Went from "I love you" to "you don't know who you f-cking with"

  2011-08-31 / 21:34:47 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej mina kära läsare!
 Skön dag idag men är väldigt trött. Igår hade jag skolfoto, gick som en dans på rosor. Sen blev jag bjuden på lunch på stan av min kusin :) Idag har jag pluggat och pluggat.. Är inte klar än! Men men, ska inte klaga :)
Ska in och duscha snart. Efter efterlyst, är med josse hihi!
Skola imorgon med, men jag börjar 11.55. Skönt. Ska luncha med min kusin innan skolan börjar :) Slutar fyra!
 Sen har jag tänkt en massa. På typ honom, att han verkligen inte förtjänar mig. Jag förtjänar bättre helt enkelt!
Nu ska jag kolla klart. Pussen




But rumour has it, he's the one I'm leaving you for.

  2011-08-30 / 23:27:02 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Aaaaahhhh så trött jag är, så jävla sjukt. Tänkte bara säga godnatt och jag skriver imorgon!

And don’t you take chances, you might feel the pain

  2011-08-29 / 23:19:39 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Jag är faktist väldigt glad idag, hihi! Pratade nyss med en gullig kille i telefon, och nu kommer jag inte höra något från honom på en vecka! Suger ju ganska mycket, men det går snabbt hihi..
Imorgon har jag skolfoto *suck*, astråkigt. Fick en fin peak performance tröja av mamma idag, tror det blir den imorgon :)
Är väldigt trött, borde egentligen sova nu men först ska jag läsa en bok som jag ska ha läst lite i tills imorgon. Ska nog göra det nu. Sweet dream finisar! ♥

You wish you were a better man

  2011-08-28 / 16:51:57 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER

"Innan du dömer mig - Ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat. Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde. Efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv."

Till er killar.. Har ni tänkt på att när ni kallat en tjej hora vad ordet hora kan ge för konsekvenser? Det är väl ingenting ni bryr er om för det är ju så "manligt", eller hur..?
 Det är lätt att kalla någon det, vem som helst skulle kunna göra det, ja om man inte är en man så att säga. Dagens samhälle är ju ganska sjukt, vi tjejer har någon slags "regel" över hur vi ska vara och vem vi ska få vara med. Killar dömmer oss, för vilken anledning, avundsjuka? Utnyttning ska vi inte snacka om, så sjukt manligt typ.. Eller? Få tjejen att falla så jävla hårt, men det visade sig bara vara en utnyttning. Känner ni igen er? Och om man börjar fråga er om det så är tjejen för mycket drama eller tänker för mycket på det. Ja men det kan också vara så här boys, vi tänker längre än er. Det är väl därför vi är mycket smartare än er..?
 Jag är dryg mot killar av en anledning, varför ska jag låta dom trycka ner mig..? Vad ska dom leka, "manliga"..? En riktig man skulle aldrig höja sin hand mot en kvinna, en riktig man skulle aldrig kalla sin kvinna en hora, en riktig man skulle veta vad ordet hora har för konsekvenser. Ni är inga män, ni är pojkar.


I'm not cocky, I'm confident

  2011-08-28 / 12:44:07 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Vad fan är det som händer. Jävla fittsvikare, varför går alla bakom ryggen på alla? Helt jävla sjukt. Är så besviken på allt och alla. Orka provisera på facebook, så jävla onödigt!
Är så trött på att vara arg och ledsen, förstår inte varför jag bryr mig.. Som sagt, jag har mig själv och ingen ska förstöra för mig. Jag behöver ingen som proviserar mig, behöver inte heller få skit för något jag inte har gjort. Fuck you you you you you!

Skriver senare

Hey! I don't know much about guns but I...I've been shot by you

  2011-08-27 / 17:12:21 / Party / 0 KOMMENTARER
Hej sötisar!
Hade så sjukt kul igår, mår som man förtjänar idag haha ;) Jag, josse och anezia drog till royal oak och drack. Jag drack väl några droppar för mycket haha! Träffade nytt och gammalt folk, alltid kul!
 Vaknade med världens baksmälla, shit.. Har små minnesluckor, men något har jag gjort med mitt knä för det gör så satans ont..? Haha..
Iallafall, har inte ätit något idag men josse håller på att lagar mat. Kött, pommes och beasås, yummi. Blir väl dricka lite idag också, får se om jag rör mig mot stan..? No idea!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Pussen!

