liar liar pants on fire

  2011-05-31 / 17:45:56 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Oh hell no, är inte klar än. Är på skitdåligt humör, seriöst. Vet ni vad det värsta är? Det är när någon säger något och inte håller det. Jävla fittlögnare, så jävla fult!
Säger en sak, bla bla bla, snackar lite och bla bla bla. Sen gör man raka motsatsen? Öhh..
Säger man en sak så kan man fan hålla sig till det, annars kan du drunkna i dina jävla lögner ensam.

You make me look like a stupid fool

  2011-05-31 / 17:42:20 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Såå skön dag! Började runt tolv och slutade typ två, så skönt ;)
Piercade inte mig haha, kändes så ovärt. Har har en piercing i läppen, näsan och några i öronen. Nu har jag bara i naveln. Plus att det är sommar, mass bakterier. Sen orkar jag inte höra allt tjat om skabbigt, fult, 90-tal, ska du suga kuk, bakterier, ofräscht och fjortis.. Inte för att jag tar åt mig men det blir tjatigt och jobbigt att höra till slut. Och jag tröttnar väldigt snabbt på mina piercingar! Men om jag ska göra det så gör jag det nog i stockholm, stureplan, där jag piercade läppen. Var jättefräscht där! :)

Istället blev det lite shopping på stan med constanza, shortsdressar och lite mer. Tror jag vaknade väldigt skönt, en 500-lapp rakt framför ögonen, blev skiträdd! Haha, men men..
Sen hamnade vi på strömsholmen och pratade en heeel del! :)
Somnade sent, typ 4-5..? Somnade, vaknade, somnade, vaknade..

Klarade mitt prov, tack och lov! Ska göra ett imorgon, om hjärtat. Kul.. :(
Ha det bäst så länge, hörs sen. Pussen!

Nehme & Perez

  2011-05-31 / 01:23:54 / Stil / 0 KOMMENTARER

Haha gillar min rubrik. Här kommer lite bilder på mig och Constanza ifrån i lördags! :) Alltså, hon heter perez i efternamn och jag nehme, så ni vet! ;)
Jaja, här får ni lite bilder på mig och cattis. Ska tvinga henne gästblogga imorgon, höhö.





So tell me how is that?

  2011-05-31 / 01:17:13 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er kära läsare!
Har märkt att allai inlägg jag skriver blir så sent..? haha jaja, bättre det än ingenting alls. Blir bättre när det är sommarlov, då kan jag lägga upp fler bilder också! :)
Var i skolan idag, så skönt när man inte ha några fler lektioner typ. Eller jo, matte, svenska och engelska..? Men vi kollar ju bara på film så det är väldigt chill. Det var skitfint väder idag, älskar värme. Mina levi's åkte på!

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, jag sov! Behövdes verkligen fastän jag vaknade sent idag, är beroende av sömn. Drömmer så konstigt så känner mig inte riktigt utvilad.. Jag sover bara bra en gång, och det är när jag sover brevid honom..
Sov bra inatt iallafall, nybäddad säng och ännu mer mjuka kuddar. Sov som en prinsessa!
Efter jag har skrivit det här inlägget så ska jag ta tag i det sista jag har att plugga, måstee! Har en massa prov imorgon och jag är verkligen inte redo. Matteprov, ekvationer?! No way, kommer aldrig klara det. Fuck it alltså :(

Vi höres och synes!
Sweet dreams, puss.


Jag älskar dig, mamma

  2011-05-30 / 02:07:39 / Viktoria / 1 KOMMENTARER

Jag har världens bästa mamma, hon är guldvärd. Jag älskar henne så sjukt mycket. 
 Om du ser det här mamma så vill jag att du ska veta att ingen kan någonsin ta din plats, ingen kan vara som dig. Du är det finaste jag har. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag. Jag älskar dig nu och föralltid.





sista rycket nu!

