And i'm like.. fuck you.

  2011-10-29 / 13:26:00 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Vaknade skönt- check!
Ätit en jävligt god frukost- check!
Storstädat rummet- check!
 
Skön morgon. Nu är det bara min lilla tvätt som återstår, men det går snabbt! Sen ska jag hem och duscha och ta hand om mig lite. Ikväll smäller det, då är det maskerad. Jag ska klä ut mig till en katt. Haha sjukt tråkig tjej. Men det blir vad jag gör det till! ;) Anezia har väl den skönaste outfiten, uppbränd brandkvinna. HAHA!
Ikväll ska jag skita i bekymmer och trams, fy fan va skönt!
Jag skriver mer senare. Pussen!


Oj oj, kort hår på detta kort! (Inget löshår menar jag då)

Most of all, I just don't, I just don't want to be free.

  2011-10-27 / 23:28:56 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er gullisar! Hahaa, gullisar..? Wtf men okej! Hoppas ni mår bra och har det bra. Idag stannade jag hemma från skolan, vaknade med en panikhuvudvärk och illamående. Inte kul men jag stannade kvar i min varma säng istället! :) Är ganska trött just nu men ska bli så skönt med höstlov, var nära på att jag skulle skriva sommarlov haha.. Om det nu ändå var sommar.. :(
Har duschat, peelat mitt ansikte med kaffesump, plockat ögonbryna och så. Fixar mer imorgon, hihi! Då ska det färgas ögonbryn, skrubba hela kroppen med skrubbhandskar osv. Jobbigt liv jag har.. låter som jag har världens jävla hudproblem, euw!
Imorgon ska jag iallafall till skolan, slutar runt 2. Sen ska jag hem och göra mig i ordning, vet inte varför men det kan vara kul tycker jag. Bästa killen kommer hem imorgon helt och hållet, tycker jag är väldigt bra. Längtat! :)
Vad ska ni hitta på imorgon? Jag kanske ska kolla på idol, mysigt! :)
Vad mer finns det att skriva..? Veckans hiss och diss!

Veckans hiss:
Ärliga personer, helt klart!
Roliga personer, alltid!
Min födelsedag. Lilla egot.. ;)
Att .. kommer hem! :)
Att det är maskerad på lördag
Människor som luktar gott och ser bra ut!

Veckans diss:
Falska bitches..
Människor som klär sig ASFULT
Pop/indie- stilen, give me a break. Broder Daniel är dött.. Sluta böla flickor. Klä er normalt och sluta kopiera Twiggy/Lady gaga- stilen. FULT SOM FAN!
Plugg, hejdå..?
Äcklig andedräkt
Och människor som inte kan hålla sitt sexliv för sig själva. Jag menar, vem fan skriver ALLT om sitt liv? Sex och ställningar osv. Då vet vi, du är galen i kuk och fitta samtidigt. FREAK!
Vädret..

Sweet dreams finisar! ♥


Sometimes it hurts.

  2011-10-26 / 01:26:32 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Underbar och mysig dag! Började med grattis på morgonen och en kopp kaffe från mamma. Sen mötte jag upp min kusin på stan för lunch på Waynes och liten minishopping innan det bar av till skolan! Möttes upp av en massa fina vänner och en present från zebastian, tack så mycket! :) En beer bong, haha asrolig grej! Och en stor påse godis ;)
Efter skolan så hämtade vi ut Anezias maskeraddräkt, den var väldigt snygg faktist! Brandkvinna, men i lite hetare format.. :) Efter det så drog vi till josse en stund. Sen gick jag hem. Mamma hämtade ut mina skor från nelly, kilklackar. Väldigt fina! Kan visa imorgon :)
Senare på kvällen så fikade jag, josse, constanza, anezia och christina på First Class Coffeehouse! Mysigt :) Blev grattad av vänner där också hihi!
Runt halv tio hälsade jag på gurkan som var i Eskilstuna idag. Sedan åkte jag och tjejerna vidare med honom till Max och käkade. Sen pratade vi allt mellan himmel och jord. Väldigt trevligt. Sedan skjutsade han oss hem! Fick ett väldigt fint halsband utav honom i födelsedagspresent :) Kan visa imorgon haha..
Tack för en såå mysig kväll och en bra födelsedag! Fortsätter ju såklart i helgen.. ;)

Nu ska jag sova, puss på er! ♥





Super sweet 17.

