"Keep it classy, never trashy, just a little bit nasty."

  2012-03-31 / 14:03:51 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej dolls!
Min bloggning blir lite till och från. Har ju praktik på Måsta äng som sagt, och det går faktist jättebra. Sen har ju jag blivit smittad av en hemsk förkylning. Usch och fy, vill inte vara sjuk. Men det kommer inte hindra mig från dagens planer. Ikväll hoppas jag på lite fest, vilket jag tror det blir. Är festsugen som fan, ovanligt..?
Får hoppas att vädret håller sig också, vill inte tvinga på mig vinterjackan bara för att det har snöat ute :( brrr.. är så kallt!

Igår var jag ledig, så jag mötte upp Tania på stan. Vi åt på Your Choice, supergott! Fick med mig tre par trosor, ett linne, en hudlotion och en ögonskugga. Sen klämde jag in lite solning också, kan vara bra det med :)
Annars mår jag bra, förutom förkylningen och så. Det blir bättre ;)
Nu ska jag laga något att äta, sen kolla på Honey som går på 3:an. Pussen!



You're just a memory.

"Förstör inga minnen, du vill inte se mig så här."

  2012-03-27 / 13:29:01 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Oj, här dammar det ser jag! Sanningen är den att efter jag kommit hem efter praktiken så är jag helt slut. Praktiserar på Måsta äng med dementa, det är faktist väldigt kul även fast jag inte ska jobba hela livet som undersköterska.
Annars har jag inte gjort så mycket. Festade i helgen, men det är ju inget ovanligt! ;)
Nu är jag hemma, smittad av en förkylning. Hostar, snorar och allt det där som har med förkylning att göra. Känner mig riktigt sunkig. Ska hoppa in i duschen nu snart, sen ska jag fan gå ut och njuta av det friska vädret.
Men ni får ha det så bra så skriver jag nog snart igen.
Och idag fyller också min älskade pappa år, grattis grattis grattis! Jag älskar dig babi ♥



Osminkad och ofräsch sjukling


"Just remember the good times we shared."

  2012-03-18 / 15:04:40 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Haha hej igen, här känns det lite dött! Lika död som jag känner mig.. söndag=död.
Imorgon börjar äntligen min 5 veckors praktik på Måsta äng! Ska bli väldigt kul faktist, gillar att jobba med äldre :)
Men det blir en praktik med en hel del plugg som mina lärare har proppat på mig och min klass.
Annars då, skola, plugg osv. Ingenting spännande har "hänt". Har varit lite off men det märks kanske..? ;)
Nu sitter jag hemma hos min kusin i Valhalla, sov kvar efter lite festande hos honom. Nu väntar jag, Tove och Tobbe på mat från Onlinepizza, yummii!
Vi STORSTÄDADE imorse, jag lovar, det var fan inte den renaste lägenheten jag har varit i. Fy tobbe ;)
Jaja, nu ska jag koka te och ta en cigg. Ikväll blir det träning med Constanza! Har laddat ner bästa appen, träna rumpa och mage ;)
Stay tuned dolls, pussen :*





Mitt lilla hjärta

"Now you're just somebody that I used to know."

  2012-03-12 / 11:23:33 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Hellu!
Helgen är förbi, och jag hade en jättebra helg! Har druckit, festat och umgåtts med bra vänner. Fattar inte varför jag alltid lyckas spåra ur på fyllan? Och sedan vakna upp på morgonen "fan.. inte igen". Hahah!
Igår tog jag det mest lugnt. Sen hämtade min storebror och hans tjej upp mig och åkte hem till dom. Vi kollade på big brother och hade det ytterst trevligt! Hannah W åkte ut, suger ju lite hårt. Men att Rodney åkte in kändes lika bra! Hoppas han får stanna :)

Har svenska, sen lunch och sen idrott och seeen laga lätt, äta rätt. Skön dag! :)
Appropå skön dag, 10 jävla plusgrader ute! Såå awesome ;)
NAMNSDAG IDAG!
Fredag:


Lördag:


Idag:


"I en värld av idioter, så står han först i kön."