  2011-05-30 / 01:59:39 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
Är skittrött, trött så jag mår illa. Vill inte ha måndag för då sätts alla betyg och jag är inte helt klar. Kommer avlida eller något snart. Har verkligen inte mycket kvar med blir bara så jävla trött på allt, orkar inte mer! Nu vill jag bara ha sol, värme och sommarlov. Fatta hur skönt det skulle vara?!
Jag har inte ens haft tid till att leta fram avslutningskläder, bra jobbat viktoria.. Tänkte faktist pierca tungan på tisdag men det blir faktist inte av tror jag. Har inte tid med smärta och irritation när allt är så stressigt. Hatar när man precis har piercat sig och det gör så jävla ont efteråt. Så näe, tror jag väntar :)

Klockan är mycket och de flesta sover säkert. Har ni haft en trevlig helg?
Det har faktist inte jag, eller jo, pyttelite kanske. Var med josse, constanza och anezia. Vi hade det trevligt! Lägger upp lite bilder imorgon eller så.
Veckan som kommer är lite rolig. Imorgon ska jag till skolan och plugga som fan. På tisdag ska jag göra en massa prov. På onsdag åker mamma och hennes man till campingen och ska stanna där till på måndag. Så jag är hemma själv i nästan en vecka. Ska verkligen ha det bra och bara myysa med tjejerna! :)
På torsdag, fredag, lördag och söndag så har jag ingenting planerat. Mer om det later!
Nu ska jag återgå till allt jävla fittplugg, ursäkta språket men så irriterad blir jag. Puss på skinkan. Sweet dreams!


Jag och constanza i lördags :)

And don’t you take chances, you might feel the pain

  2011-05-28 / 16:49:31 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Nyduschad och lite uttråkad. Mitt hår torkar inte snabbt, lockigt och tjockt :( Ska sminka mig snart och så, sen platta håret!
Constanza har också duschat så vi båda måste börja fixa oss haha! :) Vet inte vad som händer ikväll, kanske ska ta det lugnt, mysa lite och sånt. Doppa grönsaker och en film är jag sugen på, mys!
Nä nu ska jag taen cigg med cattis och sedan välja fram kläder och fixa mig. Pussen!


You say you got bagges, well I'm packed too, plus I got a sex pistol, pointed right at you "BAM!"

  2011-05-28 / 14:30:03 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Hej på er fina läsare!
Bloggade ingenting igår, var ganska stressad. Tjejerna kom hit, vi käka, fixade oss, drack lite och sen drog vi ut i det hemska vädret. Jag, anezia och cattis tog taxin hem till mig sen :)
Idag har vi inte gjort så mycket, segat bara. Eller jag lagade en väldigt god mat!
Hemma själv fortfarande och det är väääldigt skönt haha ;) Ska ner på stan snart med tjejerna. Kolla in pride och köpa en morsdagpresent. Ha det bäst finaste!




Mind made up, I'd given all for you

  2011-05-27 / 00:42:34 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Godkväll mina fina läsare!
Tänkte faktist sova, fastän jag är ganska småtjurig och lättirriterad just nu. Det har egentligen inte hänt något, men är så trött på mig själv bara. Jag tror ju allt är okej, friends liksom, efter bråket. Vi träffades ju och så, det var lugnt. Kan faktist inte tänka mig att det är lugnt hos den personen. Vet inte, har sagt förlåt och försökt starta en konversation. Men det har inte funkat liksom. Vågar inte ge upp, vill inte släppa taget.
Tycker bara det är fult av den där personen. Den där personen vet ju liksom hur jag känner och sånt där. Får väl skylla mig själv.

Måste sova eller något nu, sweet dreams.



C'est la folie d'amour

fuck you jävla skithäfte!

  2011-05-26 / 14:58:53 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Nu blir jag riktigt jävla sur på allt plugg, eller allt? HÄFTET!
Häftet som aaaaldrig kommer ta slut. Och vet ni vad, det är inte ett dugg jävla svårt. Det är så jobbiga frågor bara.. "Helhetssyn innebär att se på människan utifrån olika perpektiv, vilka?" Förklara det, skriv utförligt på det, gör det, gör så, varför/varför inte? JAG BLIR GALEN!
Måste göra det, fy fan. Hoppas ni njuter av det fina vädret.. :(


-

  2011-05-26 / 01:05:46 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
'Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving



How can I move on when I'm still in love with you?

