sjukling

  2011-02-28 / 14:36:54 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Sitter här i köket och ska laga mat. Äckel mat, korv och makaroner. Gör en sallad brevid också. Är sjuk så orkar inte. Har mått illa hela natten, kunde inte sova. Kändes som jag skulle spy eller något, vet faktist inte vad det var. Skumt..
 Har inte ätit något på hela dagen, så ska försöka stoppa i mig något nu. Hatar att vara hemma, så sjukt tråkigt.. Finns ingenting att göra, segt. Kanske rör mig ner mot stan med anezia lite senare. Vi får se hihi. Sedan kanske jag ska träffa simon en liten stund, var ett tag sedan :)
 Måste klämma in lite plugg också.. Fan va tråkigt alltså.. inte götter's med plugg..
Nu kokar vattnet. Puss finisar


I realize, yeah, it was only just a dream

  2011-02-28 / 00:55:37 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Godkväll kära läsare!
 Har inte uppdaterat sedan igår kväll. Sov hos josse för att jag inte ville sova hemma själv, somnade på direkten typ. Vi tog taxin från efterfesten i nyfors klockan 5. Får sluta vara ute så sent, dagen innan kom jag hem klockan 8 på morgonen. Haha, va fan? Gick till anezia så vi kunde beställa en kebabrulle från venezia. Tog en halvtimme för dom att komma, blev rätt sura. Välförtjänt kebabrulle. "Oh shit, hon äter kebabrulle?!" Finns inget bättre än kebab, haha bästa.
 Känner mig rätt sliten, ska bli skönt att få sova hihi. Hoppas jag inte drömmer konstigt inatt igen, fjärde gången den här veckan. Irriterande.
 Aja, mitt lov har varit bra, inte det bästa lovet dock. Mysigt lov också hihi..
Har verkligen inte pluggat ;) Lovade mig själv att plugga, tänkte verkligen inte på det. Ay ay, blir att plugga i skolan istället.

Sweet dreams, pussen.


raise your glass!

  2011-02-27 / 00:12:07 / Party / 0 KOMMENTARER
Sitter här och väntar på att jag och tjejerna ska dra på efterfest. Kul kul! Har druckit lite så jag är inte helt nykter hihi. Vad har ni gjort ikväll då sötisar? 
 Inatt så ska ajg ha sååå jäävlaaa kuul. PUSSEN. Outfit kommer imorgon ;)

nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

  2011-02-26 / 23:59:06 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Each word
was a pain
in my heart

Förstår ingenting längre, tappar kontrollen helt. Vad håller jag på med? Jag vet bättre, men jag vill inte veta bättre. Jag älskar honom. Det räcker inte, ingenting räcker till.
Med honom är jag tjejen som bara ser honom, jag tänker inte alls på tiden eller omgivningen. Bomber och krig skulle inte ens väcka min uppmärksamhet när jag är med honom. Vad är det för jävla fel på mig? Jag måste vakna upp och inse att det här inte är mitt bästa. Vad är mitt bästa?  
 Efter farfar dog så blev jag inte riktigt mig själv igen, det fattades alltid en bit. Han får mig att känna mig komplett, efter 11 år. 
Jag är så jävla rädd för att förlora honom, eller ta ett avstånd. Men det är kanske det som krävs..
 Jag är någon med honom, jag känner mig som någon. Jag vill också vara någons.. inte tjejen som duger ibland. Jag vill vara tjejen som får hans uppmärksamhet, älskad.
Ibland är han svinet, ibland är han underbar, ibland hatar jag honom så mycket att jag älskar honom.
Jag vill fräta min hjärna med thinner, glömma att jag ens träffade honom från första början. Det gör alltid ont, vilket beslut jag än gör så gör det ont. Man kan inte springa ifrån sina känslor, det har jag redan märkt. 
 Han är inte bra för mig, det kom jag på för längesen. Men om det är så att du inte vill ha det som är bra, utan du vill ha det som han just har? Är det så fel?
 Varje gång jag säger hej så vet jag att jag kommer ha honom för mig själv i några timmar, sen är han hos någon annan. Men varje hejdå är som knivhugg i hjärtat.
För vad som än händer nu som måste han veta att jag alltid kommer älska honom, alltid finnas här. Jag måste följa mitt hjärta, med eller utan en karta. En väg är till för att gå på, jag har stått stilla för länge och stirrat på den vägen.