I love you, not only for what you are, but for what I am when I am with you



I knew the meaning of infinite when I tried to explain my love for you

  2011-08-26 / 17:01:12 / Party / 0 KOMMENTARER
Heej på er!
Skulle ha skrivit igår men fick plötsligt något helt annat att göra så jag glömde.. :(
Kom nyss hem från stan, innan det var jag i skolan. Ganska så skön dag men jag är så trött.. *gäsp* Något kul ska jag iallafall göra! Mamma lämnade mig över helgen så jag är hemma sjävl, kul men lite läskigt hihi. Bokade piercingtid så jag piercar mig den 15e september och gaddning blir nog i oktober :) Visar er då!
Ska ta en cigg nu innan jag somnar.. :) Men vi hörs sen eller ses i dimman! Pussen

C'est la folie d'amour

  2011-08-24 / 23:19:57 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er.. Är väldigt trött, seg och tänker mycket. Har haft en sån dålig dag.. Eller ja, den blev sämre när jag fick höra att jag hade gått upp lite. Nu har jag panik så imorgon ska jag fan springa så in i helvete långt. Träningen börjar nu i september. Och det ska skötas flitigt! Jävlar vad jag ska träna hehe. Nejmen, hatar när folk påpekar hur man ser ut, spelar ingen roll om man har gått ner eller upp i vikt. Båda är hemska.. Men men, får sluta tänka på det för det gör mig bara irriterad. Vem fan säger något sånt, det första man gör..? :(
 Inga kakor och onyttigheter för min del ;)
Annars var dagen ganska bra, förutom att jag slog i huvudet ganska rejält och anezia ringde hela min kontaktlista :)
Imorgon börjar dom riktiga lektionerna och jag börjar 11.55. Ska bli riktigt kuul! :)
 Ska mitt sista brev till B, blir bäst så.. Ett "avslut" på allt det här. Mycket har hänt som jag vill smälta. Ha det bäst så skriver jag mer imorgon.
 Sweet dreams finisar! ♥

Time for school!

  2011-08-24 / 07:33:15 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Godmorgon mina kära läsare!
Jag vaknade föra ungefär en timma sedan, och jag har ätit frukost, hunnit kolla på the voice och nu myser med min oliver (katten, olli). Ska bort från datorn snart så jag kan börja fixa mig och så! Hatar att det är dimma på morgonen, det gör mitt hår lockigt vilket inte är så fint :)
Nej nu ska jag börja fixa mig. Ha en bra dag! Puss

No matter how many times I get hurt because of you, I won't leave you.
Because even if I have a hundred reasons to leave you, I'll look for that one reason to fight for you.

I have to let go of you

  2011-08-23 / 23:23:31 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om



Jag kan inte veta om du inte pratar med mig..

  2011-08-23 / 23:20:35 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej! Ännu en bra skoldag. Vaknade klockan 6, inte så jättepigg... haha! Idag fick vi planera inför insparken för ettorna. Sen gick vi in till ettorna, dom hade skrivit frågor på lappar som vi fick svara på :) Det var ganska kul faktist!
Slutade klockan 2, sen åkte jag josse och anezia hem. Anezia följde med mig hem, vi gjorde oss en french hot dog sen somnade vi och sov i några timmar. Var såå skönt att få sova. Nu är jag ganska pigg vilket inte är så bra haha ;)
 Börjar kl. 10 imorgon, skönt! Men ska upp kl. 7 iaf :)
Nu ska jag göra lite annat. Sweet dreams finisar! ♥


Fan för regn!

  2011-08-22 / 18:13:08 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hejsan! Oskönt väder ute, regn som om det vore en dusch utomhus. Jävligt oskönt!
 Första skoldagen idag då, eller det var ju inte mycket till skola. Schema och lite snack bara. Mitt schema är så jävla taskigt, fyfan vad drygt. 16.40 på fredagar..? Kul liv jag kommer ha då :)
Fick mig på bättre humör imorse, dansade runt som en galning. Släpper ut mina känslor när jag dansar, bästa sättet! Efter "skolan" så fikade jag, constanza och anezia :) Sen tog jag och anezia bussen hem! Constanza åker till turkiet inatt, skön brud.. :(
Nu sitter jag här, vill inte gå ut men kanske ska det iallafall.. Eller så ska jag plugga, wohoo liksom :(
Skriver mer snart. Pussen

Now I'm just like a hitchhiker waiting for a ride with no cause inside

  2011-08-22 / 18:07:37 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
And it feels so bad
Cause you wouldn't do the same with me
But I know what your weakness is
And I feel so bad
I know you're on an open road, long gone I can't have you back
 But still, I love you and I'm sorry.



