long time, no see eller? Haha so funny.. Nejmen jag lever och har det rätt bra! Livet rullar på helt enkelt fast man har vissa dagar som inte vill fungera helt enkelt. Men jag ska inte klaga!
Vad har jag haft för mig då? Tänker faktist svara på min egna fråga nu.. Jag har tränat, haft praktik som jag inte har längre, pluggat, festat, umgåtts med vänner, varit busig osv. Inte så mycket "roligt" som har hänt. Eller jo, något händer ju alltid. Men annars är jag samma tjej, spyr på romantik, tänker inte på det jobbiga, lever livet. Skaffar mig en ny och ljusare hårfärg i veckan, kanske blir en annan tjej då.. Vem vet? Skulle inte sitta helt fel med det!
 Usch så deppig jag låter! :) I'm not, lovar! Men har en sådan fet lust att stänga ner min facebook, sätta på musik och dansa. Stänga av den här världen en stund! Annars så kan ni följa mig på instagram. Viktorianikita

Det var typ det. Nu ska jag krypa ner under täcket och sluta tänka en stund. Imorgon bär det av till skolan!
Stay tuned, puss på er.