  2011-05-25 / 17:35:10 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er kära läsare.
Vilken skön dag jag har haft, har faktist inte gjort så mycket, haha ;) Kom till skolan två och slutade typ tre? askönt!
Vädret har verkligen inte varit på topp, jag hatar regn. Det spöregnar och blåser, så sjukt irriterande. Hoppas det blir fint sommarväder igen! :)
Hade ett samtal med min lärare idag också, eller ja, det hade hela klassen. Betyg och hur mycket man har kvar att göra. Jag har en grej kvar att göra i vård- och omsorgsarbete. Det där jävla häftet. Har bestämt mig för att göra klart det idag! Alla frågor jag har kvar att göra ska jag göra klar i veckan, men det är inte så mycket :)
Nästa vecka på tisdag så ska jag göra prov, alla som jag har kvar. Sen är jag helt klar! :)
Måste hitta en avslutningsklänning, tips?

Ska på stan med anezia och christina snart, vi ska äta på donken. Mums!
Hörs snart. Pussen.




And I do, I adore you

  2011-05-25 / 01:12:03 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er kära läsare, eller godkväll rättare sagt! :)
Hoppas det finns några nattugglor, jag är iallafall en av dom hihi. Nä, kunde inte sova bara. Börjar två imorgon, har en lektion! ;) Känns väldigt skönt att få sova länge!
Idag var jag faktist inte i skolan, eller jo, jag hann äta. Sen var det bara att röra sig mot stan igen med anezia och jackie. Vi skulle på en rättegång, en kompis. Mer säger jag inte det, känns ganska privat!
Tog iallafall typ 5 timmar, men vad gör man inte för sina vänner? :) ALLT!
Är egentligen för trött för att sitta och skriva just nu, har för mycket tankar i huvet. 80% är bara plugg, speciellt vård- och omsorgsarbete. Blir så förbannat trött på det där jävla häftet jag måste vara klar med tills imorgon. Kommer ingenstans med det där häftet..? :( Helvete alltså.. 
 Som sagt, hemma själv i helgen. Wihoo! Tjejerna kommer till mig på fredag, ska bli jävligt kul för på fredag ska vi ha riktigt kul! :) Mer om det senare ;)
På lördag så vill jag ta det lugnt tror jag, myskväll..? Ja tack! :)

Nu ska jag lägga mig under duntäcket och mysa framför en film. Sweet dreams finaste ni!


you, only you.

  2011-05-24 / 00:52:18 / Viktoria / 0 KOMMENTARER



 Kände mig levade efter två månader.
Klarar mig inte utan dig helt enkelt.

yes, you

  2011-05-24 / 00:30:37 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej på er!
 Tänkte faktist berätta om min dåliga dag, men ändå bra dag. Vaknade hemma josse, var själv tills idag. Kan inte sova hemma själv, somna inte. Det var ju skola och så, behövde sömn. Är faktist hemma själv i helgen igen, väldigt kul! :)
 Aja, vaknade hos josse, fixade mig och drog till skolan. Haha, lunch när jag kom till skolan. Yummi! Får reda på värsta nyheterna, blir skitförbannad på den personer. Han går samma skola som mig, skönt att han tar studenten för kommer bara bli arg när jag ser honom. Är så besviken.. Men livet går vidarare! :)
När skolan var slut så var jag och anezia med cattis ett tag, alltid lika trevligt med bästa cattis! :) Haha, hon ska få skriva ett inlägg imorgon, kul va? ;)
Vi åkte till josse, mötte hennes mami, åkte hem, jag och anezia lagade mat, gick ut, duscha, kolla bb,uggade lite. Och nu.. hmm, sova kanske eller hänga på töntmsn? Vi hörs i alla fall imorgon.
 Sweet dreams finisar ♥

haha seriöst..?

