I'm gonna miss you.. so much.

  2012-01-29 / 19:14:06 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Sitter hemma hos Josse just nu, ska dricka upp mitt kaffe sen förmodligen träffa baby. Ingen aning hur det blir! :)
Väldigt konstig helg.. Bråk med omogna personer, och sen blandas det in en omogen 50åring..? Wtf- situation.. Tyvärr!
Men men, tänker inte slösa min energi på sånt folk. Men vill inte heller se att en av mina närmsta vänner sitter och gråter för hennes hjärndöda pojkvän, true story. Jag har alltid funntis som stöd för mina vänner, men det går en gräns. Otacksamhet..
Imorgon börjar "allvaret" igen, nya tag. Ska plugga ihjäl mig i veckan. Kul va..? Nä, ska klämma in mycket träning också. Jaja, nu ska jag dricka kaffe, och sen bege mig till..?
Puss!




What doesn't kill you, makes you stronger.

  2012-01-28 / 18:16:53 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej, och åter hem! Vilken jobbig vecka.. Alltså jag har gjort bort mig för livet, okej? Haha dör, kommer säkert skratta åt det om 50 år.. hoppas :(
Igår festade jag lite med tjejerna. Och vad hände?! Min mobil, där man stoppar in hörlurarna är trasigt. En kille hade ner min s2 *arg tjej*. Men ska fixa det! ;) Efter det träffade jag bästa killen och sov sedan hos honom, mys.
Nu sitter jag hemma hos min faster, fett förbannad.
Hatar en del killar, speciellt pojkvänner. Vi tjejer har svårt att inse när en kille inte älskar oss längre. Vi intalar oss själva för att det känns bättre, right? Men vi tänker så jävla fel, vi kan mycket BÄTTRE. Vi kan få BÄST. Låter inte mig själv manipuleras av svin, fast än det är lätt så är jag så emot det. Då är jag hellre en stalker, koll på deras tjejvänner. Why not? Tänker inte vara den dumma bruden som är lätt att manipulera, fuck that. Hatar att se mina närmaste vänner bli det. Jävla svin!

Ikväll ska jag ha kul igen!
Imorgon ska det dansas en hel del
Snart åker min baby iväg, jobbigt..
Lev livet and don't regret a damn thing.

Know you've been hurt by someone else
I can tell by the way you carry yourself
If you let me, here's what I'll do
I'll take care of you
I've loved and I've lost





Psykologi..

  2012-01-25 / 15:54:50 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Haha lite smått tråkigt.. :(


Vilken gullig fråga jag fick!

  2012-01-25 / 15:38:48 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER
:) om ARG JAG BLIR!:
Vad får dig att bli kär o vem är du kär i ? :)

Söt! Vad som får mig att bli kär.. haha, genom att vara mogen, sig själv och ärlig? Bra personlighet och utseende? God lukt.. Vara en fin kille helt enkelt! Kommer lägga upp lite bilder som förklarar mer :)
Och vem jag är kär i.. Jag är kär ja, men jag vet inte om den här killen vill att jag ska publicera hans namn i min blogg? Nackdelen med Eskilstuna, folk bryr sig för mycket. Och människor blir helt galna. Det är synd för jag skulle vilja visa upp honom för hela världen. Och nej jag skäms inte över honom. Han är bäst! :) Min baby.






































Oj, vad mycket det blev! Sorry för det. Hade mycket mer.. men du förstår säkert! :)
W♥

ARG JAG BLIR!

  2012-01-25 / 10:53:14 / Viktoria / 1 KOMMENTARER
Är så jävla pissigt sur på skolans jävla system. Ursäkta mig men hur kul är det när lärare sätter frånvaro på lektioner man inte har?! :s Och inte bara det, jag har varit på ALLA mina lektioner och ändå står det 100% frånvaro på en del lektioner, är dom helt jävla seriösa med mig?! Och jag är inte den enda heller, jävla cprunk lärare. Sjukt taskigt, skiter i det nya CSN- systemet. Om man kommer 30 sekunder sent till lektionen så FÅR DOM INTE sätta 5 min frånvaro, fuck it! Nu ska jag bråka med dom, för det här är inte första gången jävla sunksystem. Ska lugna ner mig sen explodera, bitches!


Hiss & diss..?

  2012-01-24 / 10:58:14 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER


1. Kort hår
Det är snyggt och det passar både tjejer och killar! Tjejer som har stora ögon och litet ansikte ska verkligen ha en kort snygg frisyr. Så snyggt!

