"And though I don't miss you, I still feel like the world would crumble if you forgot me."

  2012-02-29 / 15:38:38 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej dolls! I skolan just nu, slutar 16.40. När jag kommer hem väntar nya kläder från nelly.com :) spännande!
Underbart väder ute, älskar att värmen är på väg :) Lövli!
Imorgon kommer jag inte skriva något, för imorgon spenderar jag min dag på sjukhuset. "Behandling" typ. Det kommer gå bra, är lite nervös bara ;) usch.. tycker inte om sjukhus.
Jag och cattis var i badhuset igår, hur skönt som helst. Avkoppling som fan. Mycket känslor och stress just nu, ingen aning varför.
Ikväll blir det lite plugg, ska ha en uppesittarkväll för mig själv. Vill inte sova! Så när jag får lugnande och bedövning imorgon så hoppas jag på att somna :) vill inte vara vaken.. fegis.
Nu ska jag närvara på psykologin. Men ha det bäst så skriver jag snart igen! Stay tuned, pusseeen.
Och juste, jag får inte äta förns imorgon eftermiddag! Sur tjej..



"You make me look like a stupid fool."

  2012-02-28 / 12:35:29 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Fyfan vad off. Men så här kommer det bli, jag kommer INTE sluta blogga. Men jag kommer inte vara så rolig att läsa heller. Är ju sjukt seg.. tyvärr!
I veckan händer det mycket.
Idag: Efter skolan så ska jag och Cattis till badhuset. Simma några längder, prata och chilla lite. Sen hem och plugga.
Imorgon: Vara hemma, ingen skola. Privata anledningar.
Torsdag: Sjukhuset, privat anledning.
Fredag, lördag och söndag: Ta det lugnt.

Men jag skriver mer, lovar inget. Annars mår jag bra! Liver leker och våren är på väg :) Hoppas ni förstår. Stay tuned. Pussen




"Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why."

  2012-02-20 / 21:42:53 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Seg tjej här.. Sitter hemma hos josse just nu, vi ska kolla på big brother :) Mysigt! Känns dött med det här bloggandet.. Vet inte vad jag ska skriva om? Tips? :) Det är ju min lilla dagbok, typ..
Idag var jag på stan med josse, hennes mamma, hennes mormor och lillasyster. Det var trevligt! Åt på stan och så. Sen ikväll åkte vi ner och fikade med Sandra, Ida, Elin och två andra tjejer som jag inte kommer ihåg namnen på hehe.. Det var mysigt :) Nu sitter jag på josses säng och lyssnar på en låt jag har fastnat för!! Lana Del Rey - Born to die. Sjukt bra låt!
Iallafall, sportlov nu :) Hur skönt som helst.. men plugg och letande efter praktik kommer i vägen.. Aja ska inte klaga!
Har inte mycket mer att skriva.. Jag mår bra, lite förvirrad för att jag mår så bra efter allt som har hänt.. Borde kanske sitta och grina och tycka att livet suger när jag egentligen borde vara "heartbroken".. Men nää..? Jag lever! :) Allt funkar som det ska så ja.. Ni får ha det bäst så länge! Pussen


Lyssna!


Tänker vara som alla andra bloggare nu. DETTA ÅT JAG TILL LUNCH, MMH AH. LASAGNE, KALORIER?! DAMN GOOD!
.. kanske blir tjock? haha, illa





"And don’t you take chances, you might feel the pain."

  2012-02-16 / 16:43:12 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hemma!! Äntligen :) Hos pappa fortfarande! Åker hem till mami imorgon. Och just de, fredag :D I helgen ska jag inte ta det lugnt, har ett helt sportlov att vila upp mig på.. Så i helgen blir det väl att dricka lite :)
Igår skickade jag in mina val till 3:an. Hade bara 50p kvar att välja, men jag utökade mina poäng :) Valde psykologi B, Engelska B, Svenska C och Samhällskunskap B :)
Blabla, ska sätta igång med plugget nu så slipper jag göra det senare. Puss på er :*

"Bye."