q/a

  2011-02-25 / 18:12:32 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER
En fråga från Lovisa: Hur lång är du? 40 kg låter väldigt lite för någon i din ålder. Ska man gå på bmi så tror inte jag att du kan väga 40 kg utan att vara underviktig. När tjejer är i tonåren så förändras hormonbilden i kroppen vilket gör att de går upp lite mer i vikt, så det behöver ju inte bara ha att göra med att du äter p-piller.

Svar: Jag är ungefär 1.55 så jag är väldigt kort för min ålder. 40-41 tycker jag låter rimligt fastän den står något annat på min bmi. Fortfarande är det jag som styr och ställer över min kropp :)!
Dom p-pillerna jag äter gör att kroppen förändras på ett annat sätt, vilket jag ser som något negativt. Vi får se vart min kropp säger nej. :)



give me summer

  2011-02-24 / 23:49:35 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Om jag längtar till sommaren.. Haha, dör lite snart!
 Att ha på sig lätta och snygga kläder, stranden, solbrännan, kvällarna. Kläderna är väl ett plus trots allt.
I sommar föredrar jag blommigt, puderfärgat, vitt, skinn, mocka. Vitt är det nya vitt. Gulligt men ändå rockigt, haha ni fattar nog!
Stickat, bomull och ekologiskt är också ett stort jävla plus. Mina fötter kommer nog vara dom lyckligaste fötterna i världen. På fötterna föredrar jag kängor, converse, söta ballerinaskor och såklart high heels! Gladiator är ett plus i kanten.
 Jag älskar också mönster, en masssa mönster. Shorts, linnen, kavajer. Spelar faktist ingen roll! Överdrivna smycken och skor? Hell yeah.
Mina levi's shorts kommer bäras flitigt också, högmidjat. Stora linnen med mycket rygg, alltid snyggt. Visa magen i soimmar också, ja ja och jaa!
Bikini i extrema färger, tack!














SOMMAR!!

25

  2011-02-23 / 20:03:31 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Ahapp, sitter här och det allmänt tråkigt medans jag väntar på att jag ska möta anezia. Sedan ska vi till mig igen.
Vi kommer säkert börja fixa oss bara för att, haha som alltid! Nejmen, något ska vi hitta på minnsan.
Åh, vill vara 25 och framgångsrik. 25 och utbildad socionom. Mina mål i livet är att ha ett perfekt jobb, leva livet, resa, må perfekt, bilda familj, gifta mig, hitta mig en perfekt man.
 Varför vill jag ens bli socionom? Det intresserar mig som tusan. Jag vill jobba med människor, hjälpa människor. Jag vill alltså jobba med människors utveckling. Så, socionom blir det förhoppningsvist. Mångra år kvar, men ändå. Bra att ha planer för livet!
 Babblar lite om allting just nu. För mycket tankar, drömmar och visioner tror jag!
Saknar en viss person också, så mycket att det gör ont när jag tänker på det.

He left a scar across my heart

  2011-02-23 / 17:52:13 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Storstädat rummet, lägenheten och diskat. Har till och med hunnit äta middag. Stolt jag känner mig!
 Nu ska jag snart in i duschen, först måste lillebror bli klar i badet. Jag tänkte prova kläder som jag ska ha på mig ikväll, om det blir något så att säga. Vi är inte helt säkra än. Nackdelen är att det är då fittigt kallt ute, blir så upprörd över vädret haha!
 Något uppmuntrande är att mina skor ligger på posten och väntar. Dom kom igår, såg lappen idag hihi! Glad blev jag. Hämtar dom imorgon om jag kommer ihåg. Skorna är i alla fall från nelly.com och är ett par marble limited edition, såå fina.
Kommer passa bra med ett par svarta jeans, shorts eller varför inte en urläcker klänning? LOVE.
Justja, skulle ju skriva ett inlägg om mitt vår/sommarmode, får inte glömma det. Skriver om det imorgon!