2. Päls
Fuskpäls, riktigt päls.. För mig spelar det ingen roll. Är ingen direkt "djurvän" förutom till mina söta katter.

3. Kängor
Passar till nästan allt, snyggt som fan!

4. Klockor och mobilskal
Nu ser inte jag vad det här hänger ihop, men iallafall.. Klockor är snyggt, passar allt och alla. Det piffar upp en outfit! Och mobilskal till telefoner är snyggt det med.

5. Rött hår
Omg, så snyggt?! Blondt och brunt kan slänga sig i väggen verkligen. Rött eller vinrött är så sjukt snyggt!



1. Mobbning på Youtube
Menar come on, sluta håll på med de "stora bloggarna" genom videos via Youtube. Sjukt töntigt och verkligen onödigt. Dom har sitt liv och ni erat, freaks.

2. Scandalbeauties
Vill inte dra alla över samma kamm. Men de nya "modellerna", haha fyfan.. Finner inga ord. Tar ni er verkligen som modeller?! För det första, en modell har ett ansikte som ska fastna på bild. Ni ser fan ut som någon katten släpat in. Herregud. Okej, jag är inte perfekt och fan inte snyggast på jorden. Nä men jag är inte heller en "modell".  Visa privata deler och sånt i en kamera, tjäna pengar är som att ställa sig på gatan och sälja sig, så ser jag det. Samma jobb. Sen finns det några på Scandal som jag tycker gör ett bra jobb, som har hållt på ett tag. Men ni som klev innanför "dörren" nyss, kamma er.

3. Dryga tanter
Får psykbryt på er, när tänkte ni uppskatta något man gör för er?!

4. Världen idag
Snälla, jävla skitvärld.. Skitland man bor i, skitpolitik, idioter

5. Lögner och svek
Fortfarande, finns ingenting värre. Hate it!

6. Åker iväg
Dissar hårt, dissar att min baby lämnar mig till helgen. Haha buhuu. Nä det där var väl ingen diss?! Busiga Viktoria..

Home is wherever I'm with you.

  2012-01-24 / 10:23:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej fina människor! Dålig uppdatering igen.. :( Men nu är jag här! Sitter i skolan just nu, i tysta rummet. Skönt :) Ska plugga lite social omsorg så jag blir klar med uppgiften tills på torsdag. Mvg satsar jag på :)
Är väldigt trött idag, usch. Hatar cytadon (starka smärtstillande). Känner fortfarande av dom på morgonen, känner mig bakfull. Kul.. Tar två innan jag går och lägger mig, sen flyger jag! Haha, skämt åsido..
Efter skolan ska jag träffa bästa killen, vi ska förmodligen hem till mig! :) Mysigt!
I helgen var jag med baby, firande min farmor och åt mig extra mätt. Träningen igår med Cattis satt väldigt bra! I veckan ska jag dansa på Let's move. Ser verkligen fram mot det! Igår hade jag även min första lektion på laga lätt, äta rätt. Det var kul! Jag och Carro bakade pitabröd och rulltårta ;)
Nu ska jag plugga! Puss

Nu kommer det en bildbomb!


Hemma hos farmor, kolla in mitt skal! *sparkle*


Haha lejonfrisyr. Fick även skjortan från min lillebror Junior!


Gårdagens outfit, vad tycks?


Hah, hey you.

Friday and I'm in love.

  2012-01-20 / 23:01:27 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Godkväll sötisar! Sitter hemma i soffan just nu, ganska skönt faktist men jävligt tråkigt har jag! Det är sjukt kallt ute.. Helt stört. Iallafall, jag var i skolan idag, slutade 15.20. Ganska skön dag! :) Men imorse var jag på min brors skola och bråkade lite med lärare, fan vad arg jag var!! Varför finns det särbehandling i skolorna?! Borde inte vårat samhälle veta bättre idag? Nej tydligen inte, sjuka motherfuckers. Blir så arg bara! Bloggar från mobilen, ibland önskar jag att jag köpte en iphone 4 istället för S2 :( vill ha blogg.se på mobilen så jag kan ladda upp foton.. Jaja, trevlig kväll! Puss :)

@ school.

  2012-01-19 / 15:24:52 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej sötisar! Sitter i skolan med cattis, har slutat. Ska kanske träffa baby, om han svarar haha.. :) Omg, igår!! Jag somnade klockan 6 och vaknade 2 på natten!? Mamma väckte mig inte. Hade smink i hela ansiktet och jag hade lovat cattis att träna haha.. ;) Tog en lång dusch imorse, så skönt! Är inte speciellt trött haha. Ska vara social mot Cattis nu! Puss på er :)

 

He still the 1.