  2011-05-23 / 12:59:13 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Är verkligen på sjukt dåligt humör, och nej, jag vaknade inte på fel sida. Ett svin fick mig att bli riktigt jävla besviken. Varför hoppas på något när det visar sig vara lika fake som kissies ansikte? 
Jag förlorar verkligen inget av det här, det är han som gör. Man ändrar inte relationsstatus om man håller på med en tjej..? Sämsta svaret också: en kompis. Man gör inte så, det är fittigt. Skiter fullständigt om det är en brud från stockholm och det är hans bästa vän eller något, whatever, skriv syster då?
 Jag ändrar inte till "förhållande med.." om jag ska ange tex. josse som min bästa vän? Då ändrar jag väl för fan till syster.
Och det värsta är att han vägrar ta bort det. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, skitstörd.
TA-TA FOR NOW!


you make me feel alive

  2011-05-22 / 15:19:15 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
I'm back efter en så sjukt bra helg! Inte alls avundsjuk på dom som åkte på studentkryssning, jag hade skitkul! :)
I fredags var jag med Josse, Anezia, Christina, Kenan, Alen, Anel, Philip och Kevin. Vi festade lite hos Alen, sen gick vi till stan. Jag, anezia och christina hamnade på royal oak medans dom andra gick till nybron. Gick faktist inte som planerat den kvällen men det var kul ändå :) Alla gick hem till Alen sen och fortsatte festa!
 I lördags var jag riktigt seg, var så jävla trött.. :( Men men! Jag och josse vaknade runt tolv av min mammas samtal. Vi skulle till min moster i Ekerö, inflyttningsfest och hennes födelsedag. Deras hus var sjukt fint! God mat och trevligt sällskap.
 Haha, jag och josse somnade i bilen som två bebisar. När vi kom hem så var duschen nummer ett på vår lista! ;)
Vi skulle vara med cattis senare på kvällen men det blev inte av. Istället gick josse och jag hem till mig och kollade på P.S I love you. En väldigt saknad person kom till mig sen, hemlis fortfarande..
 Är så lycklig just nu. Hihi puss.


  2011-05-20 / 01:02:26 / Viktoria / 0 KOMMENTARER


Imorgon.

He is not a lover who does not love forever

  2011-05-20 / 00:55:32 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Ibland skriver du, ibland är du äckligt dryg, ibland är du lite glad, ibland svarar du inte, ibland är du dig själv och ibland inte. Vad brukar man säga, livet e hårt? Haha, typ. Nejmen, tycker det är lite konstigt beteende från den där människans håll. Lite schizofreni varning kanske..?
 Om jag tänker efter, hur fan orkar jag slösa min tid på en människa som inte bryr sig, som typ aldrig har gjort det heller. ´
 Man ger chanser i livet, om man så tackar nej till dom nu så behöver man inte tacka ja till dom senare. För det är då det duger, lite senare när han/hon har insett att alla andra var skit och att han/hon behöver en annan hand. Då kan det vara försent.
 Sweet dreams


älskar att plugga, det bästa jag vet typ

  2011-05-19 / 19:10:09 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Sjuk sjuk sjuk jävla dag, fattar ingenting..? Alla personer jag och anezia har pratat om idag har vi sett. Vi pratade om en kille och just i den sekunden kom han ner för trapporna. Vi pratade om en annan kille och just i den sekunden går han mot/förbi oss.. Haha alltså..? Om vi hade pratat om kungen, hade han kommt då eller.. HAH fan va kul!
Och jag då, smart som jag är.. Trodde det skulle bli kallt idag så jag lämnade shortsen hemma, var helt svartklädd istället. Höll på att dö, hettan var inte att leka med. Var ju skitdåligt väder imorse, kul..!
Dagen har varit ganska seg, har kollat på film i skolan :) .. men nu återgår allt till mitt jävla plugg som aldrig, ALDRIG kommer ta slut. Får fan psykbryt på det här, ååh :(


I tried to forget you

  2011-05-18 / 17:26:56 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER

Hej på er sötnosar!
 Är en väldigt stressad tjej just nu, har inte tid med min blogg den här veckan egentligen! :( Måste plugga, måste bli klar med ALLT, och jag har sjukt mycket grejer att göra. Har gjort en massa men är inte klar, känns som jag aldrig kommer bli klar! :(
Tänker berätta kortfattat om min vecka haha ;)

Idag: Skola, stan, hem, äta, plugga, träffa josse och anezia (kanske ut och äta), duschen, big brother, sängen
Torsdag: Skola, hem, plugg
Fredag: Skola, sluta tidigt, hem, kanske fixa dricka (?), hemlis.. mer om det later ;) Hemma själv i helgen igen också, wihoo!
Lördag: Jag, mamma, niclas och mormor ska ta färjan till Eckerö för att vi ska på inflyttningsfest hos min moster, kommer tillbaka till eskilstuna runt 7. Vet inte vad som händer efter det!
Söndag: Sova länge, städa rummet, duscha, ansiktmask, plugga, bb, sova.

