I miss you.

  2011-09-28 / 23:38:27 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.



I can take you higher.

  2011-09-28 / 23:35:25 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej!
Är lite seg när det gäller uppdatering, fy fy.. Igår var jag i skolan och idag stannade jag hemma vilket jag ångrar lite. Hade en sjuk huvudvärk när jag vaknade och var så trött, dåligt med sömn :/
Men imorgon blir det nya tag och jag får måste börja sköta mig, på riktigt nu alltså. Blir så trött på mig själv när jag ställer mig in på att jag inte kan och orkar.. Man måste kämpa för att komma någonstans, eller..? :)
 Ska sova nu snart, måste börja gå och lägga mig tidigt annars blir jag uppe så länge!
Det var typ det, skriver mer imorgon.

Saker med mig själv som jag inte gillar:
- Min längd! :(
- Min attityd ibland..
- Hatar att jag alltid förväntar mig något med som sedan visar sig vara ingenting
- Min svartsjuka.. fattar inte varför det blir så men det kanske är vanligt..?
- Att jag ger upp så lätt då och då

Saker med mig själv som jag gillar:
- Min personlighet
- Mitt utseende
- Min rumpa och bröst
- Min förmåga att veta när någon ljuger eller försöker lura mig
- Mitt minne
- Min självständighet!

Sweet dreams finisar! ♥

I'm already taken.

  2011-09-26 / 23:00:24 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej sötisar!
 Är så himla trött.. Jag har gått överallt idag, så jag är ganska slut.. Började runt 9.40, men jag hade tid för blodprov och så. Har så ont i armen.. :(
Efter det gick jag till skolan, ganska skön dag ändå, slutade tidigt! Men jag har fan gått överallt idag med Anezia, fy och fan. Måste bara säga grattis till förhållandet hjärtat! ♥
Ska inte klaga, det är skönt att gå :) Jag har faktist inte så mycket att skriva. Ska snart plugga, eller ja, efter detta inlägg. Börjar klockan 10 imorgon, och min morgon börjar med kommunikation. Ska bli askul, jag ska få prata muntligt :) Det gillar jag!
 Något jag längtar till nu, och hoppas blir av är Barcelona den 27e oktober! :D

Jaja, fokus på plugget nu. Pussen!


I will always be strong.

  2011-09-26 / 00:00:49 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Hur vet man när man är säker? Hur kan man vara säker på att man litar på någon?
 Såna onödiga tankar tänker jag på, det är väl klart, vem vill sluta upp genom att bli sårad när man kan få så jävla mycket bättre?
 Jag fattar inte en grej, tror killar att vi tjejer är så dumma? Helt seriöst alltså. Tror dom att vi inte ser eller hör något?
Jag fattar inte varför man vill såra en människa för skojs skull, så jävla onödigt. Män vill kalla sig män när dem egentligen är små pojkar? Fuck that.
Jag letar efter något, som många tjejer gör, som ser mig. Ser mig som den jag är, osminkad, sjuk, arg, ledsen, glad, snygg osv. Som kan säga att jag är vacker och mena det, oavsett vad. Jag vill inte ha en kille som ser mig, sen springer iväg det 17 nya tjejer för han inte kan hålla kuken innanför byxorna.
Det är lätt att falla för fina ord och komplimanger, så klart det är. Alla tjejer gör det fast man intalar sig själv att inte göra det. Och det är synd, verkligen. Man vill verkligen ha honom, men man vet själv att han är så fel. Man vill verkligen att det ska fungera men han förstår inte. Man förklarar och förklarar men inte ett enda ord har fastnat i huvudet på honom. Är det så jävla svårt..? 
 Jag kommer aldrig förstå hur ni killar tänkar, hur ni resonerar. Å andra sidan är jag ganska glad för det. Men kom inte och kalla oss tjejer för drama, bitches, fucked up när ni är anledningen till det.

Sweet dreams finisar! ♥


If you want me, prove it.