Om jag inte skriver mer ikväll så skriver jag imorgon. Ha en bra lill lördag. Puss på er!


godmorgon!

  2011-02-23 / 12:04:23 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Jag har nyss vaknat och ätit frukost. Är hemma själv så jag väntar på sällskap, alltså josse! 
 Vet inte vad vi ska göra, kanske sätta på en film och bara ha det bra. Vi ska väl göra lunch snart också. Sen måste jag duscha och fixa mig. Tror det blir lite party ikväll, ingen aning. Det återstår väl att se fortfarande :)
Det var väl det enda jag hade och skriva just nu. Skriver mer senare. Pussen


lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor

  2011-02-23 / 01:31:08 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Känns som jag har gjort jättemycket idag. Vart ska jag börja?
 Hmm, började dagen med att fixa mig snabbt. Jag mötte upp josse och anezia, sedan tog vi bussen ner till stan. Josse köpte en mascara och manikyrgrejer!
Vi åkte hem till josse och fixade våra naglar. Haha, jag har aldrig fixat manikyr på mina egna naglar själv. Det blev bra för att vara första gången! ;)
Vi lagade mat hemma hos josse. Eller jag och josse skötte matlagningen haha. Det fick bli kyckling, pommes och beasås. Asgott! :)
 Efter maten så trallade jag hem för att byta om till varma kläder. Jag, josse och anezia skulle ut på en promenad. Vi gick i ca 30 min för att det var så jävla kallt. Frös ihjäl!
 Tog en varmt förtjänat bad när jag kom hem, sedan var det big brother och myspys. Imorgon kör vi! ;)

Nu ska jag krypa ner brevid min minsta lillebror som har somnat i min säng. Världens sötaste är han. Pussen!



En av tusen lockar som jag har, från igår!


You've gonna stole my heart and made it your own

  2011-02-22 / 00:40:19 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Jag kan inte bortse från smärtan jag bär på hela tiden, det gör så jävla ont. Jag är så trött på alla dessa tårar och bråk.
 Du försvinner, jag finns kvar.
Det borde inte vara så svårt, för meningen var inte att jag skulle bli kär, speciellt inte i dig.
 Du har borrat hål i mig, hål som bara blöder och blöder, jag sätter plåster stänger igen det. Men ett plåster måste bytas, såret får inte bli infekterat. Men du är den som river upp såren och strör salt över det.
Jag älskar din närhet, dina lysande ögon, ditt leende, när du skrattar med mig, jag älskar till och med när du kittlar mig fastän jag hatar att bli kittlad, älskar när du håller om mig, älskar när du rör mig, pussar mig, viskar fina saker i mitt öra. Samtidigt hatar jag det, för jag faller lika hårt samma gång. Jag faller pladask, och där är jag igen!
 När du åker iväg, vad händer då? Är det ett annat mysterium?
Jag har aldrig varit kär förut, aldrig haft något seriöst. Trodde inte heller jag skulle bli kär. Nu letar jag bara efter någon som är som du på alla möjliga sätt, men det är så omöjligt som det kan bli!
 Jag vill ha allt som har med dig att göra, för det finns ingen som ser på mig som du gör. Den blicken, leendet.. allt är bara så himla svårt ibland.
När jag kom på att jag älskade dig så lovade jag mig själv att aldrig neka till det igen. 
 Jag kommer alltid stanna kvar, det lovade jag.


vattenpalatset

  2011-02-21 / 17:58:37 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Oj vad lockigt mitt hår är just nu efter allt klor. Skruvar i hela håret, onice. Ska snart in och duscha, ska bara se klart burlesque, så sjukt jävla bra! Jag älskar Christina Aguilera, så grym. Värd att se!
 Vet inte vad som händer senare, ingenting planerat. Vet inte ens om jag orkar göra något. Vill ju inte lukta klor ;) Klorlukten försvinner ju inte fastän man duschar 2-3 gånger, det suger faktist ganska så hårt.