Can't handle it.

  2011-08-22 / 01:24:22 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Vet inte vart jag ska börja. Är ledsen, arg, förvirrad, illamående..? Vill skrika allt jag har för så jobbigt är det. Behöver vägledning, behöver komma härifrån. Rymma, dra eller vad fan som helst. När jag väl flyttar från den här äckliga staden så kommer jag aldrig mer tillbaka, ska dra bara. Folk är så jävla vidrigt äckliga här, så falska. Helt sjukt vad folk kan krossa dig. Trodde jag var en sån som orkade allt, klarade allt och fan vet jag. Folk är verkligen så jävla intresserade av vad man gör. Wtf? Mår illa av att tänka på det. Men det gör så jävla ont att tänka på allt som jag inte borde tänka på. Behöver en fucking minnesförlust..
 Kan inte längre, orkar inte längre. Fuck er, fuck alla. Ska köra mitt egna race, ska bli stark på något sätt igen.
Kortfattat, är det ena inte en backstabber så är den andra en heartbreaker. Lätt att bli utnyttjad för allt och inget. Herrå, vi hörs liksom!

Nu ska jag sova, skola imorgon och jag orkar inte skriva mer. Mår inge vidare. Hoppas på en bättre dag imorgon :( Sweet dreams finisar! ♥

Friday I'm in love

  2011-08-19 / 14:55:43 / lov / 0 KOMMENTARER
Mamma väckte mig runt nio vilket inte var så kul.. Men jag lovade att hjälpa henne med saker. Det tog någon timme, käkade frukost på en uteservering och sen åkte vi hem. Jag somnade på direkten när jag kom hem haha ;) Vaknade runt två igen!
Idag och hela helgen är jag hemma själv, vilket både är kul och tråkigt. Hatar att vara hemma själv, älskar sällskap :)
Tjejerna kommer till mig snart, ska laga lite mat sen vet jag faktist inte vad som händer. Får se helt enkelt! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen och ha lite tid för mig själv. Pussen!


I wanna be with you, gotta be with you, need to be with you

  2011-08-18 / 21:42:17 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Whenever I say your name,
No matter how long it takes,
One day we'll be together
Whenever I say your name,
let there be no mistake
that day will last forever




Onödig dag som fan

  2011-08-18 / 21:29:03 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
 Johanna kom till mig igår. Vi var först på stan, sen drog vi till mig. Vi färgade håret och hade filmmys med massa gott. Vi såg psalm 21 som sög hårt.. Haha!
Vi vaknade runt halv 12, käka frukost och satt i några timmar på balkonen. Drack kaffe, rökte en massa och pratade om allt och inget. Så skönt att prata med en sån underbar människa!
I alla fall, färgade mitt hår mörkbrunt eftersom jag passar så bra i det. Får markerande ögon och passa utmärkt till min hy. Skulle inte tacka nej till mitt blonda hår, men alla vet ju lika bra som jag att den hårfärgen inte finns längre.. ;)
 Ska bli väldigt skönt att börja skolan igen, har saknat det lite. Vet att jag kommer ångra att jag skrev det haha!
Nu ska göra något annat kul, plugga eller så.. haha det är inte kul men bättre än ingenting. Pussen

sweet dreams..

  2011-08-18 / 02:19:37 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Protect her
Fight for her
Kiss her
 Love me
Or laugh with her but don't make her fall if you don't plan to catch her

Fuck you egentligen, jag gör allt för dig, sen då? Kan tänka mig att "Jag älskar dig" inte betyder något längre. Dum som jag är så tror jag på dig, om och om igen.

I bet it sucks to be you right now..

  2011-08-17 / 00:31:13 / lov / 0 KOMMENTARER
Hejj! Kom nyss hem efter att jag varit med några vänner vid klosterkyrka. Drack lite vin och spelade spel, alltid kul :) Åt nyss ett macka med kräftor, yummi. Nu sitter jag och knaprar på cashewnötter :)
Var på stan med johanna idag, vi kollade på kläder och fikade. Snackade skit och hade det bra! Alltid lika kul att träffa henne :)
Planerar att färga håret imorgon, mörkbrunt.. Vad tycker ni..?
Aja, ska sova snart för är lite trött. Har ingenting annat att göra :) Ska glo lite på tv innan jag somnar hihi..
Skriver mer imorgon. Sweet dreams finisar ♥





miss you, too much..