Så, om jag inte uppdaterar något mer efter det här denna vecka så vet ni iallafall. En stor puss till er för era fina kommentarer, förlåt för att jag inte godkänner. Tänker ha så ett litet tag framöver.
Stay tuned. Pussen!








Over you, I'm never over
Over you, there's something about you
It's just the way you move, the way you move me


godnatt kanske..?

  2011-05-17 / 00:52:03 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Blev ingen bra uppdatering idag märkte jag hihi! :) Idag har jag varit duktig och pluggat, sen har jag skickat in mina grejer också. Känns som det börja lätta på mina axlar. Har ångest och är stressad för allt plugg, men men.. mitt fel att jag väntade med det så länge!
 Har varit dålig med bilder men det kommer, måste bara ladda batterierna till kameran ;)
Nä nu ska jag fan sova så jag orkar upp imorgon. Sweet dreams finisar. Puss!

Look what you did to me

  2011-05-16 / 01:17:37 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Ångest för att det är natt, fattar inte.. Är så van att ha någon att prata med på nätterna, men nu finns det inte där. Brukar kolla på telefon numret jag kan så tydligt i huvudet, men vet inte vad det finns att säga när allt är över. Allt är förstört. Det byggdes upp konstigt och föll, men det var säkert meningen.
 Jag är inte bäst, ingen kan vara bäst. Jag är inte ens perfekt. Allt jag försöker vara är stolt för den jag är, vara mig själv. För ingen kan bestämma över mig, ingen kan styra min känslor eller tankar.
Vad jag tänker på just nu är - ett gräl av tusen andra gräl förstörde allt.
Av alla gånger jag blivit sårad, inte kunnat sova, gråtit, varit förbannad, varit kär och allmänt dum i huvudet, då kändes det som om det var dags att ge igen. Payback liksom. Tanken var enkel, som en röd tråd. Helt sjukt hur allt kunde gå så snett, hur allt spårade ur. Skulle lyssnat mer på det som var rätt den kvällen, ta allt dagen efter när man var nykter iställer för full och dum. Tror känslorna tog över, förtvivlan. 
 Trodde förlåt kunde göra en skillnad, har insett att förlåt består av 6 ord och betyder inte ett skit.
Allt är bara tankar, ångest och en saknad. Det går över, någon dag.

It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are.


fuck vad trött jag är..

  2011-05-16 / 00:52:31 / Party / 0 KOMMENTARER

Gäspar hela tiden, är så jävla trött. Börjar fan undra när jag och mina söta vänner ska ta det lugnt på helgerna haha.. Skulle behöva vila i några veckor, gud så skönt :(
Men jag har haft en så rolig helg så jag ska inte klaga! :)
I fredags så fyllde jesper 20 år! Jag, josse, anezia och elin drog till runt åtta. Vi stannade inte så länge men men, det var kul. Drack och så, skoj! Josse och anezia hade iallafall en sjukt rolig kväll. Önskade lite att jag hade följt med ut men men, jag gjorde något annat :) 

 I lördags åt jag, josse och anezia en asgod middag hemma hos min faster. Vi hade sjuukt kul!
Vi skulle dra ut men det var roligare hos min faster! :) Lyssnade på bra musik, snackade lite skit, åt massa mat! Vi hade det verkligen bra. Fint väder var det också! Hade på en en söt klänning :)
Jag och josse somnade hemma hos anezia för hon bodde närmast och för hon var också hemma själv. Tog ett tag innan vi somnade, tror vi somnade runt 5..? Haha! Skrattade så mycket att vi somnade. Söta vi är ibland!