  2012-01-18 / 15:30:34 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
There's ups and downs in this love
Got a lot to learn in this love
Through the good and the bad, still got love
Dedicated to the one I love, hey



Lång dag!

  2012-01-18 / 15:28:00 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej! Ny design! Haha, men jag fuskar.. Snodde den från bloggdesign.se. Kan inte fixa sånt själv :( Men jag ska göra om den lite!
Nu har jag psykologi, slutar 16.40.. sjuk tid. Började liksom klockan 9. Är så sjukt trött!
Igår tränade jag, kändes riktigt bra. Vart ingen "hårdträning" direkt, men jag tränade lite mer än en timme. Idag ska jag träna igen, runt åtta med Cattis! Skönt :)
Mycket plugg står på schemat, men det tas igen imorgon efter skolan med Tania. Vi ska göra klart social omsorg, svenska och jag ska göra klart psykosocial arbetsmiljön. Denna vecka ska jag söka praktik på en skola, stålfors tror jag. Jag har ju trots allt socialbehandling :)
Typ allt jag hade jag skriva just nu, blir väl antagligen ett inlägg imorgon eller ett senare ikväll. Men annars får ni ha det bra så länge. Stay tuned!


Carro och jag på naturkunskapen!

Oskön eftermiddag..

  2012-01-16 / 15:58:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Här sitter man, i skolan och ALLA  har gått hem..? Känner mig så sjukt ensam! Slutade runt två ju. Men vet ni vad jag gör?! smart som jag är så åker jag hem, men kom på att jag hade glömt något och det var plugg så jag fick åka tillbaka :( Bra dag..
Igår solade jag med bästa killen och hade en myskväll med bästa killen, sen kom mamma och hämta mig idag runt nio för att jag skulle kunna åka hem och fixa i ordning allt innan skolan. Vet ni vad det bästa är med den bästa och underbaraste killen? Det är att han är bäst och I love him!
Jaja, nu ska jag ta min röv mot bussen, orkar inte sitta här.. Puss på er!


Life is good!

  2012-01-14 / 22:13:16 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Hej fina läsare!
Hur har eran helg varit? Min har varit lugn! Mysig lördag hihi. Idag har jag hjälp Josse att flytta, så är rätt så seg.. Mysig lördag med andra ord! :)
Har typ inget att skriva så det blir väl bara det. Fick en kommentar, en tjej som undrar vart jag tränar och jag tränar på Always Fitness 24 i Eskilstuna :)

Puss på er!

No matter how many times I get hurt because of you, I won't leave you.
Because even if I have a hundred reasons to leave you, I'll look for that one reason to fight for you.



Things getting better, I'm great with you.

  2012-01-14 / 02:26:49 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER
I'm back! Hej :)
Varit en ganska så skön vecka om jag ska vara ärlig. Träffat bäska killen, varit med mina vänner, varit i skolan, kommit hem och sovit.. haha!
Jaja, typ.. I magen mår jag väl bra..? Har haft ganska ont heh, inte fått någon tid ännu. Ganska sega är dom. Tränat har jag inte heller gjort :( vill verkligen träna.. aja! Måste ta det lugnt. Ska i alla fall på prova på vecka på Let's move. Ska prova på House, sen Ragga för 43652 gången men ändå! Det är kul :D
Jag är hemma hos Emilia, Josses syster. Vi ska snart sova.
Vi hörs! Puss :)


Damn, I really like you

  2012-01-10 / 18:40:33 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er igen! Denna gång bloggar jag ifrån mobilen*wohoo*. Är hemma hos min farmor och min faster. har nyss ätit mat och fikat, gott! Var ledig idag men var i skolan igår. Efter skolan gick jag till Wincent, sen gick vi till stan och han fixade sig två hål :) Sen var jag med honom ett tag till, kollade jersey shore och busade lite Det var mysigt och kul! Sen tog jag bussen hem och när jag kom hem så tog jag världens varmaste dusch, haha kände mig som en isbit.. :( Idag har jag också hunnit tvätta, städa och fixat. Good work, v! ;) Sen, när jag inte är upptagen och hinner så ska jag skriva om mina mål för 2012! :) låter bra. Men nu ska jag vara social, puss på er. *Kollar kosttillskott för tjejer på mobilen, hehe*

You make me feel no pain, you make me feel happy, you make me in love.