Nä nu ska jag nog se älsklingsfilmen burlesque. Puss på er så hörs vi snart igen!


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

  2011-02-20 / 15:01:51 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Anywhere I go
I'm home
If you are there beside me


last night

  2011-02-20 / 14:44:36 / Party / 0 KOMMENTARER

Shit vilken kväll/natt. Sliten tjej idag!
 Samme fyllde 21 igår så det var fest hemma hos honom. Mår inte bra idag, känns som jag kommer spy när som helst. Hatar att vara bakis!
 Vi hade askul i alla fall. Var där med josse och anezia. Tror vi drack lite för mycket igår. Har fina sår idag, tack anezia ;)






Har ett märke på ryggen också, skönt.
Haha, vad fan hände igår egentligen? Pussen


hey you

  2011-02-20 / 14:07:22 / Viktoria / 0 KOMMENTARER



jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


my feelings for you have always been real

  2011-02-18 / 21:05:31 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER

Sitter med världens bästa josefine och bara myser. Lyssnar på musik och bara har det bra! My feelings for you går i varv här hihi!
 Vet inte vad kvällen har att bjuda på, kvällens planer blev inte av. Tror det blir lite fredagsmys och så kör vi imorgon ;)
Sitter här och äter chips vilket jag inte får göra, ett undantag idag! Mitt mål är att väga 40-41 kg till sommaren. Sjukt tänker ni, men jag tycker det låter awesome! Så länge jag mår bra av det så är det bra. Tycker inte om att gå upp i vikt och det gör man av mina p-piller, hell no? Man blir sugen på allt och blablabla. Blir verkligen inget!
 Nu ska jag mysa lite till med josse medans jag saknar en viss person. Puss på er, ha en bra kväll!



sportlov!

  2011-02-18 / 16:32:51 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Sportlov, så fucking skönt! Finally säger jag bara ;)
Gjorde två prov idag. Det första gick sådär, ska göra ett muntligt istället efter lovet. Blir bäst så! Så ska jag göra två medicinprov, matteprov och de. Blää!
 Men men, nu är det lov och det innebär sova, festa, shoppa och ha så jävla kul! Måste plugga också, mindre kul.

Nu ska jag kirra lite film, sen äta och sedan fixa mig. PUSSEN


q/a

  2011-02-18 / 16:08:55 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER

Fråga:Hej vilken skola går du i nu då? asså gymnaisie?
Svar: Hej på dig! Jag går på rinmangymnasiet i eskilstuna :)

Om ni vill fråga något så är det bara att fråga på!


plugg och stress är inte min thing

  2011-02-17 / 19:43:54 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Hej fina läsare!
 Vill bara notera hur trött jag är, helt slutkörd. Orkar verkligen inte mer plugg! Skiten tar aldrig slut.
Jag har typ fem prov imorgon, alltså..? Borde egentligen inte klaga, men jag menar, är det ens bra för oss? 
Gillar skolans system.. eller?

Är allmänt tjurig och trött, kan bero på att jag är trött. Va faan, vill bara sova!
 Dålig skoldag också, falska äckliga människor det finns. Fuckers


I cant help but wondering if its true

  2011-02-16 / 21:23:18 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er kära läsare!
 Jag uppdaterade ingenting igår, sorry. Var så trött när jag kom hem, sjukt. Somnade runt fem och vaknade åtta ungefär.
Idag var jag i skolan med världens sämsta och tråkigaste outfit. Jag hatar min tjocka jacka, så fult.. Kallt som fan också. Vill ha tunna jackor.
I alla fall, morgonen började hos skolsköterskan. Ett stick i fingret, fan vad jag hatar det. Vi skulle kolla mitt hb, som tur hade jag bra hb! ;)
 Imorgon kommer skolläkaren som ska ställa mig en massa frågor, sedan blir det en remiss till läkaren som ska kolla min hjärna. Lite hjärndöd kanske? Haha..
Allt handlar om mina sömnproblem som har blivit värre. Men ibland sover jag bra.. Men det är verkligen inte ofta.