Det var typ det.. Idag har jag inte gjort så mycket, mest gäspat och varit trött. Så nu tänkte jag försöka sova och hoppas innerligt att det går. Sweet dreams finisar ♥


LÖRDAG!

  2011-05-14 / 19:09:56 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Sitter hemma hos faster med josse och anezia, har skitkul! :)
Berättar om gårdagen imorgon haha, sjukt kul var den iallafall. Ska hem sen, hemma själv och det är underbart!

Ha en bra kväll sötnosar. PUSS

no one ever said it would be this hard.

  2011-05-12 / 17:59:37 / Viktoria / 0 KOMMENTARER


And though there are times when I hate you
 Cause I can't erase the times that you hurt me and put tears on my face
And even now while I hate you, it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day




So tell me how is that?

  2011-05-12 / 17:12:26 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Hej sötnosar!
 Jag har precis kommit hem från skolan, ganska lång dag.. :( Dagen slutade i alla fall med arabiska, har inte varit där på evigheter haha..! Idag fick jag lära mig att räkna till 20 på arabiska, och skriva! Gick väl sådär.. Skäms hela tiden att prata på arabiska. Kan bara prata med min farmor :)
När jag var liten så var arabiska det första språk jag lärde mig eftersom jag bodde hos min farmor och farfar hela tiden. Sen när farfar dog och jag började på förskolan så blev jag van med det svenska språket. Dom första orden jag lärde mig på arabiska var farmor, pappa, mamma, farfar och bög.. Haha bög..? ;)

Det var kaos inatt, fyfan vad det åskade! Jag vaknade 5 gånger, skrämd som tusan. Drömde en mardröm också, så jag har sovit väldigt dåligt inatt. Är sjukt trött alltså.. Men ska hjälpa till hemma och sen plugga, plugga och plugga. Jag är så slö när det gäller plugga, fattar inte varför? Vill vara en plugghäst.

I helgen är jag förmodligen hemma själv igen, nice ;) Tjejerna kommer hit och vi ska ha det trevligt. På lördag är  vi bjudna på middag hemma hos min faster, hon bor väldigt nära mig. Vi drar säkert till mig efter det! :)
 Det var typ det.. skriver mer sen ;) puss!



haha vilken dag alltså..

  2011-05-11 / 16:39:31 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER

Hej fina läsare!
 Det här har nog varit den roligaste dagen på länge! Jag och anezia gick inte till skolan, vi drog till stranden istället.. ;) byggt på brännan och det känns lika bra varje gång! Men anezia hade tandläkare klockan tre, hahah.. vi sprang till stan, hetsade igenom stan och när vi väl var framme så var vi lite försenade. Svettiga och varma var vi, kände mig så ful och äcklig, snuskigt med sololja, men vi var tvungna att gå igenom stan så vi kunde hoppa på bussen. Sjukt pinsamt. Det ska bli så himla skönt med en dusch sen! :)

Imorgon ska jag i alla fall till skolan och det ska bli kul, hoppas vädret bra imorgon med ;) 
 Snart ska jag äta, sen hoppa in i duschen och efter det ska jag plugga. Pussen!


svar på tal.. igen

  2011-05-11 / 10:12:21 / Frågor & svar / 0 KOMMENTARER
du är visst dryg och kall viktoria,din pappa va ju för fan igår till vår skola och skällde ut dig ingen står ut med dig och din attityd kan du stoppa upp ngn stans för ingen kommer böja sig för dig ingen//sanna

Hej Sanna! Min pappa var i skolan igår och lämnade frukost till mig och en kompis. Haha, jag blev verkligen inte utskälld och vi bråkade inte haha..! Vi hade en vanlig konversation och vi skojade lite. En fråga till dig, är du en stalker?

he's all right, he's all wrong

  2011-05-11 / 00:27:42 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
Hej på er.. igen! Fick lite skuldkänslor över det förra inlägget, iskall jag var..
 Min dag har inte varit dålig hela dagen, vaknade med bra humör och så.
Men en person påminde mig om saker jag försöker glömma, honom.
 Jag var full och dum, sa massa saker som jag skulle hålla för mig själv. Men jag ska alltid vara så stor i käften och börja tjaffsa emot. Som sagt.. jag hatar att bli påmind, vill inte titta tillbaka på det som var. Jag har försökt få kontakt med honom på olika sätt men det har inte funkat så jag får väl ge upp eller något, vet inte. Tror han vill att jag ska ge upp, men jag är envis så jag kan inte. På något sätt så hittar vi alltid tillbaka till varandra, men nu känns allt så jävla hopplöst.  
 Jag vet att jag förlorade allt den kvällen, förlåt.

