Gott nytt år babes!

  2011-12-31 / 00:06:29 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej! :) Är tyvärr inte hemma så det här blir ett snabbt inlägg. Är hemma hos Anezias pojkvän med hans vänner, syster, josse osv. Mysigt!
Vi har druckit lite, pratat och nu får jag massage. Haha ;)
Nu är det nyår och det ska bli så jävla kul! Har hittat vad jag ska ha på mig, bild på det kommer imorgon hihi :) Och det är inte en klänning.. haha!
Hur har min dag varit annars..? Stressigt, varit väldigt upprörd. Privata anledningar.. annars väldigt stressigt.. hatar att fixa saker i sista sekund..
Jaja men vi tar bussen hem snart. Imorgon smäller det. Får väl se vem man nyårskysser också..? Tror jag vet själv vad jag hoppas på hihi. Vet ni, jag har tänkt på en sak. Att dom man är med/nyårskysser på nyår är dom man stannar hos hela året! Jag tror det är så haha :) Miss.silly..
Men om jag hinner så får ni ett inlägg imorgon också.. Annars så syns vi 2012 ;)

You tell me to change .. but look at yourself first

  2011-12-29 / 22:00:36 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina läsare! Sitter hemma hos faster med josse och kokar av ilska haha! Och varför..? Det är SYND att han förnekar allt mot mina nära och kära. Det är synd. Ska jag sitta och grina så jag nästan inte kan andas..? I don't think so.. Man kan sjunka lågt, men jag tänker inte sjunka lägre. Jag är en grym tjej, tänker inte göra bort mig på det sättet. Frågar folk mig något så är jag 100% ärlig, och har jag inte svar på deras frågor så svarar jag inte. Enkelt?
Så jag säger det igen, killar. Om eran tjej brusar upp och blir bitchiga mot er så finns det alltid en anledning. Ta reda på den anledningen och ändra på er om det är ni som är problemet. Stå inte och kalla henne dumma saker, för det gör inte situationen bättre. Bli män?!

Nyår om två dagar, och jag ska festa som bara den! Ska ha så jävla kul. För vet ni vad? Jag kan göra vad jag vill, jag är självständig och bra! Med mina bästa vänner och alla andra vänner.. Kan det bli mycket bättre? Sen ner på stan innan tolvslaget och träffa mer folk! Jag ska ha så sjukt kul. Så imorgon blir det ner på stan, leta efter något fint tills nyår :( Har fortfarande inte hittat något men jag har några förslag ;) Ni får se bild sen! Det blir bra det här haha :) Imorgon ska jag också sola, boka biobiljetter, kanske klippa mig (?) men jag vill inte, shoppa lite smått och äta med mina bästa tjejer. Sen ska jag se Breaking Dawn med min lillasyster Emma och min lillebror Junior! Kuul :)

Men nu ska jag sluta hetsa, puss på er! :)


You got me, smiling all the time.

  2011-12-28 / 20:47:43 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår.. bra? Ja faktist, jag mår bättre. Kommer faktist inte säga, men vaknade upp brevid finaste killen iaf. Sen åkte jag hem, fixade och donade. Väckte mina fina vänner. Josse hade klipptid kvart över tre. Jag bokade också, men på fredag. Alltså jag vill inte! Jag hatar frisörer, sjukt. Dom klipper alltid för mycket. Men jag fick hem mitt nya löshår igår, men det ska också klippas. För långt! ;)
Men det fixar sig. Måste försöka klämma in solning innan nyår, samtidigt som jag letar efter smycken och småsaker till nyår! Haha, hur ska jag hinna..? Det är ju trots allt bara 20 minuter! Nä.. jag får se, kanske imorgon.

Ser ni fram emot nyår då? Det gör inte jag hehe.. Eller jo, hoppas på ett bättre år! :) Sluta röka är mitt nyårslöfte, och att ta hand om skolan + träningen ;) Standard..?
Nejmen, nyår kommer bli kul! Sen träffar man säkert vänner på stan vid tolvslaget. Hihi kul!
Nu ska jag vara lite social, puss!




Everytime I think of you, I always catch my breath.