Nu måste jag verkligen plugga om matspjälkningen. Hur en köttbulle börjar tuggas till den kommer ut? Orkar jag, nä verkligen inte..
Jag ska kunna ALLT om det där. Hej medicinsk grundkurs!

Pussen

never give up

  2011-02-15 / 06:53:28 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Godmorgon på er!
 Jag har precis vaknat, vaknade med ett jättebra humör idag faktist. Sitter här och snyggar mig med min morgonkalufs. Haha, min syster emma är så söt. Hon sitter och bestämmer kläder, rättare sagt, slänger ut kläder.
Vi ska alla ta samma buss till olika skolor! Hälsosamtal idag.. får se hur det går :(
 Alla hjärtans dag igår var inte så tokigt iallafall. Firade med josse på dagen, sedan med min underbara familj. Kändes välförtjänt!
 Men jag tror dom som har en pojkvän/sambo/man uppskattar den dagen mer än mig! Mysig dag ändå :)

Nu ska jag äta frulle och börja sminka mig.
Vi hörs senare! Pussen



emma

happy valentine's day

  2011-02-14 / 01:20:11 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Så, nu är bilderna klara och jag blev nöjd!
 Önskar er alla en jättefin alla hjärtans dag. Visserligen tycker jag inte om den dagen, så överskattad. Kanske tycker om den dagen om några år. Men den bästa är min pappa, någon som aldrig kommer såra mig eller sluta älska mig. Pappa ♥



Lite blandat. Sweet dreams

last night

  2011-02-13 / 22:54:40 / Party / 0 KOMMENTARER

Hej på er underbara läsare.
 Jag har inte uppdaterat på två dagar för att jag har varit ganska arg/nere och upptagen med annat. Jag förbättrade mitt humor genom att ha kul med tjejerna och andra vänner. I fredags så träffade jag, josse och anezia några vänner i nyfors. Vi var hemma hos samme och hans rumskompis med andra vänner. Vi satt och drack och körde lite spel, väldigt trevligt. Sedan gick det över till en massa dans, ännu roligare ;)
Igår hade anezia och henns syster en hemmafest, vilket drag alltså. Det var skitkul fastän jag vart så irriterad på en person. Tack för igår tjejer och killar, hjärta till er!

Jag duschade för någon timme sedan, riktigt skönt faktist. Ska plugga till dataprovet så jag behåller mitt mvg i slutbetyg! :)
 Först ska jag fixa lite bilder. Uppdaterar snart. Pussen

Lite bilder från igår


Johanna och jag!


Jag och min bästavän anezia

 
En kille som jag inte kommer ihåg namnet på, johanna och jag


Rent bordet ser ut att vara här, det var inte så fint imorse ;)


Anezia och Josefine ♥


Hah! Josse, Anezia, Kim och jag


I hope you’re happy with the way things are now

  2011-02-11 / 13:10:46 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hemsk natt, hemsk morgon. Jag har verkligen inte lust med någonting. Tänkte skriva om vår och sommarmodet som jag har dött för, men det blir nog inget nu. Orkar ingenting. Vill inte att det sårade känslan ska bytas ut mot ilska. Vill bara strunta i allt, men det går bara inte.
 Sov ingenting inatt typ, tänker inte säga anledningarna till det. Men jag kan säga att jag är sjukt äcklad och sårad. Vissa människor har ingen koll på andras gränser.
Jag skriver mer sen när jag blir mig själv. Puss på er!

Jag hoppas du är stolt, svin.


you're in my head, but that doesn't make you here.