  2012-02-16 / 16:34:45 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Och som alltid, jag behöver skriva ut mig.
 Vet ni vad det värsta är? Om inte våld, mord, pedofiler osv. Människor som sviker, ljuger och fast man vet sanningen så fortsätter den andra personen ljuga och otrohet. Det funkar liksom inte i min värld. Aldrig, aldrig att jag kommer acceptera det. Spelar ingen roll om jag känt personen i 1 månad eller 10 år, aldrig!
Är så trött på att jag låtit mig själv bli behandlad som nothing i flera månader, så trött på mig själv att jag tillät
det. Brist på självförtroende, jag kunde fått så mycket bättre. Att man kan älska en person och helt plötslig hata den personen. Hata är ett starkt ord, men ja, jag hatar dig.
Och hur många chanser gav jag inte, kan inte ens räkna på mina tio fingrar för så många gånger gav jag dig chanser. Men visst, vissa människor får luft och gör precis som dom vill utan att ens bry sig om vad den andra tycker och tänker. Och jag var drama, arrogant, självkär, ego, dryg, elak och vad mer? DÅ grät jag, DÅ satt jag i mitt rum och var ledsen över såna ord. IDAG ger dom mig så mycket luft. För NEJ dom stämmer inte in på mig. Man blir behandlad som man själv behandlar andra. Right?
I så många månader var du blind, kunde inte se alls. Kunde inte se mig för jag är, utan gav tusen andra tjejer luft. Orden sårar dig, för du förnekar allt.
But fuck it, I'm young and free.




"I've loved and I've lost."

  2012-02-16 / 09:43:11 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Godmorgon! :) Sitter i skolan i väntan på att min lektion ska börja, socialt behandlingsarbete. Kulkul! :)
Vaknade tidigt imorse vilket var väldigt skönt, trött var jag bara.. Men så blir det när man fastnade framför grammisgalan/mtv igår ;) Älskar verkligen mtv! Dock sändes det på kanal 11.
Slutar ganska tidigt idag, det är ju också skönt! Idag blir det att plugga hälsopedagogik, ingen träning här inte :( Aja, plugget måste gå före..

Nu ska jag kila iväg på lektion! Pussen


Gammal bild!


"We could keep trying but things will never change."

  2012-02-15 / 15:23:21 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej! Usch vad seg jag är :( Men jag är tillbaka och sen går jag och sen tillbaka, aah ni fattar..? Sitter i skolan, har samhällskunskap vilket inte är det roligaste ämnet som finns!
Alla ♥ dag igår, trodde verkligen  den dagen skulle suga.. helt deprimerande. Men min underbara pappa och farmor styrde upp det. Jag tog bussen hem till min farmor, där var min faster, min låtsasmamma, farmor och lillebror. Jag åt arabisk mat vilket är det godaste som finns typ! Sen kom pappa och min lillasyster. Vi åt god mat, vaniljhjärtan och bara spenderade tid på en dag där alla är med varandra! Och nej, jag har ingen pojkvän med det kvittade liksom..? Jag var med min familj och det kändes hur bra som helst! :)
 Nu ska jag ha psykologi, stay tuned!

"So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back.
And it hurts with every heartbeat."


Klippte en lång lugg igår, tunn också! Gaah, ångest.. Men det växer ut! :)


Älskar dom där! Mmm så goda

What do you want from me?

  2012-02-12 / 17:34:49 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Tillbaka efter en konstig helg.. Hej iallafall! Trött som ett djur, snart sova hihi!
Ska plugga och mysa ihjäl mig ikväll. Det här var tråkigt.. :(
Puss

Let's have a toast for the assholes.

  2012-02-11 / 14:44:03 / Party / 0 KOMMENTARER
Gårdagen, gårdagen.. Hahaha finner INGA ord! Tänker inte säga så mycket (personen kanske inte vill, jag skulle inte vilja om jag var den personen). Men det spåra ur totalt, kul/inte kul var det! Men jag lever :)
Lördag, och jag har inte någon lust att dricka eller festa.. Det är nu man ska ha en underbar pojkvän som man kan ha en myskväll med, right? :) Bästa! Men icke, det återstår att se vad som händer ikväll :) Annars mår jag rätt okej, skulle behöva träna och plugga! Skulle sitta fint :)
Jag slänger upp bilder från gårdagen, skriver mer sen! Pusseen
Hemma hos Constanza

Sjukt snygga Zeinab och jag

Snygga tjejer! Constanza och Diana

-

  2012-02-09 / 16:16:31 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
You say you love me
Well they feel like words to me
Well this just ain't working
Stop thinking you can run over me
Things just ain't the same
And I'm ready for change

Go on, begone, bye bye, so long



"I'm just sayin'"

I'm back!