  2011-08-16 / 00:48:04 / Stil / 0 KOMMENTARER

Kan fan inte sova. Den ena retar mig genom att skriva "hahahahah" för många gånger, och den andra gör mig bara förbannad. Rolig kväll, ovärt. Ligger i sängen och har allmänt tråkigt, vill sova och vakna imorgon för en roligare dag. Skolan börjar om en vecka, ska bli skönt. Längtar till hösten, inte bara för att jag fyller år du, utan alla dessa fina höstkläder. Jag ÄLSKAR höstmodet i år, åh så fint! Jag längar att få ta på mig skinnjackan kombinerat med päls eller kappor, love love. Snygga skor, kängor, converse eller varför inte en söt klack? Alla dessa färger och material, aah döör! Kan skriva om det i flera timmar, längtar. Älskar hösten och våren, då är allt skönt. Fina färger och bra känsla.
 Nu babblar jag för mycket. Sweet dreams finisar ♥


Just tell me what I'm gonna do without you

  2011-08-15 / 20:22:11 / lov / 0 KOMMENTARER
Hej på er! :) Är gladare idag faktist, samlat på mig mer energi. Mitt löshår från rapunzel of sweden kom idag. Köpte ett färdigt clip on set. Orkade inte klippa och sy den här gången :) Det var lite väl långt för min smak, men det kortas av med tiden. Beställde i 50 cm!
Storhandlade med mamma och niclas idag, och då menar jag verkligen stooorhandlat. Är ju hemma själv i helgen så måste ju ha mat hemma och så ;) Massa gott handlades men jag glömde hårspray och hårfärg :(!
 Imorgon kommer johanna till mig, hon ska sova här. En filmkväll helt enkelt med en massa onyttigheter hihi! Det blev ingen fika för hon var tvungen att tvätta.
 Är jätteseg, vill sova.. Fick inte så mycket sömn igår, det mullrade och regnade. Visste in om det skulle åska, och jag hatar åska. Vaknar alltid! Pratade i telefon istället, med ..? haha ;)
 Nu ska jag äta lite choklad, sen duscha. Pussen

Juniors klippning!

  2011-08-14 / 21:18:15 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Här har ni bilder på min lillebrors klipping :) Jag klippte!

Före:



Efter:



Fuck you, you, you and you

  2011-08-14 / 21:14:23 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Vet inte vart ska börja, hmm.. Ville inte vara ensam igår så gick över till min faster, sov där också! Lika kul som alltid. Pratade och så. Jag, min faster och min andra faster planerar en resa i 5 veckor till usa nästa år. Vi ska träffa våra släktingar i CA :)

Ska snart hoppa in i duschen! Tänker på mycket just nu haha, och det gör mig verkligen förvirrad. Många man inte kan lita på just nu så det blir bäst att hålla saker och ting för sig själv.. Och jag ska sluta lyssna på vad människor säger till mig att göra, så jävla fel. Ska lyssna på mig själv! Still, man kan inte lita på någon i den här stan. Helt sjukt egentligen..?
Rubriken säger ju allt. Är väldigt arg på många just nu och det gör mig så irriterad! Va fan liksom..
Ska fika med johanna imorgon, då känns allting mycket bättre!
 Och sen kan ju skolan börja så har man något att göra, något annat att tänka på. Då kan man åtminstone tänka på sig själv utan att bli kallad self thinking bitch.
 Vad hände med "styrkan" jag kände inom mig, vart fan tog den vägen? Behöver låsa in mig, tänka och komma ut som en ny, självständig kvinna.


Home is wherever I'm with you

  2011-08-13 / 21:48:03 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Gör inte så mycket nu heller. Tänker väldigt mycket, saknar gör jag också. Tänker på minnen och honom. Tänker på vänner som jag förlorat, som jag saknar att skratta med. Tänker på allt, och jag vill inte vara ensam ikväll fastän det blir så. Vill inte ha tid att glömma, jag behöver en minnesförlust. Det gör bara så ont att tänka på det hela tiden. Men det blir bra till slut, eller..?