  2011-02-10 / 23:06:25 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Nyss var jag den lyckligaste tjejen i världen kändes det som, men jag visste att det bara skulle hålla i några dagar.
 Jag vill bara mitt bästa, men jag vet också att det som är det bästa för mig blir alltid fel. Jag skriver för mycket om honom, jag vet. Jag tvekar väldigt grovt på att han inte läser det här, men någonting säger mig att hon läser det jag skriver.
Jag gillar verkligen inte henne, men jag kan inte klandra henne för att hon gillar honom. Tanken gör bara så jävla ont.
Att veta att du kanske är med henne just nu är väl det som gör mest ont.
Förstår inte varför man säger saker som "släpp aldrig taget om mig" eller "jag älskar dig" om han är så osäker?
Kommer aldrig klara av den här natten, vill bara att den ska ta slut.

Fan.
I wish you could put your ear up to my heart and hear how much I love you. 
 


lazy

  2011-02-10 / 17:01:11 / vardag/skola / 1 KOMMENTARER

Hej på er.
 Jag har inte kommit hem nyss som jag tänkte skriva. Jag har legat och frusit i sängen. Snökaos! :(
Måste ändå ut igen, suger så hårt.. Jag måste köpa cigg och sen ska jag sola med tjejerna. Så himla kallt.. brr.
Jag har varit i skolan och fyfan vilken dag.. Till och börja med så klarade jag inte provet, får helt enkelt skylla mig själv. Tog inte detta prov på allvar så.. Jag har alltid fått bra reslutat på medicinsk grundkurs (vg-mvg) men inte nu sörru!
 Sen ska jag välja inriktningar till 2an, fattade faktist ingenting. Bara lite.. ;) Matte D kanske? elllerrr..

Jag vill sova sova sova, är så himla trött. Tror det blir en powernap nu.. hihi!
Peppar som fan för imorgon, då smäller det. PANG

Pussen


Utspark i nian, saknar!


you.

  2011-02-10 / 16:52:42 / Viktoria / 0 KOMMENTARER




josefin skog!

  2011-02-09 / 18:04:58 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER
Jag ligger hemma hos josse medans hon är inne och duschar, fan vad jag känner mig ofresh. Vi ska snart ut och möta anezia så vi kan gå en promenad. Sedan ska josse hem till mig och hjälpa mig att möblera om mitt rum.
 I veckan ska jag gå i skolan. Det är ju bara två dagar kvar till fredag ;) Måste hinna sola en hel del, sen så ska jag fixa mina naglar någon dag. Jag biter ju på mina naglar, tycker det är så himla okvinnligt. Så jag ska fixa en liten franskmanikyr!
 Nästa vecka så köper jag mitt friskiskort, yey. Fyfan vad träning det kommer bli. Sedan måste jag klämma in någon dag för studion och shopping. Samtidigt måste jag hinna plugga! 
 Skriver mer sen så stay tuned.

Pussen




Jag och min bebis josse



I get lost in memories

  2011-02-09 / 01:44:43 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

Mycket härjar runt i mitt huvud just nu. Jag har inte sovit bra alls, drömt för mycket konstiga drömmar. Jag behöver så mycket sömn, men dom här drömmarna håller mig vaken. När jag är vaken så tänker jag. Oftast på honom, sen på allt annat. Jag kan också bli irriterad när jag inte kan somna om. Jag är för feg för att somna om.
 Jag sover bra när jag är i närheten av en viss person, inga mardrömmar. Jag känner mig trygg och komplett.
Allt är bara så himla jobbigt ibland, jobbigaste är när känslorna tar över allt annat. Ibland vill jag bara gråta, ibland vill jag bara le mitt största leende. Jag vet inte alltid vart jag har dig, det gör mig förvirrad. Jag vill veta så mycket, för jag är så nyfiken av mig.
Skulle allt vara enklare om alla pusselbitar föll på plats?

Det är bara tankar och känslor, ingen big deal.