  2011-10-25 / 00:55:15 / Viktoria / 1 KOMMENTARER
Wihoo, happy birthday lilla jag! 17 hela år.. hehe.. Men vill vara 25, tokigt det kan vara!
Ligger i sängen och tar emot en hel del "grattis" på facebook. Imorgon ska jag inte fira mig så mycket. Blir en fika på stan med mr.cucumber och tjejerna. Mysigt..? :) Sen på fredag ska jag äta ute med syskon och vänner och på lördag blir det fest! Maskerad dessutom, uuh ;)
Börjar klockan 10 imorgon, skönt! Kommunikation.. :( Men dagen kommer gå snabbt, eller få hoppas det! :)
Jaja, ha en bra dag så skriver jag mer imorgon. Sweet dreams finisar ♥



Liten Viktoria.

You make me look like a stupid fool.

  2011-10-23 / 23:08:50 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej och hå! Inga sura miner här inte. Ska typ sova nu, jag ska bara byta sängkläder haha ;) Kom hem till mami idag!
Jaja, skola imorgon och my b-day på tisdag hihi. GODNATT ♥


Världens bästa kisse ska jag mysa med nu hihi!

I just can't look, it's killing me.

  2011-10-23 / 22:59:29 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Nu börjar jag bli så trött på det här.. Inte på er utan på mig, jag är så trött på mig själv. Eller jag blir det ibland!
 Varför måste jag blunda åt saker som är så fel för mig? Du är så fel för mig. Du vill inte ens ha mig, utan jag är ditt "nya offer". Där kan jag fan verkligen säga att man inte ha mycket till liv. Varför vill man använda olika tjejer som tröst och ligg..? Jävligt onödigt måste jag konstatera..
Och varför mig? Vad fan har jag gjort dig?
Du måste börja tänka på vad du vill för jag backar så länge. Tänker inte vara tjejen som blir upplockad på nätterna, tjejen som duger ibland eller tjejen som man inte kan synas med i dagsljus. Fuck that..
Kom över ditt ex, börja tänk och sen kan vi börja tänka på saken. But now, jag är bara besviken och irriterad.
Och nej, jag förtjänar inte det här. Om det ska vara så här så kan få så mycket bättre. Sad but true.



Dream what you want to dream. Love who you need to love.

  2011-10-22 / 17:33:24 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Blir bara en massa mys denna helg, hur sköönt som helst! Igår var hela familjen samlad, och jag är fortfarande hemma hos pappa. Var så jävla mysigt! Ikväll ska jag bara kolla på film och äta gott med familjen. Behövs verkligen. Orkar inte en massa jävla trams bland folk, eller festa med odrägligt folk. Nej nej, då sitter jag hemma och vilar mig. Samlar energi till nästa vecka så jag kan köra mitt race. Sen är det höstlov, då jävlar ;)
Annars mår jag bra, saknar min bebi lite.. Haha! :)
Har inte så mycket att skriva, men jag hoppas ni får en bra helg! Puss på er

hi my name is haaaa my name is haaa

  2011-10-21 / 11:06:10 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Tja...Jag är Viktorias hemliga beundrare
Jag gillar korv
Och fisringar


/ .. C

@ school

  2011-10-21 / 11:04:16 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Blir bara bilder just nu, är i skolan!








But the thing is, I think I like you.

  2011-10-20 / 20:32:15 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej. Hinner inte sorry! För mycket plugg och prov imorgon. FUCK!
Skriver mer imorgon tror jag om jag hinner. Jaja, nu vet ni. Puss på er!

Before I fall asleep..

  2011-10-19 / 01:32:13 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Haha guud höll på att glömma. Fick lite skuldkänslor! Tandläkarbesöket gick skiitbra. Efter tandis så trallade jag hem till syster Johanna. Vi hade så mycket att prata om och jag har saknat henne tokmycket! Hmm.. Vi pratade, åt, rökte, klagade på regnet och köpte godis. Asmysigt! :) Ne nuuuu ska jag sova sova! Fyfan vad skönt.. Skriver från mobilen så jag vet inte hur man laddar upp foton..