  2011-09-25 / 23:36:36 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Perfect weekend, hihi! Vit helg dessutom. I fredag tog jag bara det lugnt, skönt det med..? Igår var jag med tjejerna en stund. Sen blev jag upphämtad av en väldigt underbar kille, som jag sedan sov hos. En väldigt mysig kväll med film och mys! :)
Jag tog bussen från honom till Emilia, josse och klas var där också. Vi åt en god mat och kollade på film. Josses pappa hämtade upp oss runt 7. Så det har varit en väldigt bra helg!
 Nu ska jag ta igen lite plugg, men först ska jag skriva ut mig i nästa inlägg. Puss!


You.

  2011-09-22 / 22:52:48 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så
Men du är nog den som jag borde vara hos


DONE!

  2011-09-22 / 22:49:26 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Piercade mig igår ju, det gjorde faktist inte ont att göra det. Men några timmar efter, när svullnaden kommer. Shit fuck alltså.. Man kan inte prata, äta eller något. Prata låter ju bara helt fel och äta går ju inte. Men ska inte klaga! Det här ville jag och jag visste det här redan :) Det går över! Treo är ju det bästa just nu för svullnaden..
Jaja, idag har jag varit i skolan men kom lite sent. Vaknade runt 6, sen somnade jag om och drömde en mardröm istället :( Vaknade runt 9 med värsta paniken..
Imorgon är det rinmanstafetten, vår klass ska klä ut oss till punkare. Men jag tror inte jag ska göra det haha..

Är hemma själv, mamma är ute med en kompis och jag är barnvakt. Astråkigt!


Confused.

  2011-09-21 / 01:27:44 / Viktoria / 0 KOMMENTARER


'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
'Cause someday I might call you from my heart.

I'm young, I know.

  2011-09-21 / 00:51:13 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Blogg.se ville inte fungera för mig igår, därför blev det ingen uppis :) 
 Piercade inte mig igår heller, arg.. Hennes kanyler hade inte kommit än. Dom kommer imorgon så jag har en tid 17.30 :)
Var i skolan idag, inte så lång dag faktist. Efter skolan var jag med josse och anezia! Jag har duschat och så, fresh. Borde egentligen sova. Puss, skriver sen!


You will hurt me in the end.

  2011-09-18 / 14:02:08 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Här var det bloggtorka! Har inte orkat faktist, har haft annat att göra. I fredags var jag med anezia, linda och constanza. Vi åkte till västerås och festade vilket var väldigt kul. Skön som jag är så springer jag med bara strumpor på fötterna till gurkan från bb. Allt för att säga hej!
I lördags var jag hemma ett tag, sen fixade jag emilias hår och smink, sen åt jag på stan med tjejerna, efter åkte vi bil, efter vi åkt bil så träffade jag wincent en stund, och efter det så drog jag upp till emilia där josse och anezia var. Drack två longdrinks och sen tog vi taxin hem! Vaknade väl runt halv ett, inte så fräsh och pigg. Men idag ska det fixas och donas! Rummet ska städas, kläder ska tvättas och jag ska ha en liten skönhetsdag. Sounds good..? :)
I fredags hälsade jag också på josse som låg på sjukhus pga hennes hals, med anezia och några till. Men nu är våran sötnos hemma! :)
 Slänger upp lite bilder istället. Pussen


Lördags

Lördag

Emilia och jag, lördag

Jag, Anezia och Josse på sjukhuset i fredags

Anezia och Josse, fredag

Me

Crash into me, at full speed, we can collide.