Ska tänka lite till, sen göra något. Ut på en promenad eller något.. Glömde skriva att jag klippte min lillebrors hår i förrigår, visar imorgon. För och efter bild hihi. Sweet dreams finisar ♥


I miss you

  2011-08-13 / 15:33:27 / lov / 0 KOMMENTARER
Tillbaka efter nästan två dagar. Planerade att blogga igår men jag hann inte. Kollade på pretty little liars och fastnade sen var det dags att röra sig mot bussen. Åkte till nyfors, var med constanza, systrarna, linda, binh och tony. Skulle egentligen hem för jag var hemma själv men blev kvar i nyfors.. lite sur var jag när jag vaknade!
 Nu är jag hemma, ligger i sängen med ostbågar, vatten och pretty little liars. Mysigt hihi! Ska hoppa in i duschen när som, men ligger såå skönt. Vet faktist inte vad som händer idag, är inte så sugen på att festa. Tror jag stannar hemma idag helt ensam, skönt ändå.. :)
 Skriver mer sen när jag orkar och så. Pussen


I am beautiful no matter what they say

  2011-08-11 / 16:18:53 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER

Words can't bring me down
Jag är inte perfekt, inte ens nära. Ingen kan bli perfekt eller känna sig perfekt fast än det är lätt att uttrycka sig på det sättet. Alla har sina sidor då man mår som bäst eller mår skit och självförtroendet är på lägsta nivå, även jag kan känna så.

Mina nackdelar, som alla kan lägga märke till är mina aggressiva utbrott eller min svartsjuka sida. När jag blir arg är det lätt att det svartnar till, jag kan bli så arg. Det ligger i släkten faktist, min lillasyster och bror är likadana. Det är faktist en nackdel! Sen att jag blir svartsjuk så lätt, inte på hur folk ser ut. Tex när en tjej tycker om samma kille som mig, haha då blir jag mer sur och bitchig än svartsjuk. Min nackdel som jag ser hos mig själv är min längd, att jag använder löshår och att jag inte är så där jättesmart i matte och sånt.
Jag är ju väldigt kort, 1.55! Det gillar jag inte.. Skulle vilja vara 1.60 :) Och jag använder löshår, ska beställa nytt imorgon faktist. Löshår är okej, jag får det att se äkta ut så det är bra. Men skulle gärna vilja ha långt hår. Visst, håret växer. Men mitt hår har liksom slutat växa, mitt hår växte jättesnabbt när jag var liten. Jag färgar ju håret också, kan vara därför..? Och matte är jag såå dålig på, herregud! Och ni ska veta en annan sak, jag är jätte blek. Jag har så svårt att bli brun, hate it :(
 Det som jag tycker är bra på är dans och sång. Sen är jag bra på att kunna säga ifrån, jag är bra på att uttrycka mig och säga vad jag tycker. Sen är jag bra på att se om folk ljuger eller försöker lura mig. Jag kan prata mig ur situationer. Jag ser bra ut, så jag är väldigt nöjd över mitt utseende. Jag är också en väldigt bra kompis, jag finns alltid där. Jag lovar och håller det jag lovar. Jag ångrar ingenting jag redan gjort! Jag lever mitt liv som jag tycker det ska levas. Jag har drömmar och ambitioner, vilket jag tycker är bra! :)

 Nu vet ni, puss!




storstädning!

  2011-08-11 / 14:55:08 / lov / 0 KOMMENTARER

Haha hej! Storstädar som bara den :) Har också möblerat om i mitt rum, blev jättefint! Är inte helt klar än, väntar på att mamma ska bli klar med dammsugaren, seg är hon..
 Orkade inte åka till kvicksund igår, kollade istället på pretty little liars med lillasyster. Var så kallt och mysigt väder igår :)
Idag är det finare väder dock, så får se vad som händer idag, eller om man ska spara krafterna tills imorgon då det är fredag..? ;)
 Men men, har en grej jag ska skriva om efter jag är klar. Mina fördelar och nackdelar faktist, jag är trots allt en vanlig tjej bakom en dataskärm så.. Men det kommer lite senare. Nu ska jag blir klar med min städning :)

En sak, du som kommenterade inlägget "slackerbitch, fag, hag, whore". Behöver inte välja mina ord, så osäker som människa är jag inte. Hängde aldrig ut henne fast jag kunde. Hade ingenting mer att skriva om henne, det där var allt. Hon såg det och tog åt sig, det märktes på smset jag fick! Tufft att kunna vara anonym, eller skriva namn som jag inte känner igen. Var ärlig istället, som mig :)