If you didnt hear it with your own ears or see it with your own eyes, don't invent it with your small mind and share it with your big mouth.

  2011-10-18 / 22:43:50 / Viktoria / 1 KOMMENTARER

Hej mina söta läsare! Sov inge bra inatt, usch fy.. Drömde så jäävla konstigt, läskigt var det också. Vart kommer dessa drömmar ifrån? Gjorde iallafall så jag inte fick någon bra sömn och det suger ganska hårt. Jag är så trött! Kommer verkligen somna snart så något plugg ikväll blir det inte. Sitter kvar i skolan imorgon istället, själv. Det är så skönt då! :)
Jag pluggar inte så bra med andra, är hellre själv där det är tyst och lugnt. Förstår inte hur man kan plugga till en massa gap och skrik.. omöjligt!

Kollade i Söndagstidningen nyss. Ja, jag vet att det är tisdag. Och jag såg en sida där kändisar krigar för sin rumpa och höfter. Medans 40+ krigar för size zero. I mean, come on. Vem fan vill ha size zero? Vem fan vill se ut som en jävla benrangel?
Jag är skitnöjd över min kropp. Skulle inte vilja ändras. Älskar att jag har bröst som är fasta, älskar mina höfter och lår efter dansen, älskar min rumpa och mina KURVOR. Kurvor är sexigt, det är kvinnligt. Rumpa, lite fastare mage och bröst är SNYGGT! Det formar, ser kvinnligt ut. Dissen går verkligen till size zero, so not sexy..
Men men, för en fastare och snyggare kropp så går hissen till dans och gym! ;)
Ät vad du vill, drick vad du vill, älska mat och älska dig själv! Killar som tycker om skinny bitches, sönderbantade menar jag då, går dissen också till. Sorry!

Det var egentligen det jag hade och skriva, liten huvudvärk är påväg.. Shit fuck vad jobbigt livet kan vara!
Imorgon ska jag till pappa och träffa världens bästa syskon och familj! Kommer bli så mysigt. Men ni får ha det bäst så hörs vi nog imorgon! Sweet dreams finisar! ♥



Säg till om bilden är stötande på något/några sätt. Bilden togs i somras men har inte velat lägga ut den. But I don't give a ...


ELLER..?





Say hello to size zero..
 
Men vad tycker NI är finast? Förstår om bilderna kan vara känsliga och folk kommer ta åt sig, ber om ursäkt då!
Man kan se ut så naturligt och det är okej. Men hur fan kan man vilja banta ner sig så...?


Dålig jävla morgon..

  2011-10-18 / 11:36:01 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Fyyyy vilken hemsk morgon! Fan för min mobil som stängs av mitt på natten, helt full laddad och skit. Cpmobil, ska fan införskaffa mig en ny! Blir så irriterad. Så nu missade jag kommunikation. Och svenskan hinner jag inte till. Skiter i den här dagen. 13.50 har jag tandläkartid, great..
Nu ska jag sura lite till och kolla på mtv. Hörs sen! Puss


Bilden gav ingen rättvisa! Mitt hår är mer mörkbrunt än svart..


If your sky is falling, take my hand and hold it. You don't have to be alone, no.

  2011-10-18 / 00:23:41 / Viktoria / 0 KOMMENTARER


Tänker på lite mycket och den här låten får mig att minnas, sakna och tänka.. Fan att jag ska vara så jävla dum hela tiden. Fan.

I play the same song, over and over cause it reminds me of you.

  2011-10-18 / 00:14:32 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

*Gääsp* Jag är så trött.. Klockan är ju mycket också. Resultatet på mitt hår blev bra, lite mörkare men det passar mig bra. Slänger upp några bilder innan jag drar till skolan imorgon :)
 La ifrån plugget nyss, kommer ändå inte bli klar inatt. Varför sitta och halvsova medans man pluggar..? Måste ha min sömn. Gör klart min jämförelse av koranen och biblen imorgon ;)
Börjar för övrigit klockan 10 imorgon, hur skönt som helst. Morgonen börjar med kommunikation! :) Senare på dagen ska jag till tandläkaren hihi :)
Nä nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova. Pfft.. Sweet dreams finisar! ♥


Gjorde två mackor och lite te innan mitt stora feta syrianska bröllop började på 3an

Min bebis ligger i väskan och myser, love.