En annan sak som inte handlar om det som står ovanför. Jag vet att mina "svar på tal"- inlägg kan vara kritiserande. Men glöm inte, jag drar inte alla över samma kant. Jag läser era fina kommentarer dagligen men jag godkänner inte längre, inte alla. Sen finns det också folk som inte kan ge sig, men tragiska människor finns det alltid.
Jag fick en fråga om jag var så här dryg i verkligheten. Svaret är nej, inte alltid. Är jag på dåligt humör så kan det lätt gå ut över någon annan. Men om jag ska beskriva mig själv så är jag glad, positiv, snäll, självsäker men kan också ha svårt med attityden. Jag är en tjej som vågar säga ifrån om det inte känns rätt! :) 
 Ni är underbara, tack för era fina kommentarer! ♥

Sweet dreams finisar

He's all right
He's all wrong
He's a player
He's a dog
He's my friend
He's my foe
I just can’t leave him

And I can't erase you out of my memory

  2011-05-10 / 16:07:31 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Har inte uppdaterat på några dagar.. har inte haft någon lust tyvärr.
Hade faktist jättekul i helgen och vädret har varit på topp. Sen har jag varit i skolan och allt blev bara så stressigt. Men nu är jag här!
Jag mår bra, tänker lite för mycket på saker jag egentligen inte borde tänka på. Minnen ploppar upp och jag saknar en person, lite jobbigt ibland..
Ni vet när man saknar en person så det gör ont i hela kroppen? så känns det. Mitt hjärta kvävs och jag blir bara så jävla irriterad på mig själv. Det har typ förstört halva min dag.

Nu ska jag gå och köpa glass med josse och hennes lillasyster. Pussen


lets go all the way tonight no regrets, just love

  2011-05-07 / 16:57:20 / Party / 0 KOMMENTARER
Hej sötisar! 
 Sov hemma hos josse inatt, tycker inte om att sova själv i lägenheten haha.. :( Är faktist hemma själv tills på tisdag, så jävla skönt ;) Men saknar att ha alla hemma, känns mer tryggt då.
Får se vad jag och tjejerna hittar på idag. Vi ska iallafall dricka med tanke på att det är lördag och fint väder, ett stort plus! Ni som känner mig och läser detta, hör gärna av er ikväll!
Josse och jag ska hem till mig snart och laga mat, grillad kyckling och sallad. Mums! Sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Det dyker säkert upp ett inlägg senare. Om inte, ha en bra kväll! ;)



Jag och josse förra sommaren i vilsta!

"Vill du ligga med mig?"

  2011-05-06 / 11:51:20 / Allt i ett / 0 KOMMENTARER
SKÖN MORGON!
Stannar hemma idag faktist, två lektioner? Pluggar hemma istället hihi. Ska hoppa in i duschen snart och städa mitt rum, sen kommer anezia och vi ska väl laga lite mat och jag ska plugga. Ikväll ska jag ta det lugnt fastän jag är sjukt sugen på att festa hela natten.. :( Lyssnar på musik och vill bara dansa och ha kul med vänner. Fredagsmys lockar ju också ;) Hemma själv hela helgen så ska vara med mina tjejer och ha det trevligt.
Sparar energin till imorgon istället ;)

Nu ska jag städa till en sjukt skön låt, puss på er.


sicken alltså

  2011-05-05 / 13:21:14 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Sjuk svenska lektion.. Vi har fått en lärarkandidat, förstår fan ingenting. Förvirrad tjej..
 Slutar iallafall efter den här lektionen, då ska jag till josses praktik och vara med henne en liten stund. Sen åker vi hem :) Blir väl en massa plugg idag, 24 dagar kvar?! :(
 Skriver mer sen istället, måste fokusera på lektionen. Pussen

jag har haft en riktigt dålig dag..!