  2012-01-08 / 16:17:08 / Viktoria tipsar / 0 KOMMENTARER
HEJ åter igen, fina läsare! Förlåt förlåt förlåt för en superdålig bloggning.. :( Sjukhus och allt denna vecka. Och jag åkte till akuten, japp! Åkte tillbaka dagen efter också. Det visade sig vara en "allvarlig" tjocktarmsinflammation. Haha allvarligt låter så seriöst.. men den är allvarlig för jag är bara 17 år fyllda. Så det här kommer gå snabbt och det kommer bli bra, det får vi iaf hoppas! :)
Annars har jag bara tagit det lugnt, inget festande utan bara tagit hand om mig och min tarm. Tagit mediciner som jag blir helt dåsig av, kommer verkligen inte ta dom i skolan... haha kommer ju vara helt off!
Men men, imorgon börjar allvaret *vill inte*, men det ska bli skönt att få komma tillbaka! Och nu lovar jag på RIKTIGT att jag ska sköta skolan till 150%. Det är ett måste! Bara ett år kvar typ, nästa år = studenten :)

Annars har jag haft ett bra och skönt jullov med familj, vänner och den underbara killen! Visst, vissa dagar har varit lite upponer.. ;)
Vet inte när jag skriver igen, men nu vet ni lite vad som har hänt och varför osv. Sen har jag några kommentarer som inte blivit godkännda jag måste svara på. Gör det när jag får tid! Puss på er






Blind to you.

  2012-01-03 / 21:47:23 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej fina läsare! Sitter hemma hos faster med josse just nu, ska faktist dra till akuten efter jag skrivit detta inlägg. Standard..? Börjar fan bli riktigt jävla trött på mina besök hos akuten! Arg tjej.. Som sagt, har ont på min vänstra sida av magen igen och hela magen är svullen. Men va kul va? :) FML..
Annars har jag skötit hela hemmet idag, duktig tjej. Usch mår inge vidare.. Vi hörs lite senare! Puss


2011 i frågor

  2012-01-03 / 21:42:34 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Letade efter en 2011- lista på google, kom till http://www.nattstad.se/milialisa och snodde listan :)

Hur har ditt 2011 varit?
Blev du kär i år?
Ja
Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat, tränat mer, tagit hand om mig själv
Vad önskar du att du gjort mindre? Tillåtit mig själv att bli sårad
Vem har du umgåts med mest? Josse och Anezia!
Bästa minnet från 2011? Att bli kär, och att bli sams med Josse och Anezia. Och att jag köpte ett träningskort ;)
Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012? Mer sol?
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ja det var jag nog, mycket drama 2011
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Mycket party haha..
Vem/Vilka saknade du? Min farfar som alltid.. Annars kontakt med familjemedlemmar..
Största misstaget? Haha.. ojdå!
Hur många hade du sex med? Det vill du allt veta va!
Tror du att år 2012 kommer blir bättre? Yes, ska jag se till att det blir!
Vad gjorde dig riktigt glad i år? Att jag har träffat underbara människor, att jag blev kär på nytt!
Hur många kysste du? Ingen aning faktist
Har du några löften inför år 2012? Sköta skolan, sluta röka och börja träna mer!
Har du haft ett förhållande under 2011? Ja lite halvt..?
Hur skulle du beskriva din stil 2011? Normal?
Vart reste du nånstans? Ingenstans haha
Vad ser du mest framemot med år 2012? Att börja 3:an och sommar och få det bästa året någonsin

This is a start of something new, something fresh, something wonderful. I fucking love it!

  2012-01-02 / 03:05:33 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Tillbaka helt levande efter ett bra avslut på 2011! :)
Hade en jättebra nyårsafton med bra vänner. Vi drack, dansade, skojade, busade, smällde raketer, drack mer och var så jävla glada! :)
Men innan jag drog till festen så var jag med josse och anezia, josses pappa hade lagat nyårsmiddag. Potatisgratäng, kött, sås och sallad och lite rödvin till maten. Det var väldigt mysigt och väldigt gott. Men lite senare vart jag utbjuden av en väldigt underbar kille, middag på Akropolis. Det var jättemysigt och trevligt :) Hihi!
Sen tog jag taxin till torshälla, mötte upp mina vänner och firade in 2012! Det var askul :) Efter allt festande och skoj så somnade jag till slut brevid en väldigt bra kille. Ni vet en sån där underbar och asmysig kille? Helt klart bäst? Tror ni fattar ändå :)
TACK till alla som gjorde nyår bäst! LOVE till er.

Borde egentligen ligga och sova just nu.. ska sova typ nu! Natti sötisar. Puss puss puss!



Kvällens outfit!


Mina älsklingar!


Underbara och snygga Sanne och underbara och snygga Anezia :)

Mer foton kanske kommer upp sen, tog inte så många. Hade så kul! ;)