Vad ska lilla Viktoria göra nu..?

  2011-10-17 / 17:50:16 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Jo jag ska nämligen färga håret, mörkbrunt som alltid.. Gud vad jag är tråkig. Samma färg i snart 3-4 år..? Det blir en förändring i vår för då blir jag lite ljusar. Lutar åt det blonda hållet. Jag är ju blond i grund och botten och jag saknar det så mycket. Bruna ögon och blondt hår är typ det finaste! 
 När jag kom hem så låg en H&M- katalog vid min dörr. Och så klart var jag tvungen att titta i den och jag var tvungen att klicka hem.. hihi.. En söt stickad tröja med flätad krage, en pälskrage och en bh. Det var det som föll mig i smaken! Kollade runt lite på nelly.com men hittade inget, sen gina tricot.. Men det blir lättare för mig om jag provar Ginas kläder på stan. Deras jävla storlekar alltså..
Det kändes i alla fall mycket bättre, min baby kommer ju inte hem förns om två veckor.. Surt alltså. Sen har han inte tillgång till telefon på en vecka, surt det med! Men men, livet alltså :)
 Jag skriver mer sen för nu blir det färgning och jag färgar alltid mitt hår själv när det ska färgas till mörkt. Inga konstigheter, hur enkelt som helst :)


You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump.

  2011-10-16 / 23:52:31 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
I can't get you out of my mind, I keep thinking of how much I love talking to you... how good you look when you smile, how much I love your laugh...  I've memorized your face and the way that you look at me... I catch myself smiling again at what I imagine... I wonder what will happen the next time we are together, I know one thing for sure, your the best thing that ever happened to me in a long time.



Syns om två veckor, bästa du!

SÖNDAG.

  2011-10-16 / 23:47:57 / Party / 0 KOMMENTARER

Hej på er hihi! Sent inlägg igen, varför..? Haha serisöt, varförrrrr? Måste ju fan sova.. Nejdå! Bröt mitt lilla löfte igår, vit helg..? Nej hehe.. fy på mig!
Först fikade jag och josse på First, sedan tog vi bussen hem till hennes syster och pojkvän. Drack lite sedan somnade vi där. Alltid jag som ska göra bort mig när jag dricker. Babblar om allt och inget, åh pinsamt.. Imorse kollade vi på film helt bakis och städade haha :)
Skola imorgon vilket inte är så kul. Skulle vara skönare att sova hela dagen istället ;)
Slänger upp några bilder så skriver jag mer imorgon :*


Jag och josse!

Fittpannan..

Bästa Emilia och jag

Lilla gänget :)

Bästa josse!


This is me.

  2011-10-15 / 19:00:02 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Jag är ganska osäker ibland
Jag gör misstag
Jag brukar explodera ibland
Jag blir ledsen lätt
Jag är rädd för att bli sårad
Jag vill inte förlora någon
Jag vill hitta någon som ser mig för den jag är
Jag gör allt för min familj
Jag gör allt för mina vänner
Jag har ett stort hjärta
Mitt liv är inte perfekt
Jag försöker se allt positivt
 Nu vet du


Frågor och några svar!

  2011-10-15 / 18:12:46 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER

Fråga från anonym: Vad äre du hatar mest av allt?? Inte spinldar och sånt :)

Svar: Hmm, oj.. Mycket? Nej men.. Lögnare, kvinnomisshandlare, folk som våldtar/slår sina barn, sjukdomar, döden, utnyttjare. Och jag hatar spindlar ;)

Fråga från K: Kan du prata flytande libanesiska?

Svar: Nej faktist inte.. När jag var liten så kunde jag det. Jag kan bara säga några ord, men jag förstår nästan allt!

Fråga från anonym: Satan va snygg du är! :D Varför??

Svar: Haha tack så mycket! Ingen aning hörru! :)

Fråga från anonym: Är du singel? Hehe..

Svar: Yes! :)

Fråga från anonym: Hur många har du varit kär i ?? Du behöver inte svara om du inte vill hehe..