  2011-12-26 / 19:12:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej! Kom nyss hem från shopping och fika på stan. Haha mellandagsrea..? Köpte en stickad/grovstickad tröja (?), en kuvertväska och en partytopp i silke och en BH. Och sen var ALLT utplockat, skittråkig stad jag bor i..
Bhn som jag köpte var i storlek 80C, men ska jag vara helt jävla ärlig så känns den liten..?! Får panik för det är fan inte kul. Vägrar att köpa en i 80D! Eller så har h&m något stört med storlekarna.. inte kul det här..
Var iaf med josse på stan, sen träffade vi på kenan, anel och marcus som vi sedan fikade med på First class coffeehouse. Trevligt! :)
Nu sitter jag och josse hemma hos min underbara faster, seriöst snack mellan josse och denise ;)

Igår var jag och josse med Sandra och Emelie, mysigt :)
Jaja fina läsare, jag skriver mer sen. Puss



Bra dag!

  2011-12-25 / 00:39:55 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
God jul alla! Nu är klockan sent igen, sitter hemma hos min faster med bästa tjejerna! Tidigare var jag hos min pappa med syskonen och släkten. Åt en massa god mat, kollade kalle anka (haha) och öppna julklappar. Det var jättemysigt!
Nu är jag helt slut. Men jag skriver mer imorgon. Pusss



Min BÄSTA farmor

MERRY X-MAS!

  2011-12-24 / 02:43:45 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER

.. typ sådär..? nej jag bara skojar hahah. GOD JUL BABES! :D

I'll prove you wrong.

  2011-12-24 / 02:42:28 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Hej fina läsare. Borde egentligen sova nu.. huh. Det är trots allt julafton! :D .. har fortfarande ingen julkänsla i kroppen, synd..
Idag har jag sprungit på stan och tuna park med josse, hennes mamma och lillasyster. Vilken panik folk har?! Och måste folk gå enkelriktat när dom går, blir sjukt irriterad alltså. Fick med mig ett par skor från Dinsko! Jättefina :)
Idag (senare) ska jag till pappa och fira jul med alla släktingar och syskon, sen firar jag lite jul hemma hos mami på juldagen. Kul! Ska äta en massa god mat imorgon :D Kommer bli proppmätt som alltid.. matkoma..?
Kalle anka blir det väl inte, nehe du! Då somnar jag förmodligen.. ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket. Sweet dreams finisar! ♥


När jag var liten..

  2011-12-22 / 02:09:23 / Viktoria tipsar / 0 KOMMENTARER
Så älskade jag MTV, det gör jag fortfarande men när jag var 11-12 år så var det mer dansvideos och jag älskade dom. Lite naughty och mycket dans. Så som Christina Aguilera, Britney Spears, Pussycat dolls osv. Kommer ni ihåg?
Jag brukade gå in på mitt rum och dansa sönder, träna på alla rörelser och steg. Jag älskade att dansa, shaka och använda vilda rörelser. Min stora idol var Christina Aguilera. Jag tyckte/tycker hon var/är så jävla grym. Hennes röst, videos och allt!

Här får ni några videos jag älskade :)





Min FAVORIT!


I'll be fine, with or without you

  2011-12-21 / 22:11:22 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina läsare. Jullov nu, awesome..? ;) Kommer bli en hel del festande, myskvällar, fika, shopping och "ta-hand-om-mig-själv-dagar". Det är då man har världens bästa vänner som ställer upp och gör dagarna bäst.
Kan inte säga att jag mår bäst men det är bara ta tag i kragen för imorgon kommer det nya bekymmer. Men jag ska ha kul, så jävla kul detta jullov! Leva livet och le åt dagarna som inte kommer igen :) Sounds good..? Men det låter lättare än vad det är, men jag ska göra mitt bästa :)

Ikväll är jag och Josse hemma hos min faster igen hihi, alltid lika kul. På fredag blir det en massa shopping + solning. Imorgon ska jag träna hårt ;)
Jul snart också.. har inte fått någon "julkänsla"..
Skriver mer sen, puss!


Don't forget me.