I'd tell you I miss you, but I don't know how

  2011-08-10 / 14:59:20 / lov / 0 KOMMENTARER
Hej!
 Vaknade för någon timme sedan. Kollar på pretty little liars, eller ja, börjar kolla på det nu. Det är faktist väldigt bra, ska kolla på hela säsongen! :) Inte idag haha, men lite i taget!
Somnade ganska tidigt/sent igår, runt två..? Så skönt att det regnade, sover ganska bra då. Men jag drömde en väldigt konstig och intensiv dröm.. Den var helt svart, typ full med känslor som jag har hållt inom mig.. Går knappt att beskriva. Har ni drömt så någon gång?

Gjorde ingenting igår faktist, kom till mamma, käka och duscha. Åkte inte till kvicksund, carro och hennes kille skulle jobba så.. Men jag ska tvinga henne idag ;) Så får hoppas på att jag åker till kvicksund idag!
Var lite besviken på en person igår, kan inte säga vem.. Det gjorde kvällen ännu tråkigare. Misstänker men är inte helt säker, får se om jag kommer på vad det är snart. Hihi..
Jahapp, ska kolla på pretty little liars nu, sen äta och hoppa in i duschen. Jag stoppade mina kamerabatterier i laddaren, får se om min kamera funkar nu. Antingen är den heelt död eller så är det bara väldigt trög.. Vi har en digitalkamera också, måste bara leta rätt på den! Knäpper några kort sen :)
Pussen

I'm wrong when you're gone

  2011-08-09 / 21:03:41 / lov / 0 KOMMENTARER
If shes a clue I'm an answer
If shes a cat I'm a panther
Quit playin' games with beginners
Cause she ain't even in my leauge
I'm qualified for a position
And baby girls still on a mission
She need to get up out the kitchen
Cause she can't even sit in my heat

Haha, här sitter jag, uttråkad som fan! Skulle ju till kvicksund men får se hur det blir, måste fixa bil och sånt. Suger ganska hårt att vara under 18. Vill ha körkort nu nu nu! :(
 Jaja, får se om det fixar sig. Skulle vara kul iallafall! :) Nej nu ska jag sminka mig för att jag är så uttråkad! Pussen


Jag kan inte tänka, står bara här och ler

  2011-08-09 / 12:53:56 / lov / 0 KOMMENTARER
Haha förlååt för mitt aggressiva uttryck igår. Var väldigt arg igår, igen, på samma person. Herregud, bruden vägrar försvinna.. Men men, vad finns det att göra åt saken..?
 Gjorde inte så mycket igår, hade filmmys med steffi och emma. Idag ska jag till kvicksund, kul! Ska vara med carro, hennes pojkvän philip och philip spångberg. Ska bli kul :) En fråga, är kvicksund en stad..? Haha har aldrig förstått vad kvicksund är, en stad eller vad?
Jaja, ska hem till mamma snart. Duscha, fixa mig och allt. Skönt att lämna Eskilstuna i några timmar. Men vi hörs sen, bilder kommer också!
Pussen

You make my heart skip a beat

  2011-08-07 / 22:24:47 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

It hurts, but I love you and I mean it.
 



Jag ska riva mina murar tills vi ser varann


Dålig uppdatering..

  2011-08-07 / 22:16:34 / lov / 0 KOMMENTARER
Heej på er!
 Jättedålig uppdatering från min sida.. :( Sorry!
Har varit jättestressad över helgen, haha! Var iallafall på kapten röd igår med min kusin, det var grymt. Sen har jag åkt en massa karuseller :)
Finns inte så mycket att skriva egentligen.. Har varit på stan, borsökna, hos pappa, med carro och flera. Det har faktist varit jättekul :)
 Kollar på jakten på lycka med sötnosarna emma och steffi. Har redan sett den men den är så bra.
Skriver mer imorgon. Sweet dreams finisar ♥

Borsökna snart!