Sweet dreams

mr.blogg, screw you

  2011-02-08 / 19:05:24 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Jag får flipp på det här, helt seriöst. Jag har suttit i fyra timmar med min blogg. Hej bloggälskare, eller vadå? 
 Jag har inte huvudvärk längre, utan huvudvärk x10000. Är inte klar än heller, headern ska dit också. Mr blogg, screw you!
 Ahapp, klagar för mycket igen. Blev medlem på videofy.me.. Haha, får verkligen se om det bli någon videoblogg. Kan försöka, men inte nu. Jag ser ut som en sliten skogshuggare.

Imorgon ska jag ha friluftsdag hela dagen. På morgonen har jag något pass på friskis, kommer säkerligen döda mig. Efter lunch har jag två danspass, salsa och hip hop. Hippilihopp snopp. Usch vad jag har tråkigt.

Tror jag ska duscha nu. Puss!

hjälp mig, tack!

  2011-02-08 / 15:56:26 / Frågor & svar / 2 KOMMENTARER
Som ni ser så håller jag på att fixa med bloggen, det går rent ut sagt åt helvete. Vet ju fan inte vad jag håller på med? Finns det någon där ute som skulle vara snäll och hjälpa mig med min blogg som kommer ha alla färger snart? Maila gärna då: [email protected]
 Jag är sjuk idag, vilket suger det också. Måste fördröja tiden. Måste fixa en ny header, mina läxor, mitt hår. Kommer bli galen.

Vi hörs sen när jag har blivit klar, om jag blir klar så att säga..
 Puss

well I'll still say that you shine brighter than anyone

  2011-02-07 / 23:39:30 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Fy vilken seg och tråkig dag! Prov i medicinsk grundkurs. Det gick fan bättre än vad jag trodde. Pluggade som lilla hetset på bussen, woah!
Jag slutade runt 3 vilket var ganska skönt. Börjar halv 9 imorgon, vi ska få kolla på valbara kurser. Fattar inte så mycket, kan skriva mer om det imorgon!

När jag kom hem så var jag vrålhungrig. Jag var verkligen tvungen att äta på dirsekten, haha! Åt en muffins, lite ångest har man. Jag har bestämt mig för att slänga bort allt som är onyttigt, precis allt. Det går väl si sådär.. :( Träning kommer bli så maxat, 6 gånger i veckan. Kommer döda mig själv, men det kommer bli kul som fan ;)
 Efter middagen satt jag på en film, the runaways. Skitbra film! Rekommenderar den för folk som gillar rock och 70-tal!
Sen kollade jag på my name is khan, shit alltså.. bästa filmen. Ska kolla klart snart. Gråter som ett litet barn till den filmen. Ni måste se den!!

Nu ska jag poppa lite popcorn (FY!!) och kolla klart på my name is khan.
Sweet dreams



du, du, du & bara du

  2011-02-07 / 00:21:48 / Party / 2 KOMMENTARER
Fantastisk helg!
 Igår så var jag med josse och anezia, vi hamnade på en fest i nyfors. Kul och inte kul var det. Finns så äckliga killar, euw. Vad tror killar att vi är? Träffas för första gången, känner inte ens människan, skitful var han, var jag hans "boo" för kvällen? Haha, blir inge..
Så kvällen var väl mer eller mindre helt okej.
 Runt 2 på natten så gick jag till järntorget för att möta två personer som skulle sova hos mig. Finaste du.
Är väldigt glad idag, hihi. Kan fortfarande inte avslöja något, förlåt! Finns för många skitsnackare och nyfikna töntar..

Har prov imorgon i medicinsk grunkurs.. om hjärtat.. kill me..
Har inte pluggat ett skit, men ska läsa ca 698757 sidor nu. Kul va? Tjohej.
 Och jag ba gnäller ;)

"Håll om mig och släpp aldrig taget. För vad som än händer, släpp aldrig taget. Lova mig det"
"Jag lovar"

Natti, hihi ♥


vill ha sommar nu!

  2011-02-05 / 15:34:07 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Åh, jag längtar så mycket till sommaren. Solbränd, utekvällar, fina vänner, festa utomhus, sitta på ett berg och röka vattenpipa, nattdopp.. ÅH!