  2011-12-21 / 16:58:50 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Hon går, känner den kalla vinden kyssa hennes rosa kinder. Hennes hår flyger fritt samtidigt som den första tåren rinner längs hennes kinder. Tanken slår henne, hon är fri.
Hon är fri och paniken växer fram ur hennes bröst. "Vad har jag gjort?" tänker hon. Hon vill inte vara fri, hon vill inte vara utan honom. Hålet hon känner växa i hjärtat blir bara större. Hon kan inte gå vidare utan honom. Men när hon tänker efter lite så fattar hon, han var inte någon som skulle stanna hos henne för alltid. Förr eller senare så skulle dom glida isär. Men inte på det här sättet. Hon vill inte gå. Tårarna forsätter rinna, hålet i bröstet värker, tankarna är tomma. Hon älskar honom, det är den enda saken hon vet säkert.
Men hon går vidare, hur ont det än gör så måste hon se det från den ljusa sidan. Han har det säkert bättre än henne nu, men hon kan få det bättre. Den tanken får henne att le, fast tårarna rinner. "Det tar tid, allt tar sin tid", tänker hon.
Men det blir bra, det är allt hon kan hoppas på.




I don't wanna hold you, If you don't wanna stay..

  2011-12-20 / 20:04:25 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
I know that I was wrong
But I just had to know
If you still miss her
Tell me everything
Tell me every little thing
I won't runaway
No matter what you say
I wanna hear your heart
Every single beatin' part
The good and the bad
I swear I won't be mad


Tell me every little thing, I won't runaway.

  2011-12-20 / 19:58:35 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej!
Idag har jag varit i skolan med Tania hela dagen, vi har varit duktiga och pluggat. Eller jag gjorde inte så mycket hihi.. Alltid lika kul att vara med henne :)
Mår faktist bättre idag, men har fortfarande mycket att bearbeta. Men allt tar sin tid när du är kär, eller..? Haha.. allt låter så komplicerat med mitt liv fast än jag har världens bästa vänner och familj. Jag är lyckligt lottad som har er, satan vad jag älskar er! :D

Är hos min faster just nu, hon gjorde sin gudomliga kebabgryta. Omg så god den är! Matkoma som alltid hehe..
Nu sitter vi bara och har det trevligt :) Ska vara lite social nu, hah.. Puss!!


I just gotta let you know..

  2011-12-19 / 22:56:07 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
I know what I did wasn't clever.






Måndagsmys

  2011-12-19 / 22:49:16 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hejj!
Varit i skolan idag, men vi har inte haft några lektioner. Skönt! Skulle få lite gjort men så kom jag på att jag glömt min skoldator hemma :/ Typiskt mig!
Ska göra lite mer imorgon. Just nu sitter jag hemma hos min faster med josse och anezia. Love till mina bästa vänner och min underbara faster. Om ni ser detta, ni är mitt allt!
Annars mår jag lite bättre. Sov knappt något inatt, ändå vaknade jag runt 7. Låg och värmde mig under täcket ett tag haha ;) Ville inte gå upp..
Tänkte väldigt mycket inatt och jag kom fram till att jag får se vad som händer, det som händer, händer. Eller..?
Jag kan inte hoppas på mer, bara tänka positivt! :)

Nu ska jag fortsätta vara social. Puss på er

I'm sorry.



And it hurts with every heartbeat.

  2011-12-18 / 21:45:32 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby?
We could keep trying but things will never change



Why did I make it happen?

  2011-12-18 / 21:41:49 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej.. på er! Jättedålig uppdatering. Men de senaste dagarna har varit förjävliga, tyvärr. Och det är inte mycket jag kan dela med mig. Men det är mycket stress, och mycket problem. Jag är förvirrad helt enkelt, över mina beslut jag måste ta utan att det ska bli fel. Men just nu känns det som jag har gjort fel och det gör ont som fan men känslan kanske inte är så långvarig..? Antar att det blir bättre snart, måste tänka på andra grejer helt enkelt. Med tanke på att jag inte får chansen att förklara mig för honom varför jag känner som jag gör osv. Äsch, vad ska man göra..?

Annars har jag varit med mina vänner, jag har pluggat och haft ganska kul. Eller jag ska inte klaga haha! :) I veckan blir det så jävla mycket solning och träning. Har inte tränat på 2 veckor pga förkylning och feber. Nu är det bara att tagga och köra hårt!
Letar i ett desperat behov efter en nyårsklänning men hittar ingen som faller mig i smaken. Eller så finns bara strl L eller M kvar. Och jag har strl S..
Jullov snart och det behövs verkligen!!
Men ni får har det bäst kära läsare, och jag lovar er en bättre uppdatering. Nu har jag en ny telefon också, så jag kan uppdatera från den! :) Puss

Nyår..?!