  2011-08-05 / 11:16:43 / lov / 0 KOMMENTARER

Godmorgon! :) Är jättepigg idag, kan vara för att jag gick och la mig ganska tidigt igår haha..
Var i borsökna igår också, men några timmar efter att jag hade kommit hem så ringde min kusin tobbe. Jag och min lillebror junior åkte med tobbe och hans vän antonio till ett badställe i strängnäs. Det var asvarmt i vattnet och jättefint!
Vi åt på donken efter sen åkte vi hem :) Var sjukt trött alltså..
 Idag blir det lite mer pressning i solen, och jag har fått mycket färg! Det gillas verkligen.. trodde solen hade ignonerat mig :)
Nu ska jag trycka i mig lite frukost, sen bär det av till borsökna med steffi! Pussen


det gör ont att veta, men lika ont att undra

  2011-08-04 / 16:58:44 / lov / 0 KOMMENTARER
Kom nyss hem från borsökna, är riktigt trött just nu haha.. Men det var riktigt kul! Det var jag, emma, lovisa och sanna. Sen kom det andra tjejer som jag inte kände :) Men det var kul! Fick färg och badade hur mycket som helst ;) Träffade carro också, har saknat henne så sjuukt mycket.
Vi drog runt tre för min lillasyster ska iväg på cup, hoppas dom tar hem vinsten :) Iaf, ikväll vet jag inte om det blir någon åfest.. Vill dit men får se om mina vänner vill. Vet att jag ska dit imorgon med carro, ska bli skitkul! Ska åka så mycket karuseller haha, älskar det :) Men men, vi får se vad som händer idag. Är trött på att sitta inne, vill uut!
Skriver sen efter jag duschat och sånt. Ska försöka fixa bilder också, var ju ett tag sedan haha.
Puss!


Godnatt

  2011-08-04 / 00:45:02 / lov / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
 Skrev ett inlägg på pappas iphone förut, men så smart som jag är så råkade jag radera hela skiten.. great!
Klockan är ganska mycket och jag ska upp tidigt imorgon för att jag ska till stranden :)
Det var väldigt mysigt. Det var jag, lovisa, sanna, emma, constanza, maria, linda och frida men hon sov hemma. Sen kom christian förbi en stund!
 Jag lagade en klassiker, spagetti och köttfärssås. Men min blir alltid god! Till det blev det en god sallad.
Vi kollad på film efter, five girls och like mother like daughter. Somnade till sista filmen haha!
Hela morgonen städade jag och tjejerna. Tackar lovisa och sanna för den jävliga tvätten! Underbara tjejer :)
Efter vi var klara så cyklade jag, lovisa, sanna och emma till vilsta för att bada lite. Var så jävla varmt!
 Men men, den här dagen har ändå varit ganska konstigt. Har haft för mycket att tänka på.

Har varit förvirrad och besviken.. är inte mig själv, är inte van, allt känns så konstigt.
 Jag har svårt att lita på människor men ändå blir det att man gör det automatiskt. Och sen blir man arg på sig själv för att man lät den där människan göra något sånt. Allt är bara så skumt just nu.
Sweet dreams finisar ♥

Me, myself and I, that's all I got in the end

  2011-08-02 / 17:17:09 / lov / 0 KOMMENTARER
Hej :)
Kom nyss hem från borsökna. Var där med min lillasyster emma och hennes söta vänner. Det var askul! Ska väl till stranden imorgon också, men måste tvätta först på dagen!
 Ikväll ska jag ha en tjejkväll hemma hos mig. Emmas vänner och mina. Jag ska laga fajitas och vi ska kolla film och tjocka oss.
 Sommarlovet börjar bli bra nu, sjukt..? Saknar faktist skolan nu, så det ska bli kul att komma tillbaka. Fy fan vad jag ska kämpa detta år! Börjar plugga redan nästa vecka ;)

Imorgon har jag lite planerat faktist, hemlis! Kanske berättar sen.. ;) Nu ska jag fortsätta dunka musik sen blir det duschen!
Pussen


Lillasyster och jag

And you know what I'm saying is true

  2011-08-01 / 23:14:46 / lov / 0 KOMMENTARER
Rather be with you

Hej på er! :)
 Hemma hos pappa idag, ska sova här i veckan hihi. Är hemma själv i två veckor.. Det är alltid kul att vara hemma själv, men jag är så sällskapssjuk haha ;)
Idag var jag i borsökna med constanza och linda, sola och bada! Det ska bli fint väder hela veckan, finally typ..
 Det är ju bra med tanke på å-festen i veckan :) Askul!
Imorgon blir det stranden igen, borsökna tror jag med lillasyster och hennes vänner. Ska dra med mina också haha :) Ska kolla film med sötnosarna steffi och emma nu. Sweet dreams finisar ♥