  2011-09-15 / 00:30:14 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej! :)
Det blir ett sent inlägg idag. Idag har jag varit i skolan vilket var kul. Det var en rolig dag så att säga, mycket skratt! :)
Efter skolan så tog jag och Anezia bussen hem till henne. Vi åt hennes mammas grekiska mat, sen tog vi en power nap i några timmar ;) Var en dum idé för nu kan jag inte sova!
 Imorgon (idag) ska jag pierca tungan, kl 18.00. Nervös..? Inte ett dugg! Ska bli hur kul som helst. Nu kör vi! :)
Kommer kanske ut en video, annars får ni bara bilder! Sen kommer det hem lite nya kläder som jag beställt från nelly.com :) Den här månaden känns så rolig. Ska börja träna på always fitness med tjejerna, spännande! Och nästa månad fyller jag, kul det med!
 Har tänkt på en sak. MÅSTE bli nyttigare på alla möjliga och tänkbara sätt.. Sluta röka, sluta festa så himla mycket, träna mer och plugga mer. Fokus helt enkelt! Det är vad jag vill, det är något som går att uppnå. Kan väl inte vara så himla svårt..? 
 Sen har jag ett annat problem, my nails. Måste måste MÅSTE fixa dom så fort som möjligt. Ska sluta bita på mina naglar, så äckligt..
Jaja, slömaja är jag helt enkelt. Bilder tar jag imorgon.. om jag hinner ;)
Sweet dreams finisar! ♥


Gammal bild


Gammal bild.. Här ska det tränas! Ojojoj

You make me smile.

  2011-09-13 / 18:30:14 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej finisar! Har varit lite off, kanske märks? Nejmen.. Har varit i skolan och igår åkte jag, Christina och anezia lite bil. Sen sov jag hos anezia :) skriver på en iPad vilket inte är så lätt.. Saknar en person väldigt mycket hihi.. Men träffar honom i helgen så det blir nog bra :) Hemma hos Emilia och Klas med josse och anezia. Myys! Vi kollar på filmer och har det bra! Åt lunch på spicy hot idag med min kusin Tobias :) yummi! Nu ska vi käka kebab haha, lite gott så där ;) Min dag har varit bra för övrigt. Har haft kommunikation, svenska och omvårdnad. Kul kul! Skön dag :) Jag skriver mer sen. Pusssen

feelings.

  2011-09-12 / 00:00:17 / Party / 0 KOMMENTARER
Vet inte vart jag ska börja haha! Underbaaar helg. Drack med tjejerna i fredags och i lördags. Träffade en underbar kille, mysig natt. Hihi!
 Är väldigt sliten och trött. Skola imorgon, inte så kul men ska inte klaga :) Jaja, ska slänga upp någon bild!
I veckan ska jag ju pierca mig, börjar ju bli lite nervös. Min 5:e piercing.. Har bara en kvar, i naveln :) Ska ju pierca tungan, har velat det sen jag var 13 år så nu kör vi! Torsdag, efter skolan :) Sen ska jag till farfars grav, tända ljus till min farbror Daniel och min farfar. Lägga blommor ska jag också göra. Hann aldrig träffa min farbror, han dog när han föddes. Min farfar saknar jag.. varje dag. Världens bästa människa var du!
 Jahapp, skriver mer imorgon. Sweet dreams finisar! ♥






i'll see you soon.

  2011-09-08 / 23:45:06 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Heej!
Rullstolsdagen idag ju, aldrig mer igen.. Trodde verkligen inte att folk skulle glo så mycket. Herregud!
 Såg en väldigt dryg kille idag som vägrade att hälsa, hey bitch. Men som jag senare såg med sin tjej (..?), hello typ. Jaja, bryr mig inte. Vill inte bry mig! :)
Efter det så gick jag och cattis hem till henne. Jag bytte kläder och vi fixade oss för en fika på stan. Sen träffade vi på ett gäng härliga killar! :) Gjorde min dag mycket bättre! Fick mig ett gott skratt iallafall..
 Imorgon har jag något att se fram mot. En fin kille kommer hem, som är väldigt saknad! Hihi.. Ska bli kul :)
Hör senare! Pusssen

Home is wherever I'm with you.