Svar: Jag bara varit kär en gång och i en person :)

Det var dom frågorna, skriv era namn! :( Hoppas ni fick svar på era frågor anonymisar ;)


The way you flash that smile.. it makes me breathless

  2011-10-15 / 18:01:44 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Hej! :) Glad tjej här, hihi! Vit helg så ni vet, väldigt sköönt. Igår så tog jag bussen hem till Emilia och Klas, josse var där. Men jag stannade inte så länge. Blev upphämtad av några sköna grabbar, sedan spenderade jag natten hos .. ;)
Väldigt mysigt iallafall! Ikväll ska jag fika på First med några vänner. Josse, Kenan och kanske någon mer..? Ingen aning än iallafall. Men först kommer josse till mig och äter chicken fajitas. Yummii! :)
 Har inte så mycket att skriva, det var typ det. Kanske ska svara på några frågor som inte blivit godkända ännu..? Då blir det två inlägg till. Hoppas ni får en bra och mysig lördagskväll! ♥



Godmorgon sötisar!

  2011-10-14 / 10:58:07 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Godmorgon! Vaknade typ nyss.. not good. Som det ser ut så blir det ingen skola idag, ska plugga en massa hemma och hjälpa mamma med en massa grejer. Snäll dotter jag är :)
Sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen har jag ingen aning faktist..? Kanske ska dricka lite vin senare hihi!
Fy fan vad kallt det har blivit ute, brrr.. Kommer börja snöa på min födelsedag som förra året, lovar! Är helt övertygad :( Men istället för att gå ut igår så fixade jag josses ögonbryn, plockade bara. Och jag plockade mina och färgade mina ögonbryn. Sedan peela jag huden med kaffesump. Finns inget bättre än det! Huden blir så ren och len. Om ni vill veta hur jag gör så är det bara att säga till :)

Idag fyller Wincent 19, grattis till dig :*
Jaja, mamma dunkar musik medans hon storstädar och jag sitter i min säng och sjunger med. Gulligt va..? :) Ska försöka trycka i mig frukost nu vilket är omöjligt, blir så trött på det.. varför kan jag inte äta frukost när jag vill? Fuck it, ska tvinga mig!
Hörs sen :)





 Osminkad och nyvaken tjej!


So many things, I wanna know the answers to..

  2011-10-14 / 00:34:56 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER
I'm not stupid, I'm not a fool
I know what I'm doin', I went to school
You better listen, do what you're told
my love's more valuable than a pot of gold
 Confused.








Snabbt inlägg..

  2011-10-13 / 17:56:52 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er gullisar. Ligger i sängen och myser just nu, ska snart städa rummet.. ;) Ett måste verkligen!
Var i skolan, slutade 1 så det var väldigt skönt! Efter det gick jag och josse hem till elin, det var kul. Vi drack kaffe och snackade lite, sen kom nicklas över! :)
Idag blir det en massa plugg, men först ska mitt rum städas.. Tråkigt..? Men jag skriver mer sen! :)

But there's a side to you that I never knew.

  2011-10-13 / 02:12:20 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Bloggtorka igen! Haha förstår verkligen inte hur dom "stora" bloggarna pallar med det här.. 
 Igår hann jag inte, var inte vid någon dator och hade inget batteri till min telefon. Var på stan med min kusin och anezia. Vi åt och fikade på stan! Mycket trevligt. Senare på kvällen så besökte jag och anezia akuten, men det är lugnt nu :)
Idag har jag varit i skolan vilket var en ganska så skön dag. Efter skolan så följde jag med hem till josse. Vi somnade så fort vi la oss i sängen haha.. ;) Trötta tjejer!
Efter några timmar så vaknade vi, vi åt och peppade inför tennis!! Första gången jag provade på idag och det var skitkul! Ska börja med det och gym, sounds good..? :) Och till våren börjar jag med min älskade dans, fy fan vad jag längtar!
Borde egentligen sova nu men kollar runt på internet vad jag kan köpa till .. som fyller på fredag :) Förslag..?
Har redan kollat några grejer men ja, tjejer är som dom är haha!
Måste ha en förändring snart. Vill göra något med mitt hår.. Inte färga blondt, never ever. Är blond på riktigt men nej tack. Ska färga blondt till våren/sommaren. Det är snyyggt med mörkt hår till vintern :) På fredag blir det iallafall en färgning!
 Jaja, bilder och bättre uppdatering kommer imorgon. Sweet dreams finisar! ♥




Like how your touch send me off the ground.