  2012-02-09 / 16:08:17 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
I'm BACK bitches! ;) Nej jag bara skojar! Har haft det lite tufft på sistone.. Värsta grejerna har hänt men jag mår fint! Jag är tillbaka som en ny människa, börjar om på nytt typ..? Har tränat, hängt med vänner, bråkat med den barnsligaste killen i hela världen, blivit helt "fri" och ja.. Livet går vidare så att säga :)
I förrigår sov jag hos Tania, vi åt en massa dolma! Så gott, dör. Matkoma haha ;)
Igår fyllde min vän Bella 18 hela år! Så imorgon ska vi fira henne, bilder kommer upp då. Ska bli askul! Så i helgen blir det bara en massa party, det gillas verkligen!
Annars har jag bara varit i skolan, pluggat, tränat och haft mycket "egentid". Men nu ska ni få lite bilder istället, och jag skriver så fort jag får tid! Puss på er :*








I trusted you, but now your words mean nothing to me because your actions spoke the truth.

  2012-02-05 / 12:20:05 / Party / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Sitter hemma hos Tania, ska hem snart! Igår var jag på ett kurdiskt födelsedagsfirande med Tania, det var kul och sjukt god mat! Sen fick vi skjuts till en fest hemma hos Elina :)
I fredags drack jag också. Med Constanza, Maria och Fransisca. Vi drog till en fest som Biston hade. Där mötte vi upp några brudar osv.. Det var kul, en väldigt spännande natt. Och nu låter det som jag har haft bästa helgen, men fan icke så nicke. Är så jävla trött på dramat, lögnerna och svek. Jag är mycket bättre, utan tvekan. Tänker inte bli behandlad som jag blivit behandlad denna helg. Fuck it!
Men vi hörs sen, pussen!
Fredags! :)
Lördags! :)

If you ask, I will stay.

  2012-02-03 / 16:08:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej! Woop, fredag idag! Hur skönt är inte det?! Askönt! :) Äntligen sova ut, sen jävlar ska jag plugga, träna och allt som går att göra! ;) Skämt åsido..
Sitter fortfarande kvar i skolan, väntar på att Cattis och Tania ska sluta. Sen har jag helg! Får se vad jag ska göra idag, vad jag vet så har jag ingenting planerat :) än..
Vädret hindrar lite ju..? Snökaos och istid ute, väldigt sunkigt..
Förtvivlad och ivrig är jag just nu. Förtvivlad är jag för att jag inte vet vart jag står med allt, kärlek, skola, livet osv. Brukar få såna stunder då jag tänker så, tills någon säger åt mig att inte tänka så eller något. Och ivrig.. ja ni, varför är Viktoria ivrig? Kanske blir det en bra fredag trots allt? :)
Man får helt enkelt vänta och se! :)
Puss på er i alla fall, skriver så fort jag kan och orkar!




Before I go to sleep..

  2012-02-01 / 23:21:44 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er igen! Jag är väldigt seg med det här med uppdateringar hit och dig.. kanske märks? ;)
Helgen var ganska lugn, i måndags åkte baby och sedan har jag bara varit i skolan. Har tränat med Cattis i veckan också. Plugga, träna and what else..? Nu är jag i alla fall hos pappa! :) Väldigt mysigt att träffa alla. Imorgon ska jag till skolan, sen hem till pappa, äta, träna sedan sola? Är ju trots allt en liten blekfis! Blir ändå inte brun :(
Måste köpa såna där tabletter från apoteket, som man inte blir röd när man solar. Man bli brun istället! Behöver verkligen såna..
I helgen hoppas jag att bästa killen kommer hem, om inte så får jag väl försöka hitta på något. Blir en lugn helg iallafall! :)
Nu börjar mina ögonlock tyngas allt mer och mer. Har verkligen jätteont men glömde mina cytadon hemma hos mami.. fan!
Ska sova, så skriver jag mer imorgon! :) Sweet dreams finisar, pussen! ♥