  2012-03-09 / 01:09:41 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Godkväll gullisar!
Ligger i sängen, så skönt. Är nyduschad, har skrubbat mig och smort in mig i lite brun utan sol. Ja, lite färg måste man få.
Är inte trött, tog en ganska så lång power nap när jag kom hem ;) Så nu ligger jag i sängen, jättehungrig. Men icke, inte bra att äta vid denna tidpunkt :) Ska göra mig en god frukost istället! Appropå frukost, åt havregrynsgröt för första gången imorse. Det var ju ganska gott.. Det ska jag fortsätta med! :)
Sen tog jag bussen till skolan. Började klockan 10 och slutade kvart i 3, ganska skön dag. Men jag har haft en jättedålig dag om jag ska vara ärlig.. Vet faktist inte varför, har varit trött och grinig typ haha..

Imorgon är det fredag och imorgon ska jag förmodligen festa, ska bli kul! Ska lyssna vidare på Kent och kolla PLL. Men ni får ha det bäst, sweet dreams finisar!
(JUST DET! Blir inte rödhårig eller röda toppar. Ska blir ljushårig, som jag är i grund och botten. Nästa månad, så mitt hår får vila i en månad till. Orkar inte med min blonda utväxt all the time.)




"I just can't look, it's killing me."

  2012-03-06 / 00:13:53 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Klockan är inte så mycket trots allt! Men jag är svintrött, ska bli så skönt att börja sent imorgon! Och så har jag inga lektioner, ska vara på Mälardalens högskola hela dagen imorgon. Och nej, det låter inte så skoj.. Har inte ens tänkt att plugga där.. Men men, man ska se det positivt! :)
Imorgon ska jag hem till min storebror Linus och hans tjej Jennie. Min bror ska iväg med jobbet, så jag ska hålla Jennie sällskap, mysigt! :)

Innan jag säger godnatt.. jag har drömmar om samma person i flera nätter. Saknar jag personen eller? Alltså han ploppar alltid upp i mina drömmar.. vaknar alltid med något ryck, och häromdan var jag gråtfärdig..? Skumt.
Jaja dolls, nu ska jag faktist sova. Sweet dreams



"Stop being weak."

  2012-03-05 / 01:59:13 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Uuh.. hej! Kan inte sova, ovanligt.. fast nä. Måste verkligen sova, ska upp tidigt, duscha och fixa mig osv osv.. Men icke! Ligger som en död fisk i sängen. Tänker på så mycket, allt är så jävla stressigt. Tanken får mig att vilja spy. Skriver ju hela tiden att jag ska plugga, men det blir fan aldrig av. Är SJUKT besviken på mig själv, för att jag VET att jag kan och jag vill.. Men fan, det blir verkligen inte av. Jag måste sluta tänka på allt. Så från och med nu, denna natt, så ska jag bli en pluggis. En riktig skolnörd! :) Annars.. ja annars blir jag riktigt arg på mig själv.
Och den andra grejen är att SKITA FULLSTÄNDIGT i vad folk tycker och tänker om mig. Är bra på sånt, men jag ska ännu bättre! Tänker inte ens slösa min energi på sånt folk.

Annars har helgen varit lugn och skön. Ikväll kollade jag på Big brother hemma hos min storebror och hans tjej, hur mysigt som helst! :)
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Sweet dreams ♥


Damn.. brun tjej! Hah..

"Friday, and I'm not in love."

  2012-03-02 / 10:41:40 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Jag klarade mig! Undersökningen gjorde inte alls ont, somnade som jag ville! Askönt ;) Det satt så jäävla fint med en kebabtallrik efter 28 timmar utan mat. Att vara hungrig är det värsta jag vet.
Håltimme just nu.. typiskt mig. Kommer till skolan, då är allt inställt. Börjar nästa lektion runt 1.
Fredag idag, hur skönt som helst. Men jag är inte pepp på att festa eller så, vill helst ta det lugnt! Imorgon har jag inte heller något "planerat", det återstår ju att se. Right?

Ska färga håret (!!) Inte nu, men snart :) Ska "doppa" mina toppar i en annan färg, rött! Riktigt snyggt tycker jag.
Nu ska jag iväg och äta lunch. Puuussen


Snygga Snooki inspirerade mig lite. Tänkte inte ha lika mycket rött, men visst äre snyggt?