  2011-12-14 / 12:26:41 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Ja, nyår är påväg och det ska bli hur kul som helst. Men en liten panik har jag, vad fan ska jag ha på mig?!
Klänning, klackar, fixat hår, snygg sminkning. Men det är klänningen som är problemet.. Har hittat en hel del som jag ska visa er. Men jag vet inte vilken jag ska välja..?


'
Jag tycker den är superfin och snygg!


Den här är så sjukt snygg, jag bara älskar allt glitter. Nyårskänsla..?


Den här är också riktigt fin, älskar färgen och detaljerna. Superfin


KÄRLEK till den här klänningen, men jag vet inte om det är jag..? eller på den "passar" in till nyår..? ;(


 Tycker såna här klänningar är sjukt snygga, eller..? :)


Den här är så söt, håller ni inte med..? Men den är ändå ganska snygg med dragkedjsdetaljen vid brösten. Skulle kunna tänka mig att bära den, piffa upp med lite smycken..?


Den här är också väldigt fin, detaljerna på sidan gör egentligen allt..? Fin iallafall! :)

Klänningarna kommer från nelly.com

Bitch, please..

  2011-12-12 / 00:52:25 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
If she's a clue, I'm an answer
If she's a cat, I'm a panther
Quit playin' games with beginners
Cause she ain't even in my leauge
I'm qualified for a position
And baby girls still on a mission



Haha, ibland kan jag verkligen inte sluta skratta åt alla osköna brudar som finns här i Eskilstuna. Men som sagt, det finns alltid en hora som inte kan räkna till två. Ni förstår säkert..?

Min sega uppdatering + helgen.

  2011-12-12 / 00:45:45 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina läsare! Ett ganska så sent inlägg och jag har varit väldigt dålig med bloggandet. Sorry!
Men har inte mått det bästa och det är privat tyvärr, sen har jag försökt koncentera mig på plugget och lite av min fritid. I fredags kollade jag lite på idol med pappa, hans tjej, lillasyster och lillebror. Amanda vann, bästa rösten alltså. Så det kändes bra haha :) Sen tog jag bussen till torshälla, hem till Nicklas. Där var Anezia, Josse, Bea, Erika och Adde. Det var trevligt men jag var väldigt trött så jag var kanske inte till någon nytta. Var ganska förbannad också men allt var ett missförstånd!
I lördags firade jag och josse hennes syster Emilia som har fyllt 20, bästa Emilia! Var kvar där ett tag, drack vin och hade det trevligt. Sen fick jag och josse skjuts. Jag skulle träffa Wincent och hon skulle hem. Åkte hem imorse, eller jag drog till josse och väckte henne hihi! Åt världens största frukost. 2 ägg och 4 mackor. Mitt rekord..? Galen..? Kände inte av jag var mätt.. helt sjukt.
Så idag har jag och josse tvättat, druckit kaffe hemma hos min faster, segat oss och kollat beck hemma hos Nicklas! Sen fick jag massage av josse, asskönt.

Ska med josse till tandläkaren imorgon innan skolan, då ska jag även boka tid för mitt "hål" som dom lagade fel. Gjorde illa tanden när jag bet på min kula i tungan, så kan det gå. Men tandläkaren lagade min tand helt jävla fel, så nu har jag jätteont. Uusch..
Tänkte att jag skulle slänga upp en text och en video denna vecka! Texten kommer imorgon, behöver skriva ut ibland hihi :) Annars består denna vecka utav plugg plugg och en hel del plugg. Ba att mosa på!
Men det kommer gå bra ;) Skriver mer imorgon. Sweet dreams finisar! ♥


Bästa josse och jag igår!

I don't want him to decide, yet. Please, stay with me.