Vårt misslyckade försök när vi skulle grilla korv, hihi

 
Dance


Början på sommaren


Vi hade extremt kul ;)


Gotlaaand!


jag vill vara brun :(


Fina blommor!

Vill skriva så mycket mer, men nu ska jag gå och köpa cigg. SAKNAR SOMMAREN!!


only you

  2011-02-05 / 14:40:30 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Godmorgon typ!
 Vaknade typ nyss, eller nä. Men det känns som nyss. Ligger fortfarande i sängen och segar. Laddar ner lite filmer men det tar ju miljoner år. Tänkte se The runaways med dakota och kstew :)!
 Igår skulle jag sova hos S, men det blev inget. Jag följde istället med anezia och josse till östermalm där vi träffade några vänner. Jag var väldigt trött så jag somnade efter några timmar. Eller gjorde jag det? Vissa personer verkar ju inte vilja tro det, yrare.

Vi tog taxin runt 7 på morgonen till statoil. Köpte oss lite mat, yummi! Sedan trallade vi hem.
 Undrar vad som händer idag, det återstår väl att se. Får se om jag orkar festa idag. Jo men visst, skola och prov på måndag. Det blir nog fest iaf! 
 Är så irriterad på en person, alltså.. Håll dina förutfattade meningar för dig själv! Orka vara en kille, helt seriöst..

Slänger upp lite mobilpics som jag tog hos pappa. Nu är jag hos mamma om någon ville veta.






Min frukost!

Skriver sen, puss!

.

  2011-02-04 / 02:03:37 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Du gör mig så jävla besviken hela tiden.
Fuck dig och ditt beteende. Orkar inte med den här jävla "leken" längre. Mogen kille, skaffa dig ett liv.
Hoppas du är stolt.

Or maybe im a fool

  2011-02-03 / 23:47:42 / Viktoria / 0 KOMMENTARER




It goes on and on you, don't know what you got ‘til it's gone

  2011-02-03 / 23:44:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Godkväll!
 Bloggade inget igår, var så himla trött. Jag har sovit sådär den här veckan, drömt en hel del mardrömmar. Vet inte om jag kan kalla det mardrömmar. Jag drömmer inte om att jag blir jagad, eller att jag blir uppäten. Mina drömmar är mest.. svarta? Allt fylls med känslor. Jag vaknar ofta och är orolig, tror alltid det ska försvinna. Det verkar inte göra det. Byter ämne nu..
 Idag har jag varit i skolan, pluggat och bara haft det roligt! Skulle solat idag, men jag och tjejerna tar en 20 imorgon. Blir bäst så ;)
Börjar 11 imorgon, tror jag? Väääldigt skönt. Ska till mamma imorgon också, bildbomb va!

Jag är inte röksugen lika ofta längre, awesome!
 Nu ska jag nörda lite till, sen kolla på tv innan jag somnar. Kanske pratar i telefon innan, ingen aning än.
Sweet dreams fina läsare! ♥


You can't bring nothing when you leave

  2011-02-02 / 17:37:04 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

And no matter what I say say or do, the road lead back to you

ba myyser

  2011-02-02 / 17:33:26 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
 Har varit lite off. Finns några anledningar varför. Dom här dagarna har jag tänkt och så, mycket på honom och på mitt skolarbete. Nu är jag här!
 Solade igår med dom bästa tjejerna, josse och anezia. Tränade i måndags, eller tisdags (?) med lejla. Färgade håret i förrigår, det blev svartbrunt ;)
 
Idag satt jag kvar med carro och pluggade i 4 timmar! Damn..
Kändes som jag höll på att ge upp idag, skolan alltså. Orkade verkligen inte. Känns som om jag ser allt falla isär. Försöker att vara stark, ba kämpa. Blir inge med att hoppa av skolan, det är så dumt!

Glömde min kamera hos mamma (är hos pappa nu) så jag kan inte lägga upp några bilder på outfits och så.
 Skriver senare. Stay tuned!

Nu ska jag kolla på film om någon ville veta hihi.
 Jag baa myyser