  2011-10-11 / 00:39:13 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Oj, det här blev ganska sent.. som vanligt då! Inge plugg idag heller, duktig tjej..?
Vaknade runt sju med världens jävla huvudvärk och nackspärr. Började gråta helt automatiskt och bad mamma släcka min lampa. Så fort jag reste mig så kändes det som jag skulle svimma eller något. Sjukt! Har fortfarande ont i huvudet..
Gick till skolan, fast jag inte mådde bra. Slutade tidigt så.. Men kunde inte vara med på idrotten pga min nypiercade tunga. Ifall jag får klor i munnen och så. Vi skulle vara i badhuset idag! :)
Efter skolan åkte jag och anezia hem till josse. Vi var där i några timmar sen beslöt vi oss för att ta en fika på stan. Alltid lika mysigt med bästa tjejerna!
 Borde egentligen sova nu men tänker på alldeles för mycket onödiga tankar. Orka slösa min energi på hans förflutna, fuck it. Blir bara irriterad och kommer bara backa ännu mer. Det här känns ju störtskönt, ingenting verkar vilja gå bra. Kollar runt på en massa saker på internet, parfymer som ska beställas, maskeradkläder men vet inte vad jag ska vara, underkläder osv.. Ska fixa mina naglar nere på stan snart också innan min födelsedag och så, spännande! :)
För mycket tänkande, för lite sömn. Sweet dreams!

(Tänkte lägga upp lite musik men det får bli imorgon!) ;)

I feel so close to you right now.

  2011-10-10 / 00:04:52 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er fina läsare! Ni är så underbara, bara så ni vet det!
Underbar helg faktist, och nä, den blev inte så speciellt vit.. :( Fyy på mig! Igår åkte jag till torshälla med josse och anezia. Vi drack lite och hade det trevligt med ett gäng från uppsala. Fick skjuts in till stan halv två ungefär. Sov hos .. igen och det var väldigt mysigt! Tycker om dig killen!
Fick sjukts hem idag, så jag har bara chillat lite. Pluggat, duschat/badat, kollat film och mysigt.
 Kommer somna känns det som. Sov gott ♥


If you want me, just me, you gotta prove it.

  2011-10-08 / 15:06:13 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl


I try to forget but it's not enough to make it all okay.

  2011-10-08 / 14:42:24 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
Kom nyss hem till josse efter att ha spenderat natten hemma hos.. I can't tell you! Det var i alla fall väldigt mysigt.
Innan jag åkte till honom var jag hemma hos josses syster och klas med josse och flera. Det var också väldigt kul men det var en flippad man där. Herregud vad jobbig!
Ligger och lyssnar på musik just nu, tänker lite. Är väldigt förvirrad, vet inte vilka beslut jag ska ta.. Ordnar sig säkert..?
Ska snart duscha och fixa i ordning mig, sen ska jag och josse (kanske anezia om hon vill med) hem till emilia och klas igen, äta middag där och så. Yummi! Skulle egentligen till huvudstaden idag och fira min lilla kusin Ella men det blev inte så. Hoppas dom har det trevligt i Stockholm utan mig! :)
Jag skriver mer sen istället. Pussen




 Min pärla och jag för ca 2 år sedan. Josse ♥

Sitter i skolan just nu!

  2011-10-07 / 11:17:55 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Började 9.40 men behövde inte ha engelska idag. Just nu har jag arbetsmiljö och säkerhet. Tråkigt.. Bloggar från min mobil hihi. Duktig tjej verkligen.. Läraren pratar om arbetslagar haha, ruttnar här.. Får se vad som händer idag! Vit helg som det ser ut, spöregnar gör det också. Myskväll..? Skriver mer snart! Puss

Answer.