  2011-12-09 / 16:56:20 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Seg jag är haha ;)
Jag mår ganska bra, eller ja, helt okej. Det har inte varit min bästa vecka! Jag har jättemycket att göra, både i skolan och privat. Usch fy..
Det var buffertdag i skolan, helt okej.. Man slutar tidigt!! Men jag gick en runda på stan med josse och hennes mami istället.
Igår var jag i skolan, efter skolan träffade jag wincent, sen åkte jag hem till pappa. Nu ikväll har jag ingenting planerat. Är ganska trött. Kanske ska se idolfinalen om jag inte kommer på något. Mitt hår är iaf fint och lockigt ;) Hade ingenting att göra när jag kom hem så jag tog fram locktången och började locka, hihi.
Men ni får ha en trevlig fredag! Puss


Världens bästa lillebror!

Me for you, you for me.

  2011-12-07 / 13:06:50 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Har verkligen inte fått någon bra sömn. Sovit i max 2 timmar, mina ögonlock bränns och mitt huvud gör ont. Jag hostar och har ont. Ingenting går bra. Håller på och pluggar som en tok, men det fixar sig. För många tankar i huvudet, och beslut man ska ta och vad som händer sen. BLÄ!
Ska fortsätta med plugget. Puss

If I let it go
If I let this go
If I let you go
I just don't wanna think anymore..


Nya tröjan från H&M. Glitter hihi

I need you to need me.

  2011-12-07 / 03:07:06 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej, tja, godkväll. Det här är alldeles för sent för mig. Ska upp och 3 timmar. Kommer aldrig klara av den här natten känns det som. Som ni kanske märker så är jag inte på mitt bästa humör. Är inte arg, är mer förvirrad och ivrig. Lite rädd också. Men det fixar sig..?
Ledig igår och jag var ledig idag. Imorgon är det skola som gäller + en hel det plugg till olika prov. Jag har så mycket att tänka på.. Jobbigt!!
Ska försöka klara av den här natten. Sweet dreams.

W♥


Helgen typ

  2011-12-04 / 16:04:04 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Och här är jag igen! Lite seg, det är ju trots allt söndag. Sitter hemma hos min älskade faster Denise, bilder kommer snart. I fredags drack jag med Anezia, Josse, Niclas, hans syster Erica och hennes pojkvän Adde och en hel del folk som kom senare under kvällen. Trevligt! :) Har inte druckit på ett tag så det var ganska nice.
Igår var vi hemma hos min faster och drack lite, dansade och hade det kul. Sen tog jag bussen för att möta upp Wincent. Sen hamnade vi hos hans vänner, kollade på film osv. Sen sov jag hos min baby. Kär tjej!
Idag ska jag göra mina "vanliga" sysslor. Tvätta lite, fixa mitt rum, plugga, mysa med mami, träffa josse och så. Haha.. I fredags skrev 2:orna en uppsats på 3 timmar. Tenta? Ingen aning, kramp i handen iallafall!
Ska laga klart maten med min faster nu. Vi hörs sen. Pussen
Jag och min bästis josse i fredags! ♥

00.20 - för lite sömn och för mycket dig.

  2011-12-01 / 00:20:02 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
1 december nu då.. snart jul och nyår! Spännande ;) Men jag har fortfarande inte hittat någon nyårsklänning?! Panik! Planerar att ha något glittrigt, eller silver, eller varför inte en guldfärgad klänning? Man ska synas! :)
8 december fyller mamma och min minsta lillebror år. Min bror önskar sig lego och jag är sämst på sånt. Min mamma vill inte ens fira sin födelsedag. Enligt henne har hon sagt upp sin födelsedag. Men någonting måste jag ju hitta! Tips..? :)

Mår bättre just nu, och det är skönt. Åkte ner till stan runt 6 och mötte upp Tania. Vi skulle egentligen fika med jag var hungrig med tanke på att jag bara hade ätit frukost så vi gick och åt på ming. Ett bra kinaställe är i Eskilstuna :) Jag älskar kinamat, vietnamesisk mat, asiatisk mat och you name it! Love it. Och sen älskar jag även stark och kryddig mat. Mycket utländskt, yummi. Sen är pasta min bästa vän :) Ja här är man inte nyttig inte. Mat är gott, mat är bra, mat är kärlek. Onyttiga frukostar är gott, mackor med sallad är gott, mackor med sylt och ost är gott! Onyttigt är gott :) Föredrar nyttigt också, men ni fattar säkert hihi!
Är svintrött just nu, fick inte så mycket sömn igår natt så kommer sova ganska skönt nu. Sweet dreams! ♥