Här är jag igen, vuxen och allt.

  2013-12-21 / 00:47:00 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Det var ett tag sist.
Ett år, två?
Idag är jag 19 år. Jag har tagit studenten som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Herregud vilka kärleksproblem jag hade i gymnasiet. Livet kändes så komplicerat då.
 Nu måste man vakna tidigt för att gå till jobbet. Planera sina dagar. När ska man hinna tvätta, städa och laga mat samt fixa matlådor. Vilka dagar ska jag träna? Så tänkte jag inte då.
Jag har ett fantastiskt jobb. Jag jobbar på sjukhuset och är i mina bästa dagar. Och inte bara det, jag flyttar om 6 dagar! Det hade jag inte kunnat tro för ett år sedan. Vuxenlivet kommer som en käftsmäll men det är väl så det ska kännas, right?
Jag vet inte riktigt varför jag slutade skriva, jag bara slutade. Men jag älskar det, det är min passion. Jag är en patetisk nörd när det kommer till att skiva om allt och ingenting.
Jag sitter här, 00:42, fast jag ska upp 05.00 imorgon. Kikade in här och minnen dränkte mig, slutade mer eller mindre med ett leende på läpparna.
Äh, vafan. Jag måste verkligen sova. Men ni, som läser detta. Vi hörs väl, I guess? Jag kommer tillbaka kan jag faktist lova.
Puss och kram.
/ V.