  2011-05-04 / 21:44:14 / vardag/skola / 0 KOMMENTARER
Jag har verkligen haft en svindålig dag, helt jävla sjukt. Skolan har varit dålig, har skällt på allt och alla. Vill bara gråta för att jag är så arg.. :(
Har ingen lust med någonting, speciellt inte skolan och mitt plugg. Men jag måste orka och jag måste kämpa den sista månaden. Jag vill göra mitt bästa så jävla hårt men det blir aldrig så, förstår inte varför..?
 Josse kom nyss hit så det blir det vanliga, mysa och kolla bb sen ska jag plugga lite och sova. Det var typ det jag hade och skriva just nu haha. :)
 Hoppas ni hade en bättre dag än mig. Sweet dreams ♥


Jag älskar dig mitt hjärta

  2011-05-04 / 18:00:36 / Viktoria / 0 KOMMENTARER
Ingen kommer någonsin fatta hur mycket jag älskar min josse och min anezia, världens bästa tjejer. Folk hatar oss, folk älskar oss. Men jag struntar i allt och alla, jag älskar mina bästa vänner så himla mycket. Ni är världens bästa!










Try, but you will fail

  2011-05-04 / 00:23:48 / Allt i ett / 1 KOMMENTARER

Tjena bloggtorkan..!
 Har egentligen ingenting att skriva förutom att jag har pluggat och varit i skolan. Vädret är sämst, kallt som fan.. och mitt humör är inte att leka med alltså. Blir alltid så sur när vädret ändras hela tiden haha..

Det enda jag tänker på just nu är personerna som inte har någonting annat att göra än att yra runt och kommentera anonymt.
Om ni är så jävla mogna och duktiga så kan ni kommentera med era namn, namn som jag känner till. Inte katta eller sannah, vem fan är ni?
Kommer inte godkänna era kommentarer om ni inte skriver era namn, tråkigt va? awnaw..
Sen är jag jävligt trött på era kränkande kommentarer så som va inte så dryg, alkolist, alla pratar om dig, vem fan tror du att du är osv.. Vem fan tror du att du är?
 Haha seriöst, tar inte åt mig, kommer aldrig att ta åt mig. En stark människa bryts inte ner av ett par osäkra människor. Jag förstår varför ni inte vågar skriva era namn, för antingen är det någon jag känner som är så osäker i sig själv eller så är det någon annan liten yrare som inte gör någonting annat än leta fel och brister. Bara så jävla.. sorgligt ;)
Drar inte alla över en kant, för några är så sjukt underbara, snälla och helt bäst! 

Nu ska jag faktist sova och vakna tidigt imorgon, blir plugg hela veckan och myspys med mina bästa tjejer i helgen, kolla film och bara ha det bra! Skriver mer innan det så.. haha. Sweet dreams.


Var bara tvungen att svara på den här.. ha

  2011-05-02 / 01:00:56 / Viktoria / 0 KOMMENTARER

Sannah: Hallååå!!
Förlåt men jag måste bara checka en grej. Om d du skriver är sant som du säger att d är så har du druckit/festat varje helg i 3 mån. Hur kan du då säga att du inte gör d? Eller har jag fattat fel? :)

Svar: HAHA! HAHAHAHAH dör, har du checkat? Eller är det så här, du har haft koll? Snälla lilla du, behöver inte en extramamma..! ;)
Om jag känner för att festa varje jävla dag så gör jag det för att jag kan! Men vem fan har tid? Mitt liv är en fest som aldrig kommer ta slut, sen om ni lever ett jävligt tråkigt liv, det skiter jag fullständigt i. ;)
Borde jag göra mig mer klar eller har ni fattat nu? Jag festar inte varje helg Sannah och alla andra. Ursäkta, men en del är riktigt trögfattade.. väldigt tråkigt, blir galen!
Fortfarande, I don't give a fuck och ni är så söta. Puss!

Blir inge mer idag, sjukt trött. Skriver imorgon. Sweet dreams