  2011-09-07 / 23:41:13 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej hej och hej. Skriver alltid så sent.. Var typ inte i skolan idag, mensvärk från helvetet hehe!
 Sen sov jag dåligt.. igen. Ledsen tjej, not good! Imorgon är det rullstolsdagen vilket är ska bli kul :) Då får man något annat att tänka på, eller..? Orka sakna samma person hela tiden, måste komma över det någon gång.
Det blir bättre när jag börjar träna på always fitness 24, släppa ut allt bara. Blir bra till slut!
 Ska kolla ett avsnitt av pretty little liars sen sova. Sweet dreams finisar! ♥

All I know is, Imma be okay

  2011-09-06 / 18:14:44 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er :) Kom hem för ca 1 timme sedan. Var i skolan, oskön dag faktist. Tror sista lektionen var värst. Så trött på konflikter, så onödigt..?
Aja, I don't give a f...
 Fick en massa gjort idag också vilket känns superbra. Skulle fortfarande behöva läsa men ska göra det ikväll. Bra va..? :)
Brr, det börjar bli höst nu. Supermysigt. Men mina fråga är, varför går folk fortfarande runt med shorts..? Hellu..
Visst, det är snyggt men höstmodet är så mycket snyggare tycker jag! :)
Nu ska jag mysa lite med min oliver, mysigaste katten ever. Sen ska jag och josse till emilia en stund. Vi hörs sen! Puss


The memories are still there, between you and me, forever.

  2011-09-06 / 00:12:33 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina läsare! Läste så många fina kommentarer, tack så mycket! :)
 Jag har pluggat och varit på bio idag. Som sagt, slutade klockan 12 idag. Efter det drog jag och några tjejer till stadsbiblioteket och pluggade! Sen så kollade jag och Anezia på Jag saknar dig. Den var jättefin, sorlig och grym!
Borde egentligen ligga och sova nu för jag ska upp tidigt. Eller ja, jag börjar 9.50 ;) Men ska duscha och sånt på morgonen..
Blää, är väldigt seg. Skulle egentligen behöva läsa men det får skjutas upp till imorgon, har gjort mitt idag! :) Längtar tills imorgon lite, hihi.. Can't tell u! hihi..
 Ska börja skriva dikter igen. Blev sugen när vi höll på med det på svenskan idag.. Maybe..?
Sweet dreams finisar! ♥

 Kärleken är som kirurgen, den skär, den plågar dig och ger dig en smärta och ett minne som livet ut kan ge.
 Den kan ge värme i sängen du ligga, den gör dig fin, den gör dig varm, men i slutändan försvinner allt iallafall, allt som ni varit med tynas bort, blir jord.
 Minnena finns kvar, finns mellan dig och mig, föralltid.


älskar att plugga, det bästa jag vet typ

  2011-09-04 / 23:17:27 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Hejsan!
Borde egentligen sova nu, men men. Vad gör man..? Jo istället för att plugga så klickade jag hem lite kläder från nelly. Alltid alltid jag.. Är så svag för sånt där, måste ha.. Men blev på bättre humör! :) Lite plugg fick jag gjort. Gör mer imorgon istället!
Piercar ju mig den 15e, gissa vart..? ;) Mycket som händer den här månaden! Massa shopping, börjar träna på always fitness 24 (tycker friskis är såå uttjatat), piercar mig, blir klar med grejer, constanza fyller osv! Ganska rolig månad trots allt. Och nästa månad gaddar jag mig :)
För mycket blabber, nu måste jag sova. Sweet dreams finisar! ♥

I miss you.

  2011-09-04 / 14:07:00 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I've missed you quite terribly."
I fell in love
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.



Don't let me go.

  2011-09-02 / 18:02:47 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Skön fredag.. eller? Sjukt jävla tråkig. Visst, är ju inte så pigg men ändå.. Hellu..
 Planerna sket sig, kul. Vet faktist inte vad jag ska göra idag, hmm..?
Skolan var huur tråkig som helst. Vaknade lite sent, drömde värsta mardrömmen :( Om 2012 för tredje gången. Alltså hallå, ska jag spendera mitt liv i skolan sen bara dö? Hell no. Skönt liv..
Jaja, sitter här och tråkar, är så trött. Ska in och ta mig ett bad, raka mina ben och så. Vill känna mig fräsh iaf! :)
Skriver sen. Pussen