  2011-10-06 / 21:12:20 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Från H: Varför e du singel ? :p

Jag vet inte om jag har nämnt något om singel? Haha, skoja. Jag är singel ja!
Varför.. hmm.. Har väl inte hittat den "rätta"..? Så här är det, jag blev sårad. Blev jättekär i en kille, och var kär i honom i ett år ungefär. Men det är för kompicerat för att kunna skriva det här. Ville egentligen inte ha honom, och han ville inte ha mig. Jag sa att jag älskade honom, och han sa att han älskade mig. Mer var det inte. Det blev inget och jag har gått vidare! :)
Efter det så har jag haft svårt att släppa in någon, jag backar så fort allt blir bra. Jag tror att han ska vara som den förra och såra mig om och om igen. Eller typ få mig att bli kär, så han kan träffa mig en helg sen gå vidare till en annan tjej helgen efter. Jag vill inte att det ska hända igen.. Kan vara därför..? Men det är typ därför, får se vad som händer helt enkelt.
Visst, skulle vara jättekul med en pojkvän men det är inget behov. Det som händer, händer. Har ju inte nämnt allt i bloggen heller! Hihi.. Hoppas du fick ett bra svar på din fråga H!

 
En notering bara, jag godkänner fortfarande kommentarerna om jag känner för det. Funkar skitbra! Puss 

Remember what I said.

  2011-10-06 / 21:03:38 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej sötnosar!
Den här dagen har varit.. tråkig? Ja verkligen.. Jag och min klass åkte till brandstationen idag och fy fan vad tråkigt det var!
Först hade vi en föreläsning, den tog typ hundra år kändes det som. Nej men, ni förstår! Sedan fick vi släcka en minibrand och så. Det var lite kul ;)
 Fortfarande hemma hos papi, stannar tills imorgon! :) Sen åker jag hem till mami. Ska bara ta det lugnt i helgen och mysa fullt ut hihi.
 Har inte så mycket mer att skriva, är skittrött så är jag seg.. Men men, ska svara på en fråga i nästa inlägg först! :)

I need you, to need me

  2011-10-05 / 21:45:02 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Har ingen aning vad jag ser hos dig. Utseende har du, personlighet också. Men någonting får mig att vilja backa, och stanna kvar där jag är. Kan du få mig att ändra mig?
 För du vet, jag vill inte få mitt hjärta krossat en gång till. Snälla..
Jag vill inte förvänta mig något och sedan bli besviken. Okej?
Man kan inte laga ett krossat hjärta, det är sant. Men man kan lindra det, och få det att fungera ändå. Eller?
 Jag vill inte heller ha en kille som ljuger, och skriver till hundra andra tjejer för att få en bekräftelse. Du förstår det va?
Jag vill att du ser mig, för den jag är, och ingen annan. Går det?


But the thing is, I think I like you.

  2011-10-05 / 21:30:10 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er! Vart ingen uppdatering igår heller, vädret förstörde allt faktist. Blåste som tusan!
Efter skolan åkte jag hem till min underbara farmor, alltid lika kul. Sen tog jag bussen till pappa. Stannar hos pappa till på fredag. Kul!
Nu sitter vi och kollar på film och har det allmänt mysigt. Imorgon börjar jag 11.55 vilket är asskönt ;) Jag och min klass ska vara i brandstationen hela dagen!
Snart fredag, vilket jag längtar till. Då kommer en väldigt bra kille hem.. :) Vit helg också!
Kör på en slapp stil imorgon och peppar för brandmän istället, sounds good..? Haha nejdå. Ni får ha det bäst så länge så skriver jag mer imorgon!
Sweet dreams ♥

Each word was a pain in my heart.

  2011-10-04 / 00:48:50 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Här var den bloggtorka.. Förlåt verkligen! Såg några av era kommentarer, ska bli bättre på det här. Är jag inte upptagen så är det något annat och mycket har hänt under dessa 5 dagar och jag mår väl sådär.. Tänker inte dra upp det här men jag kommer bli okey och allt fixar sig till slut, det får man iallafall hoppas..
 Annars då, jo det är fint. Hösten är här och allt faller på plats. I fredags var jag, josse och anezia bjudna på 20-års fest. Anezias pojkväns syster fyllde år! Det var jättekul!
I lördags var jag så jävla slut så jag gjorde ingenting, var med josse bara och sov sedan hos henne. I söndags åkte jag hem till pappa en stund. Träffade familjen och syskonen, alltid lika mysigt!
Idag var jag inte i skolan för jag orkade verkligen inte.. Ville verkligen inte gå och det är inte bra. Det är pga det som har hänt och så, min kropp säger ifrån på något sätt. Fan..?
Promise, ska ínte dröja med att skriva igen. Skriver redan imorgon!
 Sweet dreams finisar! ♥

I miss you, W.